Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askerlikle ilgili

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
bugün tecilimi bozdurmak için şubeye gittim,görevli tecilini bozarsan 2 gün sonra askersin dedi,ben ağustos döneminde gitmek istemiştim,şimdi gidersem acemilik nasıl olucak

Scudo
çokrahat olur bence hemen git

En güzel dönem şu an ki, yaz sıcağında acemi birliği zor olur.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@alperK
Hemen git hemen!!! Komutanlar seni bekler....:D:D

Gitme gitme. . :) yakında zorunlu askerlik kalkar bekle :)

acemliği tek başımamı yapıcam anlamadım ki,suan celp dönemi değil.

@alperK
acemi birliği eğitici yardımcısıydım

yani siz acemileri ben karşılıyordum :)

en rahat acemilik yapanlar sonra gelenlerdir

uzun uzun anlatırım istersen

ama git hemen

çok dua edersin bana

Hemen gitme gibi bir durum söz konusu bile değil asker ihtiyacına göre önümüzdeki celp veya ondan sonrakinde gidersin büyük ihtimalle

Alamazlar yahu kısa donem misin uzun donem mi bilmiyom ama
95-2 ler mayısta bot bağlar 95-2 b grubu ise haziranda bot bağlar. Kısa dönemler de mayis ağustos kasım ve şubat ayında bot bağlar kısa donem b grupları da a gruplarından 1,5 ay kadar geç baslar. Ben haziran 1 de tecil bozdurmistum, kasımda 3 de kısa donem olarak acemlige başladım.

Ben bu askerlik büroda askere alma için hiç bir söylenenin gerçekleştiğini ne duydum ne gördüm.

@alperK
Bir an önce gidip usta olun ki mangal ve lahmacun partileri başlasın.... :harika: :)

• Beğen
Tepkiler: Erdoğdu MUTLU
@alperK 25 Şubat 2009 da askerlik şubesine gittim, tecilimi bozdurup yaza doğru askere gitmek için. Sülüs tarihim 25.02.2009. 27.02.2009 da İzmir Narlıdere de üzerimde kamuflajlar vardı. :naslyany:

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
@alperK

hayır tekbaşına gibi bir durum olmaz
senin gibi çok kişi olur
eğitimler daha rahat olur
zaten sandığın gibi zor değil

ve de muhtemelen öyle 2 günde almayacaklardır

@turkkeyp peki acemiliğinizi ve yemin töreniniz nasıl oldu ara celpte gittiğiniz için

@halil halil eğitimden felan korkmuyorumda devrecilik canımı sıkıyor,bu arada haziran başı tecilimi bozduracağım

@alperK Devrecilik ve sıracılık çok iyidir. Belli bir zaman yapmanız gerekenleri yaparsınız sonra da yatışşş...:harika:

Ben 4-5 aya sonra nöbete bile gitmemiştim.....;)

@alperK

devrecilik normal zaten

şimdi adam mesela herhaftada 1 gün odayı süpürmüş toplam 3 ayda 12 kere oda süpürmüş diyelim
sen gidip ben süpürmeyeceğim sen süpürmeye devam et dersen olmaz değil mi

doğru olan odur zaten

kimse ezemez zaten kimseyi kafanı yorma

@alperK ara dönem değildi. Askerlik biraz şans işi. Ankara'da Mamakta yaptım usta askerliğimi. Kimine göre sürgün yeriydi. Kimine göre yatış yeri.

kardes senin askerlik zamanın gectiyse.sen orda devre kaybı olarak görünürsün büyük ihtimalle.Yada önce gidersen mesela sallıyorum askerlik alım tarihi nisan 20 ama sen yarın gittin diyelim ozaman sen orda sadece usta askerlerle takılırsın aran iyi olursa acemilik iyi gecer.tabi acemiler gelene kadar biçok işi sana kitlerler.acemiler gelince sende usta gibi olursun takarın vardır cünkü :D devre kaybı acemilerle iştimaya girmez ayrı durur komutanın yanında.Kayıt için yazıcıda olabilirsin ama olma sabaha kadar defter doldurmak zülüm :D devre kaybı olabilirsen eğitim yapmayabilirsin yaşına göre değişebilir.Ben devre kaybı olarak gittim ne acemi birliğinde ne usta birliğinde eğitim yapmıslıgım yok 4-5kere atış yaptım onda da vuramadım zaten ileri derece hipermetrop olduğumdan. Yani devre kaybı olcaksan avantajı var tabi gittiğin birliğe göre değişir bu :)

Geri