Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar bende yeniyim .3
Apple mac mini late 2015 İ5, macbook pro 13, iphone 4 birde telefon çok eski ama ilk fırsatta değiştireceğim nasipse

Scudo
Konuyu biraz hareketlendirelim arkadaşlar:)
Bugün iphona yeni ios9 u yükledim. ilk etapta göze çarpan şey iclouddrive. sonunda eklenmiş telefona ve dropboxdan da daha stabil göründü bana. Mac de kullanan biri olarak artık kendikendime mail atmaktan kurtuldum sanırım:)

bir de pil ile ilgili 1 saate varan ömür uzamasından bahsediyor, hatta ayarları değiştirerek 3e kadar uzuyormuş..bakalım göreceğiz.
Buyrun bunlar da yenilikler..

(link)

Bende yükledim IOS9 şuan icloud tarzı tüm herşeyi devredışı bıraktım iphoneumu bul siri dahil. Gece yatıp sabah kalktığımda batarya önceki sürümlerde düşerken bunda düşmemişti bakalım deneyip göreceğiz.

Duvar kağıdı ayarlarını ne kadar yapsam da, kullanım esnasında yakınlaştırma yapıyor. Bunu nasıl engelleriz ?

İphone 6 - İos 8.1.3

iPhone 6 16GB
New iPad 16GB

İos 9'u henüz yüklemedim. Bu güne kadar her modelde gelen yazılım güncellemeleri beni hayal kırıklığına uğrattı.Her seferinde biraz daha androide kayıyor çünkü fakat 9'da pil ömrü olayı beni güncelleme için sürekli olarak tetikliyor. Güncellemeyi yapan arkadaşlar varsa bu işin doğruluğu nedir acaba?

@altughansinan ilk çıktığından beri iOS 7 kullanıyordum. Bugün ilk defa 9'a geçiş yaptım. Normalde epey eskiden gelen biriyimdir yani kolay kolay güncelleme yapmam ama size şunu diyeyim. İnternette nereye baksam iPhone kullanıcılarının çoğu memnun değildi. Gerçi çevremde de geçiş yapanlara sormadım ama bu sefer güncelleyeceğim dedim. Zira WhatsApp web ihtiyacım vardı. Çünkü iOS 7 hem onu hem de Siri desteklemiyordu. Ben uzunca zamandır hep öyle kullandım ama artık güncelleyeyim de ben de yeni özelliklerden yararlanayım dedim. Tabii içimde kaygı vardı ama buna rağmen iTunes aracılığı ile güncelledim. Açıkçası öyle abarttıkları gibi kasma yok. Telefon gayet akıcı ve isteklerimi epey karşılıyor. Yani bu konuda kaygınız olmasın ve Android'e benzemekle hiçbir alakası yok. Sırf ikonlar yüzünden öyle diyorlar herhalde bilmiyorum ama şarjın da zamanı artıyor. Bilhassa düşük batarya özelliği müthiş diyebilirim. Şarjınız azaldığında çok işe yarıyor. Gönül rahatlığıyla iOS son sürüme geçebilirsiniz fakat şöyle bir geçiş güzel olacaktır:

1- Önce yedeğinizi güzelce alın
2- Telefonu komple sıfırlayın ayarlar da dahil ve yeniden kursun (eskiyi)
3- Cihazınızı bilgisayara bağlayıp iTunes ile indirme ve güncelleme işlemini yapın
4- Kurulum ve güncelleme bitti, şimdi tekrar ayarlar da dahil komple sıfırlama yapın
5- Yeniden kurulum yapıldığına göre şimdi eski yedeğinizi (rehber, fotoğraflar vs.) yükleyin
6- Telefonu biraz dinlendirin. Şöyle 2-3 saat mümkünse ellemeyin biraz dinlensin iyice otursun

iPhone telefonunuz şimdi gayet güzel çalışacaktır. Ayrıca iPad'ler için de iOS 9 çok güzel. Benim telefonum iPhone 4S ve çok memnunum. 4S'te böyleyse, sizin telefonda daha güzel olacağını düşünüyorum.

@Anonim yeterince bilgilendirici olmuş teşekkür ederim :) Ben de güncelleme işlerini çok seven biri değilim. Mümkün olduğunca yazılım güncelleme yapmama taraftarıyım fakat iş öyle bir noktaya geliyor ki o noktadan sonra güncellemeye mecbur kalıyoruz. Ben tabletimi aldığım zaman 5.1.1 yeni çıkmıştı ve o şekilde almıştım. Kısa süre sonra iPhone 5 tanıtıldı yeni yazılım tanıtıldı ve güncelleme geldi. Ben de taze Apple kullanıcısı olarak balıklama atladım güncellemeye ve arayüzdeki değişim beni hayal kırıklığına uğratmıştı. O zamandan beri çekinerek güncelleme yapıyorum ama bu sefer pil ömrü söz konusu olunca düşünüyordum yapsam mı diye. Forumda da bu başlığı görünce sormak istedim. Teşekkür ederim tekrardan bilgilendirmeler için. :harika:

