Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

@Anonim telefonu çok fazla düşüren bir insanım. biraz da önemseme ama kırılsın diye de bir iş yapmamak lazım :)
çamaşır makinesinden fayans zemine düşürdüm ufak nokta şeklinde bir çizik oluştu sadece ve defalarca yere düştü herhangi bir sorun olmuyor. ama bildiğim kadarıyla z2 lerde arka kapak da cam kaplamaymış en ufak darbede bile tuz buz olabiliyormuş tabi kullanmadım bilmiyorum sadece bir arkadaşımın başına geldi.

Scudo
@Anonim Kullanım süresi diyorsunuz ancak bekleme süresini dikkate almadınız sanırım. 25 saatlik bir bekleme süresinden bahsediyoruz. Bence oldukça tatmin edici. Ekran parlaklığı konusuna gelecek olursak dışarda olduğum sürece güneşliyse direk dayıyorum sona, bi daha mı gelicez dünyaya hesabı :) kapalı ortamda ise %20-25 civarı kullanıyorum parlaklığı. Otomatik parlaklıkta sensör devreye girdiği için şarj konusunda dezavantaj oluyor.

@Sabih Bağcı model yazın eklerim.

@Ahmet Onur Çakmak bilgi için teşekkürler listeye ekledim :)

@yasin çalış telefonu düşürmemek için iki şeye dikkat etmek gerekiyor. Birincisi cepten çıkartırken, ikinicis de bir masa üzerinde dururken dikkat etmek. Genelde bu iki şeyde düşüyor çünkü. iPhone dışında diğer telefonların düşmesinde çoğu zaman sorun olmuyor. Mesela birini tanıyordum LG G2 vardı, cepten çıkarırken çok feci bir şekilde düşürmüş, telefon gitti diye içi cız etmiş ama baktığında sapasağlam görmüş. iPhone olsaydı işi biterdi herhalde :)

@Anıl Küçükgöksel haklısınız ben ona dikkat ettim ama değinmeyi unutmuşum diyeyim. Ben normal kullanımdan yorumlayayım dedim. Bekleme süresi tabii ki güzel. Ekranın az açık olması güneş varken hiçbir şey belli olmuyor o zaman mecburen sona dayıyoruz. Ama kapalı alanlarda çok kısıkta kullanıyorum ben %10 falandır en fazla. Ancak, otomatik ayarlama vardı kapattım şimdi bu doğru gerçekten.

@muratcolakoglu deneyimi olanlara soruyorum işte bilelim öğrenelim en azından kurulum olması iyidir.

Bu arada Mac kullanan arkadaşlar çok güzel bir video player var. Belki biliyorsunuzdur MPlayerX isimli bir uygulama. Açıkçası VLC'den daha güzel yapılmış. Ben ses kısmına çok dikkat etmiştim o da çok güzel. Eğer yoksa, kurmanızı öneririm gayet başarılı.

Ben yeryüzünde kullanıyorum ama bir iki kere anlayamadığım şifreler falan geldi değişik karakterle yazılmış sonradan anladımki ters tutuyomuşum heyecandan telefonu :)

@Sabih Bağcı iPhone 5s kullandınız mı ?
Veya herkese sorayım iPhone 5 veya 5s kullanıp daha sonra 6 ya geçen ve bariz fark gören var mı?
Öğrenmek isterim ( boyut dışında:D)

@Ghost hayır iphone 5 kullandım. :) bu arada ben iki haftaya turlara başlayacağım ve uygulama indirmek istiyorum 5s te vardı ama 6 ya geçince kaybettim sonradan buldum indirilenlerin bayağı altında : runstatic mountain bike yüklemişim. Ben bunu 5s e kurdum bir iki kısa turda kullandım çünkü şarjı çok yiyordu şimdi 6 tada bunu mu kurayım yoksa önereceğiniz "kesin bunu indir" dediğiniz program var mı?

@Ghost
-çözünürlük
-ön arka kamera kalitesi
-işlem hızı
-wifi gücü (5 benim odamdan bağlanmıyordu modeme 6 bağlanıyor)
-dokunmatiği
-dış estetiği ve incelik
-ses kalitesi

Bunlar ben daha ilk kullanmaya başladığımda bariz fark ettiklerimdi. :)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
İos 8.3 güzel bi sıkıntı yaşamadım hatta şarj süresi iyileştirilmiş gibi(5s).

Bu arada telefonu düşürme mevzusu olmuş. 5S te en eleştirdiğim konu alü. Kasa oluşuydu ama benim için avantaj oldu telefonumu kaç kez yerden topladım benim ufaklık sağolsun :) En fazla eziliyor hatta geçen gün kilitli parkeye düştü 2metreden arka alt öyle bi ezildiki 1.5-2mm dışa doğru eziklik oldu aldım elime bıçğı traşladım alüminyum kasayı mis oldu mis :D

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
  • Beğen
Hehehe :) ha bide şarj var ilk defa iki günde bir şarj ediyorum telefonu baya bi kullanmama rağmen :) @Ghost

• Beğen
Tepkiler: Ghost
ios 8.3 külüstür 4s'te bile baya iyi. Toparlamışlar baya, şarjı da daha dengeli kullanıyor önceki 8'lere göre. Yakında ipad air'e de yükleyeceğim bakalım.

@Sabih Bağcı Ben daha önce (yıllardır) runtastic kullanıyordum, yakın zamanda strava'ya geçtim şarj konusunda bence strava daha başarılı iphone için.

image.jpg

@Anonim bakınız bu da annemin telefonundan bir görüntü. Kendisi her ne kadar telefondan anlamasada Facebook ta ciddi şekilde vakit öldürüyor. Kullanım süresi bayağ yüksek ve şarjı hala iyi seviyede. Bence 8.3 te şarj süresi uzadı, ya da bana öyle geliyor.

• Beğen
@Kahveci107 o zaman deneyeyim aynı mesafe ve aynı sürede iki programıda fonksiyon ve kullanımlarına göre karar veririm :)

@Anonim iphone 6 ve macbook air kullancısıyım. 8.3 e geçtim, siriyle değişik geyikler dışında pratikte bir farkını görmedim. bu arada bahsettiğiniz video oynatıcıyı ben de kullanıyorum, gayet iyi. Yükledikten sonra diğer tüm oynatıcıları sildim vlc dahil

Bu arada bu sacma sapan yerlerden gelen tatil digiturk üyeliği mesajlarını spam olarak işaretleyebiliyorsunuz (sms den bahsediyorum). ben daha önce farketmemiştim, 8.3 le gelmiş olabilir

Geri