Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askere gidiyorum arkadaşlar, hakkınızı helal edin.

uguryilmaz144

Forum Bağımlısı
Tepki
2.561
İsim
Uğur Yılmaz
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar merhabalar;

Bugün itibariyle askerlik durumum kesinleşmiş oldu. 4 Mayısta Ankara Polatlı Topçu ve Füze okuluna yedek subay olarak gidiyorum. Bir süre bisikletten, müzikten, mangaldan ve forumdan ayrı kalacağım gibi görünüyor.

Bisikletle ilgili bu forumdan çok şey öğrendim. Hakkınızı helal edin. İstemeden kalp kırdıysam özür dilerim. Hoşçakalın...

Scudo
Hayırla git, gel inşallah Uğur. Hayırlı teskereler şimdiden. :)

kısacık hemen geçer günler merak etme. bizim 15 ay geçtiğine göre :) hayırlısı olsun kardeşim.

Hayırlı teskereler bende 2015 te gitmiştim askere zaman ne çabuk geçmiş su gibi sadece sabırlı ol gerisi kendiliğinden gelecektir :) bisiklet burnunda tütecek gece nöbetinde özellikle düşünmeye çok vakit olacak hey gidi günler :)

@uguryilmaz144 Polatlı'ya hoş geldin Uğur kardeşim. Polatlı'da bir bisiklet topluluğumuz var: Polatlı Bisiklet Grubu. Topçu okulundan bazı komutanlarımız da grubumuzun aktif üyeleridir. Grubumuzun lideri Selim üsteğmen topçu okuluna yeni gelen öğrencilerden sorumludur. Senin eğitimin de muhtemelen Selim üsteğmen tarafından verilecek. Askerlik süresince bisiklet kullanma imkanın olur mu olmaz mı bilmiyorum, ama eğer olursa, Selim komutan aracılığıyla grubumuza katılabilirsin. Şimdiden hayırlı teskereler :)

Hayırlı teskereler dilerim.askerde bile bisikletle ilgili komutan buldun, şanslısın, kutlarim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@uguryilmaz144

Hayırlı teskereler hayırlı görevler. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Hayırlı teskereler.

Güle güle gidin, güle güle gelin.

Bu arada daha dün askerdeki bir arkadaşımıza bisiklet aldık. Oraya gitmeden ayrı kalacağım diye şartlanmayın derim :)

• Beğen
Tepkiler: chiwoxx
hayırlı teskereler şimdiden....

• Beğen
ALLAH her türlü şerden korusun, sağ salim gelirsin inşallah

• Beğen
@Ahmet.KOÇ
Aslında imkan olsa bisikletimi de götürmek isterim. Bazı arkadaşlarım yedek subay olacağım için bisikleti yanıma alabileceğimi söylediler. İmkan olsa da bisikletimden ayrılmasam :)

• Beğen
Geri