demekki o kadar bezmiş adamlar... hergün hergün in-çık in-çık
yaşamadığım için belki komik geliyor ama o insanlar için süper bi rahatlık olmuştur sanırım
bide nette gezerken şöyle bişey denk geldi;
http://zoom.cnews.ru/blog/wp-content/uploads/2006/12/pic214.jpg
modifiyenin ne boyutlara gelebileceği konusunda güzel örnek sanırım
Aslında ben istanbulda yokuştan dolayı bisiklet kullanmayanlar için bunun telli yani teleferik gibi havadan giden bir halat şeklinde bir şeyler düşünmüştüm yoğun trafikli ve uzun yokuşları olan yerler için, yani adam yokuş başında tutunacak tek eliyle hareketli halata sonunda normal devam edecek...
Kişisel olarak ben yokuşu kendi enerjimle çıkmayı tercih ederim hatta yokuş ne kadar dik ve uzun olursa o kadar hoş olur, zaman zaman sert yokuşlar aramaya dahi çıkarım
Ben düz yoldan daha çok seviyorum iniş-çıkışları. Rüzgarı da seviyorum. Zorlayan şartlarla sorunum yok. Tek sevmediğim şey trafikteyken yağış ya da zeminin kuru olmayışı. Onun haricinde ne olursa olsun sorun değil.
İsveç'in büyük şehirlerinde var bu sistem. Gothenburg'da falan. Bisiklet trafiğininin yoğun olduğu yerlerdeki en dik yokuşlara bundan koyuyor belediye, sonra bütün bisikletçiler gidip o partiye oy veriyordur.
Burada İzmit' te Kartepe yokuşuna onu döşeseler ne harika olur. İnişlerde terör estirmeye devam edilir. Tabi bunu Türkiye' de Adalar ilçesi haricinde beklemek doğru olmaz. Sadece ütopik kalır.