Scudo Sports

Arnavutköy-Çatalca (Antik Köy) Turu

Scudo
alakasız olacak ama açtığım başlıklar foruma gelmiyor nedir alıp veremedikleri benle anlamıyorum ?

@Hayatikiteker

Sıkıntı yok kardeş. Havalar düzelsin İnşaAllah buradan yazarım. Yaparız bir grup akarız ormanlara :harika::)
Benim yaptığım gruplarda hiçbir kısıtlama yok. Yaşını başını almış insanlara kaskını giy, eldiven tak, aman üstünü sıkı giyin diyecek kişi ben değilim :koptum:
Özgürce güzel bir gün paylaşırız...

Kimseyi kısıtlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Herkesin fikri zikri geliri dünya görüşü farklı. Buda olumlu bir tarafı hayatımızın. Herşey aynı tek tip olsaydı kimse kimsenin yüzüne bile bakmazdı.

@serhat1299

İşte bende bu yüzden katı kurallı bu tip organizasyonlara hiçbir zaman katılmadım katılmamda. Ben kask takarım yada takmam, öndeki adamı geçerim yada geçmem, artçının ardında kalırım yada kalmam, bunlar kimseyi ilgilendirmez. Çünkü kimse benim güvenliğimden mesul değil, öndekini geçmek istersem gideceğim yeri biliyorumdur gider otururum :), artçının ardında kalırsam demekki o gün güçsüzüm siz basar gidersiniz ben arkadan gelirim :), kask takmama özgürlüğümü kullandığım için düşüp kafamı yararsam bu sadece benim canımı acıtır hee siz üzülür yada üzülmezsiniz oda sizin bileceğiniz iş :), o zaman milletin pedli don giyip giymemesinede karışın o da bir güvenlik önlemi öyle değil mi ? :). Yani anlayacağınız özgürlüğümü ve yapmak istediğim şeyleri kimse kısıtlayamaz. Ben çünkü kimseyi kısıtlamıyorum. Karar verme yetisi olan bir insan zaten kendi kararını vermiştir. Hee dostça uyarırsın biter, kural koyamazsın, uygulatamazsın. Bence budur.. Neyse uzattım :harika:

.

bizim de yapmayı planladığımız tur rotası. Bize cesaret verip heveslendiroyorsunuz.

Geçen hafta sefaköy den çekmece sahil,oradan menekşe, Florya bakırköy e kadar gittik ve döndük. Çok güzel olmuştu.

Geri