@altughansinan rica ederim. Aslında Apple artık modern tasarım ayarında gidiyor. Sadece telefonda değil bilgisayarlarında da eski tasarımlara veda ediyor artık. Bu tasarımda uzun bir süre performansı bir türlü halledemediler ama sanırın iOS 9 ile iyi bir çıkış yaptılar. Ama bilgisayarımda güncelleme yapmamaya devam ediyorum ve uzun bir müddet daha Mavericks ile devam etmeyi düşünüyorum. Fakat gelin görün ki yine birçok özellikten uzak kalıyorum. Eski sürümlerin fişini çekiyorlar geliştirmiyorlar ve bizi güncelleme yapmaya mecbur bırakıyorlar. Ne kadar da direnseniz, bir süre sonra mecbur kalıyorsunuz. İnanın sırf Whatsapp web ve Siri yüzünden güncelledim yoksa iOS 9'a kolay kolay geçmezdim. Ama geçince de pişman olmadım şu an telefonum canavar gibi. :D Klavyeyi de çok beğendim mesela. Ayrıca düşük pil modu şu şekilde;

36468 dosyayı görüntüle

Mac sarj cihazi sorunu ile neresi ilgileniyor ?
Bir suredir sarj kablosunun bilgisayar baglantisinda sikinti var, isigi takinca yanmiyor, bazen 2-3 defa tak cikar yapmak gerekiyor.

Turkiye urunu, garantisi halen var. Efor teknige mail attim ama cevaplamadilar. Zorlu apple ilgileniyor mu bununla ?
Sitesinden baktim gecen ama randevu alinamiyor bile yogunluktan.

Cihazı aldığınız yerin bu konuyla ilgilenmesi size bir şekilde yardımcı olması gerekir. Bu işin piri Genius Bar ama oradan da randevu almak imkansıza yakın. Saniyede doluyor ne yazık ki. Bir de garantisi devam etmekte olan Apple ürünleri aracı başka firmalarla da gönderme şansınız var yanılmıyorsam. Geçtiğimiz kış kuzenimin Bimeks'ten alınma iPhonununda sıkıntı yaşandı ve GenPa ücretsiz olarak yollayabileceğini söylemişti. İzmir'de Egemek var onlar da aynı şekilde yardımcı olabileceklerini söylemişlerdi. @Özgür K.

İlk çıktığından beri 4s kullanıyorum.. Tam yenisini alayım derken iOS 9 cüzdanımı kurtardı diyebilirim. 3G açıkken %30 şarjda kapanıyordu telefonum. Ayrıca 100den 30a inişi telefon cepteyken sırf gelen bildirimlerle 3-4 saatte gerçekleşiyordu. Şimdi aktif kullanım durumunda 3 saatten fazla dayanıyor ve 3G ile %1 kombinini görebiliyorum..

@altughansinan

Eagle belirli bir sıralama ile bu güncellemeyi yapmanı anlatmış. Sonucu nasıl olur bilemiyorum ama mutlaka bir bildiği vardır :)

Ben kendi telefonumdan sana bilgi vermek isterim. İphone 6 64 gb. Telefon güncellemeden sonra 4S e falan döndü. Şarj olayı resmen çöktü. 6 saat kullanım 19 saat beklemede giden telefon, 10 saat beklemede pert.

Uygulamaların açılması, menü geçişleri ciddi mana kasıyor ve sürekli takılmalar yaşanıyor. Hiç bir sürümü çıkar çıkmaz yüklemedim. Hatta 9 a geçmeden önce 8.3.1 sürümündeydim. Arkadaşımın gazına gelip yükledim ve pişmanım.

Merhaba;

İphone 6 sahibiyim. Güncellemeleri ilk çıktığından beri en kısa süre zarfında indiriyorum. Başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim.

Yaklaşık 1 sene önce almış olduğum telefonunda whatsapp bildirimlerinde ilk mesajda ses gelmiyordu. 3 kere yetkili servise gitti telefonum. Sağolsun çok anlayışlı davranıldı eğer istersem telefonu değiştirebilceklerini söylediler. Gördüğüm ilgi üzerine daha önemli sorunları olanların önünü kapatmak istemediğim için vazgeçtim. Sonra bu sorunun üzerine uygulamalardan atma başlayınca. Hemen zorlu centerden randevu aldım. Telefonu incelemeye aldılar herşeyini görebiliyorlar bu arada neredeyse hangi tuşa hangi sırada bastığınızı söyliycekler Neyse uzatmadan telefonu aldılar ve kutusunda tazecik yeni bir telefonu hemen verdiler. 4 aydır kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım. Aslında diyceğim o ki; apple satış sonrası destekte asla kuşku duymayacağım bir firma.

Macbook Pro Retina 13 İphone 4s Kullanıyorum

iphone 6plus ile aranızdayım eski 5s kullancısı olarak çoooook pişmanım. keşke 6 alsaydım

@mtb_rider

Ne oldu hallettiniz mi acaba?

@yasin çalış

Sebeplerini açıklar mısınız rica etsem ona göre bilelim de tecrübe olsun bari :D

Geri