Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaşlar bana trial bi bisiklet lazım:(

Gökhan Seda

Daimi Üye
Tepki
123
Bisiklet
Trek
MErhaba arkadaşlar, akrobasi hareketlerine geçiş için bi bisiklet arıodum, anlayanların beni yönlendirmeisini istorum;)

Scudo
scott'un voltage serisi sizin için uygun olabilir....

gerçekten en uygunu voltage serisi sizin için.
en azında kadronuz kırıldığında amacı dahilinde kullanıldığı için yenisini alabilirsiniz.
voltage yz 3 ün fiyatı 390 €
bence daha iyisi yok:) (türkiyedeki bisikletleri kastediyorum)

specialized p series var ayrıca cro-moly seçeneği de var ayrıca bi kaç hafta sonra türkiye de yalnız bahsedilen bisikletlerin hiç biri trial değil. hepsi street ve dj tarzı bisikletler. türkiye de trial bisiklet bukmak çok zor ben izimr de bir tane bile trial görmedim. türkiyede de pek fazla olduğunu zannetmiyorum....

yakında bir adet getirecem satılacak fiatı 350 evro model echo pure 2007

Evet yukarıda bahsedilen Voltage serisi yada speci P serisi kesinlikle Trial dışıdır...

Echo yada Koxx gibi markalar bu işle ilgili kadrolar üretiyorlar...Erkan abi'de bahsetmiş yukarıda:)

İyide bahsettiğiniz bisikletleri türkiyede bulmak mümkün olabilecekmi.

Bulabilirseniz gt nin de çok başarılı trial modelleri var

http://img244.imageshack.us/img244/2356/gt20trials20bikebh6.jpg

bu modelleri bulamayıp kronla sedonayla trial yapılacağına voltage ile yapılır hiç olmazsa kadro kırılmaz....

=bu modelleri bulamayıp kronla sedonayla trial yapılacağına voltage ile yapılır hiç olmazsa kadro kırılmaz....

Katılıyorum

Oxsy senin resmini gönderdiğin alet gerçekten çok iyii,ben de öle bişi istom zaten, gtnin bu modelini ne kadara bulabilir adamım??

@oxsy

Resimde göstermiş olduğun bisiklet gördüğüm malzemelere göre kişinin kendisince tasarlan mış bi model kadro dirty veya street tarzı bi kadro bisiklette önde mavic crosmax jant görüyorum bu taril için uygun bişey deil ayna kol xtr den bozma el yapımı bişey lastik ve jant seçimide ona keza söylenenlerin dogrultusunda trail için en uygun bisikletler echo ve koxx gibi bisikletler

işte ben buna trail derim :D:D:D
(link)
(link)

@sutozu

Ben üzerindeki komponentlerden bahsetmiyorum. Kadrosundan bahsediyorum.
Ve bu resimlerini koymuş olduğum bisikletleri ve aynı zamanda sizin resimlerini koymuş olduğunuz bisikletleri türkiyede bulmak çok zor( zor değil aslında imkansız) getiren bir firma varmı bilmiyorum ama sanmıyorumda. Anca yurtdışından kendi imkanlarınızla getirtebilirseniz ciddi anlamda bir trial e binebilirsiniz...

echonun süper trial bisikletleri var 20'' ve 26'' olarak bir bak istersen .ama türkiyede satış temsilcisi varmı bilmem.

echonun 26" lık bisikletleri süper ama türkiyede satışıı yok maleseff, getirtebilirsen dene;)

bide bianchinin atratos modeli var biraz daha triale benziyor koltuğunu indirdiğin zaman bak bakalım beğenmiyecekmisin :D:)
(link)

yok bee abı bence bıanchı den trıal fln olmaz hele bu lınktekınden.guwenıp atlayıp zıplamam bıle.en makulu yurt dısından saglam bı makına getırtmek bence

Scott yz 0 Türkiye'de bulma şansımız varmı?Varsa maliyeti ne olur acaba bir bilgisi olan varmı?

@kont26

ben zaten dalga geçmek için yazdım bende biliyom bianchiden triaal olmaz die sadece kadrosu triale benziyor diye ekledim.yoksa bu bisikletle ön bile kaldıramzsın:D

Geri