Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Arsuxeo mont

@trainspotting35 @quakerayna konudan gaza gelip, malum havalarda soğumuşken öyle polarla vs. ile olacak iş değil bir adette 11.11 indirimlerinde 23$'a (127 TL gibi) fiyata aldım. Aldığım satıcı bu (link) Bakalım gelince bu konudan yazarım.

Ürün bugün elime ulaştı. Aldıktan sonra acaba bir boy küçüğünü mü alsam diye düşünmüştüm. Kısmen haklı da oldum. Beden olarak bir küçük olanı beden olarak L alsam da olurmuş. alsaydım olurmuş. Kol kısımlarında sıkıntı yok. Beden kısmında biraz bolluk oldu. Bisiklet dışında da doğu yürüyüşü tarzı etkinliklerde giyilebilecek bir ürün. Kumaş, fermuar dikiş kalitesi gayet güzel. Arkadaki ceplerin 2 tanesi gizli fermuarlı olarak yan kısımda giriyor tam arkada da büyük bir cep var. Birde göğüs kısmında bir cep var yeterince büyük. Kol altlarında da fileli kısmı açan bir fermuar var.

Dosyalar

• IMG_20181127_133415.jpg
    IMG_20181127_133415.jpg
    1.000,1 KB · Okunma: 89
  • IMG_20181127_135415.jpg
    IMG_20181127_135415.jpg
    1,1 MB · Okunma: 94
Scudo
@Mur@t_Ok

Merhaba, ürünle ilgili sizin yorumunuz nedir, bedeninize uyumlu oldu mu?

@MakRo

Güle güle kullanın, sizin boy-kilo ölçüleriniz nedir acaba?

@Sungur Benim boy kilo forumun en garip olanlarından bir tanesi olsa gerek. Boy :198 Kilo: 61'di en son. Bu aralar düzensiz vardiyalarla birlikte uyku ve yeme düzenimde bozulduğu için 2-3 kilo verdiğimi düşünüyorum. Normalde bu kiloda birisi için M uygun olacakken boydan dolayı mecbur XL alıyorum. Bunu da XL almıştım. Ama L alsam olurmuş.

• Beğen
Tepkiler: Sungur
@Sungur
175 boy, 85 kg olan biri için XL siparişi verdim.
Sanki L beden de olabilir gibi geliyor.

Kışlık ceket olarak işimi görüyor.
Gerçi yaşadığım yer Mersin, ne kadar kış oluyor ayrı bir konu.
Şimdilik içime sadece termal içlik (Decathlon) giyiyorum.
Havalar biraz daha soğursa içerisini biraz daha kalınlaştırırım.
Tomtop sitesinden, kırmızı rengini aldım.
Aynı sitede birde kışlık tayt da aldım, ama tayt biraz ince gibi.
(link)
Kırmızı rengli taytla takım gibi oldu.
Taytı da XL beden aldım.

• Beğen
Tepkiler: Sungur
@MakRo büyük geldi kullanamam filan dersen bana hediye et sevgili alperen:) güle güle kullan bu arada

@salih67

Teşekkür ederim.

@MakRo

Evet boy-kilo epey ilgincmis. Teşekkür ederim bilgi için...

@Sungur

Evet bedenim tam oldu kaliteli güzel bir ürün tavsiye ederim

Geri