Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Artık yokuş çıkmak çok kolay.. :)

Scudo
vay bee süper birşeymiş ilk kez görüyorum insanlar her şeyin bir kolayını bulmuşlar helal olsun çok hoşuma gitti +rep

demekki o kadar bezmiş adamlar... hergün hergün in-çık in-çık :)
yaşamadığım için belki komik geliyor ama o insanlar için süper bi rahatlık olmuştur sanırım :)

bide nette gezerken şöyle bişey denk geldi;
http://zoom.cnews.ru/blog/wp-content/uploads/2006/12/pic214.jpg

modifiyenin ne boyutlara gelebileceği konusunda güzel örnek sanırım ;)

çok başarılı araştırmacılık örnekleri teşekkürler

o siteyi inceleyin bence, başka ilginç şeylerde var.

Aslında ben istanbulda yokuştan dolayı bisiklet kullanmayanlar için bunun telli yani teleferik gibi havadan giden bir halat şeklinde bir şeyler düşünmüştüm yoğun trafikli ve uzun yokuşları olan yerler için, yani adam yokuş başında tutunacak tek eliyle hareketli halata sonunda normal devam edecek...

Kişisel olarak ben yokuşu kendi enerjimle çıkmayı tercih ederim hatta yokuş ne kadar dik ve uzun olursa o kadar hoş olur, zaman zaman sert yokuşlar aramaya dahi çıkarım ;)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
Ben düz yoldan daha çok seviyorum iniş-çıkışları. Rüzgarı da seviyorum. Zorlayan şartlarla sorunum yok. Tek sevmediğim şey trafikteyken yağış ya da zeminin kuru olmayışı. Onun haricinde ne olursa olsun sorun değil.

bence çok zekice.çıkmakla soluksuz kalıom bazen.insan gücüne ihtiyacı var onların.çok çalışkanlar..tebrik etmek lazım.paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
İsveç'in büyük şehirlerinde var bu sistem. Gothenburg'da falan. Bisiklet trafiğininin yoğun olduğu yerlerdeki en dik yokuşlara bundan koyuyor belediye, sonra bütün bisikletçiler gidip o partiye oy veriyordur. :D

• Beğen
Burada İzmit' te Kartepe yokuşuna onu döşeseler ne harika olur. İnişlerde terör estirmeye devam edilir. Tabi bunu Türkiye' de Adalar ilçesi haricinde beklemek doğru olmaz. Sadece ütopik kalır.

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
bizim insanımız bisiklete binmez binene saygı göstermez :)

arabasını bu sistem üzerine park eder :)

teyzelerim de sepet çanta felan yollar yukarıya kesin :D

bakkal servis yapar vs. :)

düşünmek bile istemiyorum
Yurdum insanı :D:D

azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış ama..adamların ki biraz daha farklı ve matrak bi amaç için olmuş bu defa herhalde...:).

Geri