Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Artık bıktım be..

oscak41

Rider
Tepki
428
İsim
Osman Çakmak
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar düzce Akçakoca'dayım ve bisiklet sürüyorum tabi hızlıda yani çarpacak düzeyde fakat bana yavaş diyip duruyorlar. Bugünde 2-3 kişi sıkıştırdı ve dövmeye çalıştı dövemediler anca tutup vurdular. Ne yapmam lazım?

NOT: Nasıl bisiklet süreceğimi öğretiyorlar.
Ek Olarak: Son ses müzikte var.

Scudo
Belli ki insanların kalabalık olduğu bölgelerde, yayalarla iç içe veya çok yakın geçecek şekilde sürüyorsun. Son ses müzik olayına zaten ayrı ayar oluyorum. Bende de var Flip 3 ancak şehir içerisinde kullanmıyorum. Maltepe sahil falan taraflarında, kendimle baş başayken dinliyorum. Yani problemin senden kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, senelerdir bir Allah'ın kulu çevirip uyarmadı beni bu konuda.

Yani "Nasıl süreceğine karışmaları" anormal bir durum değil gibi görünüyor. Senden de bir yorum alalım tabi; bisikleti nasıl kullandığına dair.

Müzik derken? Şöyle bir şey değil de, Gece Gölgenin falan filan çalıyorsanız dövmeleri normaldir. Yanlış yapıyorlar, keşke dövmeseler.

• Beğen
Tepkiler: umutntm
10 milyar isimli dünyanı artan nüfusu ve azalan doğal kaynakları üzerine çalışma yapan bir firma sahibinin yazdığı kitap. Şirketinde yeni baba olan genç çalışanına gidişat ile ilgili ne yapmayı planlıyorsun ne önerirsin diye sorunca genç, silahlanırdım demiş. Bugün de ölmedik çok şükür diyip dua edip yolunuza devam edeceksiniz artık.

@berberci hocam beste, retron (motosikletçi müziği) Sorun çözüldü yanımda paslı çivilerden yapmış olduğum haydar taşıyorum.

@oxcakmak hocam ciddiysen sakın öyle bir şey yanında taşıma. Önce kendini bir tart, eleştir yaptığın yanlışları fark et; ondan sonra da sorun çıkaran insanlarla konuşarak anlaşma yoluna git. Baktın olmuyor, uzaklaş münakaşa etme bence. Hem sana zarar hem de karşındakine zarar diğer türlüsü. Yanında çivili sopa taşıyıp kavga mı edeceksin? Çözüm bu mu yani? Yapma gözünü seveyim.

5 yaşından bu yana bisiklet üzerindeyim 37 seneden beridir kimseden en ufak bir laf söz duymadım şükür

troldür trol uyuyun

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Hocam bu yazıyı olayın heyecanı geçmeden mi yazdınız. Yani o anki adrenalinle belki yazıdaki eksiklikleri beyninizde tamamlayıp yazıya dökmeyi unutmuş olabilirsiniz :)

@cember3454

Hocam taşımak zorundayım. Konuşmakla anlaşılmaz. Gerekirse ateşli silah olan molotof da atarım. Cidden haydarı görünce sadece bakıyorlar yaklaşamıyorlar ha iş molotofa çıkarsa hepsinin evlerini tek tek bulur hepsinin burnundan kan getiririm. Bu böyle uzayıp gider.

@Cesarisback

Heyecan değil bu olaydan bir kaç gün önce adam tuttu gözümün önünde bağırdı vurdu küfür etti ve enseme vurdu (Köpek gibi acıttı).

@Gökhan Akkaya Ha hocam soruya gelince bu zamana kadar tek bir kişiye bile çarpmadım arada bazen geçeceğim zaman önümü kapatıyorlar, geçemiyorum. Açtığım müziği bile duymuyorlar o derece millet sıkıntılı.

Molotof atmaktan bahsetmişsin ama biraz hafif kalmış sanırım, bence bazuka ile karşılık vermek daha doğru olacaktır.(!)
Şaka bir yana "Asarım keserim" modundan kurtulsan iyi edersin. Ekonomik bağımsızlığını bile kazanamamışsın henüz, yani hayal ettiğin kadar güçlü değilsin şuan. Molotof dediğin 1 şişe 1 litre benzin ve 1 parça bezden ibaret; molotof atma yeteneğine sahip olmayan 1 tane bile insan göremezsin etrafında. Bu bir güç göstergesi değil yani. Biraz uyum sağlamayı dene, bizler gibi dertsiz - tasasız takıl, günün sonunda kendini üzersin yalnızca.
hqdefault.jpg

@oxcakmak ya dostum yanlış anlamada keskin sirke küpüne zarar sen bir gün onları döversin yağrın onlar gurup halinde sana saldırır yani bu işin sonu yok ha şöyle diyorsan ben adam dibi sürüyorum yakın geçiş yapmıyorum insan gibi sürüyorum onlar bana saldırıyor dersen de al bir tane şok tabancası ver elektriği ( tabi polisle muhatap olmak istiyorsan) yani işin özeti şudur ki bunlarla uğraşma

Son olarak bu forumda lütfen böyle konuları paylaşmayın gidin ne bileyim ekşi sözlükte falan böyle konular açın bu forum sağdece bisiklet ve onunla ilgili şeylerin paylaşıldığı bir yer magandalıklara yer yok lütfen

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Haydar taşımak her zaman fayda vermiyor.
İnanmıyorsan videoyu izle...

Geri