Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

Scudo
@sinobjk Fedex'ten size ödemeniz gereken vergi miktarını ve banka bilgilerini içeren bir mail gelmiş olması lazım. Spam maillere bir bakın isterseniz.

@Oğuzhan Y. Surecin basindan beri kontrol ediyorum. Spamada düşen herhangi bir mail olmayınca fedex i aradim.

Pedallar bugün teslim edildi. Toplamda 8 gün sürdü.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Neden Garmin Vector değil de bu ürünü tercih etmeliyiz?

#garminçöp

sorunlu bir ürün. pil takıp çıkarırken cihaz bozulabiliyor. kafasına göre çalışıp çalışmayabiliyor. pil yuvasını ve kapagını ona göre yapmamışlar. benim dışımda 3-4 kişiden benzeri sorunlar duydum. zaten nette benzeri bir şikayetler çok var. bununla beraber baytekinde ayrı bir soru işareti memnun olandan çok memnun olmayan var. elimde bir garmin saat kaldı onu da bozulana kadar kullanacagım artık.

tahmin tutmuş , hayırlısı olsun. kullanmadan önce zero ofset ile kalibre etmeyi unutmayın.

tesekkurler. Kendi uygulamasiyla kalibre ediliyor diye biliyorum. Extra bise yapmaya gerek varmi ?

tesekkurler. Kendi uygulamasiyla kalibre ediliyor diye biliyorum. Extra bise yapmaya gerek varmi ?
aynen kendi uygulaması içinden yapıyorsunuz pedalları tanıtıp.

DUO'lar Wiggle platinle 5500 küsüre geliyor. İlgilenen için iyi fiyat. Gerçi döviz uçtu ama pek geri gelecek gibi görünmüyor.

Tek bisiklet kullanan biri icin krank kolundan olcenlere gore nasil arti/eksileri var acaba?

Tek bisiklet kullanan biri icin krank kolundan olcenlere gore nasil arti/eksileri var acaba?
-pedala uygun kal kullanmak zorundasınız.
-kaza/düşme gibi durumlarda pedal zarar görebilir
+montajını yapması daha kolay

@Bıyıkov

Krank kolları sadece sol tarafı ölçüp iki ile çarpıyor. Bu yüzden değerler yanıltıcı olabiliyor.
Pedaldan ölçenler de, kranktan ölçenler tek veya çift taraflı olabiliyor.

değerleri yanıltıcı olabiliyor demek yanlış olur. kullanan en az 6-7 arkadaşım var ve verileri gayet tutarlı. crank kolunu tercih edebilirsiniz.

Guc uretimi iki bacagina yuzde 50/50 esit dagilmayan insanlar var. Bazi efor yogunluklarinda esit, digerlerinde esitsizlikler olan insanlar da var. Tork degistikce de dagilim degisebilir.

• Beğen
Tepkiler: Nis ve a.valverde
Guc uretimi iki bacagina yuzde 50/50 esit dagilmayan insanlar var. Bazi efor yogunluklarinda esit, digerlerinde esitsizlikler olan insanlar da var. Tork degistikce de dagilim degisebilir.

dostum o ayarlanabiliyor :) genel olarak en farklı %55 %45 şeklinde oluyor. çok elzem bir fark değil zaten.

dostum o ayarlanabiliyor :) genel olarak en farklı %55 %45 şeklinde oluyor. çok elzem bir fark değil zaten.
Evet. Dengesizlik her kosulda ayni oranda ise, cift tarafli bir PM ile karsilastirip ayarlayabiliyorsunuz. Ama dedigim gibi 200watt da %50/50, 500watt da %52/48 olabiliyor. Tabi bu farklar bazilari icin onemli, bazilari icin onemsiz olabilir.
Pedaldan ölçenler de, kranktan ölçenler tek veya çift taraflı olabiliyor.
Evet. Kesinlikle.

Krank kolu icin tek tarafli demistim ben.

Son düzenleme:
DUO'lar Wiggle platinle 5500 küsüre geliyor. İlgilenen için iyi fiyat. Gerçi döviz uçtu ama pek geri gelecek gibi görünmüyor.
10 günde tükenmiş sanırım :( Dummy trainer kullanıyorum Zwift ile. Zwift hız sensörü ile gücü iyi hesaplıyor gibime geliyor ama hem trainer üzerindeki verinin daha tutarlı olması hem de kış sezonu bittiğinde dışarıda da veri alabilmeye devam etmek için powermetre düşünüyorum.(Zaten bu şekilde düşündüğümden dummy trainer almıştım en başta, kullandığım trainer'ın tek problemi 550w güce kadar desteklemesi olacak sanırım.)
Neyse ürünü çok araştırmadım ama genel olarak kullananlar memnun sanırım. Bisikletin üzerindeki ultegra pedallara kıyamadığımdan pedal mı krank mı diye düşünüyordum ama ilerde bisiklet değiştirirsem pedalları transfer etmek daha kolay olacaktır doğal olarak.

Tam olarak doğru yer değil ama şöyle bir soru sorsam cevaplayabilecek biri var mı acaba:
Bisikletimin üzerinde Ultegra R6800 Aynakol var, 4iiii Precision 105 R7000 veya 4iiii Ultegra FC-R8000 Powermeter kolları bu aynakolda kullanılabilir mi? Ürünler aşağıda
(link)
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Veto8
10 günde tükenmiş sanırım :( Dummy trainer kullanıyorum Zwift ile. Zwift hız sensörü ile gücü iyi hesaplıyor gibime geliyor ama hem trainer üzerindeki verinin daha tutarlı olması hem de kış sezonu bittiğinde dışarıda da veri alabilmeye devam etmek için powermetre düşünüyorum.(Zaten bu şekilde düşündüğümden dummy trainer almıştım en başta, kullandığım trainer'ın tek problemi 550w güce kadar desteklemesi olacak sanırım.)
Neyse ürünü çok araştırmadım ama genel olarak kullananlar memnun sanırım. Bisikletin üzerindeki ultegra pedallara kıyamadığımdan pedal mı krank mı diye düşünüyordum ama ilerde bisiklet değiştirirsem pedalları transfer etmek daha kolay olacaktır doğal olarak.

Tam olarak doğru yer değil ama şöyle bir soru sorsam cevaplayabilecek biri var mı acaba:
Bisikletimin üzerinde Ultegra R6800 Aynakol var, 4iiii Precision 105 R7000 veya 4iiii Ultegra FC-R8000 Powermeter kolları bu aynakolda kullanılabilir mi? Ürünler aşağıda
(link)
(link)
Favero ve Stages modelleri stoklarimizda mevcut
Siteye uye olanara 6 ay'a kadar vade farksiz taksit imkani ile
Istanbul ici ertesi gun, Turkiye geneli 2 gun icinde teslim
(link)
(link)

Geri