Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

El Capitan indirebilirsiniz. Güncelleme aratınca çıkmıyor Apple store'da mevcut.

Scudo
@mtb_rider ben de bekleme taraftaraydım yapmadan önce ama nefis işte dayanamadım yaptım ve herhangi bir eksi yaşamıyorum şu an için. Gayet memnunum güncellemeden. Telefonu 2014 Aralık ayında almıştım ve ilk aldığım zaman şarjı yaklaşık 2 gün gidiyordu. Son güncelleme sonrası da şarj sürem gayet iyi durumda. Bu mesajı yazarken şarjım %70 durumda ve dün gece fulleyip yattım. Gün içinde kullanımımla %30 şarj gitmiş sadece. 3G, Wifi falan da sürekli açık kullanıyorum telefonda. Şarj süresi olarak bir yıl önceye döndü telefonum. Hız olarak da sıkıntı yaşamıyorum. Ki benim telefonum 16GB. Yani her daim yarısı dolu :D Bana soracak olursanız ios9 'a tam not veririm :harika: Güncelleme yardımları için de @Anonim 'a bir kes daha teşekkürü borç bilirim.

@yasin çalış Bence 5 Apple'ın yapmış olduğu en kusursuz tasarım. Keşke hep o kasada kalsaydılar diye düşünüyorum şahsen. Hem şekil şemal olarak hem boyut olarak bir cep telefonu için fazlasıyla ideal olduğunu düşünüyorum. Ben de 6 alırken 5S mi yoksa 6 mı alayım diye düşünüp durmuştum son anda gaza geldim 6 aldım. 6+ çok büyük bir cihaz ve bir cep telefonu için fazla büyük olduğunu düşünüyorum. Sanırım sizin şikayetiniz de büyüklüğünden yanadır. Yine de iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

@altughansinan

Bilgilendirme için teşekkür ederim. :)

@Anonim

Henüz yapamadım. Telefonda 45 GB lık dosya var. Yedeklemek oldukça zor olacak.

Apple'ın kendi sitesinde canlı destek diye bir olay varmış. Kurcalarken pat diye bir sohbet açıldı ve bir Apple yetkilisi ile konuşmaya başladım. Bazı yönergelerde bulundu. Telefon bir takım raporları anında karşımdaki kişiye ulaştırdı. Ona ulaşan raporu inceleyip bana bilgiler verdi. Güncelleme esnasında wifi kesilmesi olma itimalinden bahsetti. Haklıydı gerçekten wifi sıkıntıları bayağı çekmiştim. Whatsapp Facebook, İnstagram, Bi taksi gibi bir kaç uygulamanın doğru çalışmadığını, sorunları aşmak için işlemcinin daha fazla çalıştığını ifade etti. Buda performansın düşmesine ve işlemcinin daha fazla yakıt tüketmesine sebep oluyormuş. Bir iki yönergede bulundu. Hepsini daha yapamadım. Ancak şarj konusunda eski performansına döndü sanki. Ancak sistemin takılmaları sinir bozucu.

Birde şunu fark ettim. Ana ekranda bulunan uygulamaların isimlerinin çevresinde beyaz bir gölge var. Buda arka plandaki resime yansıyor. 8 de böyle bir şey yoktu.

İos 9 ile ilgili sorunlar bir tarafa. Kullanıcı adınızla giriş yapıp anında birilerinin karşınızda bulmanız. Size samimi bir şekilde yardımcı olmaya çalışması. Kimse kalkıp Apple'a laf edemez.

@Anonim

Ah be Azizim sen findik kadar telefon kullaniyorsu. Alisiyorsun. Sonra bi anda gidip kocaman telefona geciyorsun. Adam bi ne oldum yani bunu mu kullanacam diyor. Ama sarj konusunda kesinlikle kusursuz :) 6 ideal. 5 kasa efsanedir ama :)

@mtb_rider

Yaptıkları işin bilincindeler ve bilgi sahibi insanlar gerçekten. Sorun çözülmeden de bırakmıyorlar. Zorlu center a gittiğimde sinirli müşterilerde görmedim değil ama çalışanlar gayet sakin yaklaşıyorlardı. Anlayışlı olup sakince sorunu anlatığınızda ellerinden gelenin fazlasını yapmaya gayrey gösteriyorlar. Satış sonrası destek muazzam gerçekten.

merhabalar,

Bende Iphone 6 kullanicisiyim ve yenilemeyi hemen indirdim.

