palabeyi
Aktif Üye
- Tepki
- 214
- İsim
- bünyamin palabıyık
- Bisiklet
- Ghost
merhaba arkadaşlar (erzurumda) uzun bir kışı geride bıraktık, kış boyu bisiklete bindik, bisikletle işe gittik geldik hafta sonları şehir içi turları düzenledik lakin araziye gidemedik. heryer kar. memleketin batısında millet deniz kenarına bisikleti ile gidip denize giriyorken biz daha tekerimizi asfalt olmayan bir yere atamadık. şuan çok büyük bir bunalım içindeyim dağdan aşağı süzüldüğüm, ağaç dallarına takarak pişirdiğim sucukları, girdiğim dereleri özledim.
madem arazi yolu bize şimdilik açılmadı ben de kayak pistinde sürerim. bu pazar günü ekibi toplayıp doğru konaklı kayak merkezine gideceğim ve kayak pistinden kaçak olarak inmeyi deneyeceğim, umarım görevlileri atlatabilirim. bu arada erzurumda olanlar varsa bana katılabilirler.
madem arazi yolu bize şimdilik açılmadı ben de kayak pistinde sürerim. bu pazar günü ekibi toplayıp doğru konaklı kayak merkezine gideceğim ve kayak pistinden kaçak olarak inmeyi deneyeceğim, umarım görevlileri atlatabilirim. bu arada erzurumda olanlar varsa bana katılabilirler.