Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Asla bisiklet sürmem dediğiniz zeminler Örn" ıslak mermer"

Ankara'nın kaldırımlarına yapılmış muhteşem plastik sarı şeritler.. Mümkün olduğunca girmem, ıslaksa bir metreden fazla yaklaşmam. Oyuklu olduğu için kendi çizgisine sokuyor ön lastiği bir anda

• Beğen
Tepkiler: ahmetcilak
Scudo
@Batuhan Köksal

Bilgilendirme amaçlı söylüyorum yani iğneleme falan yapmıyorum. O sarı şeyler engelli vatandaşlarımız için yapıldı. Cümlenin içinde 'muhteşem' kelimesini görünce belirteyim dedim.

@Serhan E. Engelli vatandaşlarımız için yapıldı da normal insanlar üstünde yürüyemiyor engeliler nasıl yürüyecek hele yağmur yağdığında kaya kaya gidiyosun .

• Beğen
Tepkiler: Dide
@Serhan E.

Maalesef bisikletiyle sadece yolda gidenlerden olamıyorum, bazen cesaretim yetmiyor bazen kondisyonum. Kaldırımda da o şeritlerden geçmek zorunda kalıyorum. Fikir güzel, yeni yapılan taştan şeritler de güzel. Ama o ilk yapılan plastikler yok mu, onlar keşke yapılmasaydı. Kışın yeri kazıya kazıya giden botumla yürürken bile kayıp düştüm onların yüzünden, tam bir facia.

Ankara'daki o plastik sarı şerit gerçekten bela. Normal vatandaş yürürken düşmemek için kasıyor kendini. Engelli arkadaşlara, heleki ıslaksa, Allah yardım etsin

• Beğen
Tepkiler: Dide
granit gibi parlak yüzey üzerinde kum yağ gibi maddeler döküldüyse gitmek istemem.

Islak çimin üzerinde bulunduğu dik inişler.Çok kaygan bir zemin birde çim ıslak olduğu için altındaki çukurlarda belli olmuyor :kötü:

Ne olursa olsun ıslak zemin her zaman tehlikeli.Dikkat etmek lazım ;)

Gecen sene asagi yukari 35-40 km hizla ilerlerken saolsun parklar ve bahceler mudurlugu cimler yerine yollari sularken viraja girdim ve bisikleten dusup 5 metre cimlerin ustunde suruklendim kendimi toparlandigimda bisikletimin janti kirilmisti boylede kotu bir animm oldu
Uzun lafin kisasi siz siz olun islak asfaltta 40 km hizla viraja girmeyin :D

Geri