Dün gazetede bir haber gözüme carpti ve "OS 9 un negatif yani"

Eger WIFI sinyali azaldiginda otomatik olarak telefon internetine yani 3G veyaG ye geciyor. Bu da kullanici farkinda olmadan abone oldugu ücretli internetten kullaniyor.

Ayarlardan > Hücresel >Wi-Fi yardim (en altta) bu ayari kapatmanizi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: lazquest
@Uyar Sinan

Bunu bilmiyordum çok iyi oldu bu [emoji28]

Appstore dan stravitify yi mutlaka deneyin strava ile senkronize çalışıyor . segment sürelerinizin güncel sıralamalarını takip edebilirsiniz.

iphone 5 var ipad air 2 var bide şimdi watch aldım ama saatin pili 1 gün bile dayanmadı heralde yeni aldım diye çok oynadım 10 gün bi test edeceğim ozellikle strava ile senkronize iken bisiklette test edeceğim bakalım

Daha önceden yazmistim simdi bir iphone 5s bir iphone 6s bir new ipad bir de apple tv mevcut. Fakat bilgisayarim windows. Entegrasyon yuzunden kafayi yicem. Biriken paramla jant seti almak istedigim icin ekonomik bir cozume basvurayim diyorum. Forumda hic hackintosh kullanan mevcut mudur? Zira orta halli bir netbookla isi cozmek mumkun yurtdisi forumlarinda gordugum kadari ile.

@Ahmet Onur Çakmak hackintosh için kullanacağınız makinayı temin etmediyseniz hackintosh sürümünün desteklediği bir cihaz alıp direk kurabilirsiniz. İntel işlemci zorunluluğu var ve yine hepsi değil apple mac lerde kullandığı ürünler olması gerekmekte

@enqinHLC etmedim zaten uyumlu modellerinden birkaci aklima yatti. Ufak ve mobil olmasi tercihim olacagindan netbooklar daha yatkin gibi. Siz kullandiniz mi? Gelende wifi kartlarinda problem cikiyor ama cozumu kolay. Kullanan birinden yorum alabilirsem gozumu kirpmadan yarin deneyecegim :)

@Ahmet Onur Çakmak ben evde sürekli çalışan makinamda deneyecektim sonra mac aldım kafam rahatladı. Aslında çok fazla işlem yapmayacaksanız bütçenize göre macte alsanız eskisi bile iş görüyor. Ben 2010 mbp kullanıyorum. Yazılım ve grafik içinde aynı makinayı kullanıyorum. 8gb ram yükseltmesi harici hiç masrafı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Akşama event var. Artık 9.3 gelsede kurtulsak şu 9.2 saçmalıklarından.

Night Shift ozelligini deneyen var mi?

Bir de Mac'lere de sanirim guncelleme geldi..

Ben hala Mavericks kullanmaya devam ediyorum. :D Güncellemelerle ilgilenmiyorum ama yine de güncelleme yapanlar tecrübelerini ve yenilikleri buraya paylaşırsa iyi olacaktır. Bir de şunu söyleyeyim eski sürümleri kullanmanın sonu geliyor. Çünkü uygulamalar yüklenmiyor. Yani yüklemek istediğinizde çoğu uygulamada OS X sürümünüz eski, üst sürüme yükseltmelisiniz şeklinde bir hata veriyor. Gidebildiği yere kadar gitsin bakalım. Bu arada iOS 9.3 performans konusunda çok güzel deniliyor ama doğru mudur?

@Mert E. Ben denedim ekranın rengi pek hoş olmuyor ama gözleri çok rahatlatıyor tavsiye ederim .

Geri