Scudo Sports

Assize diye bir km saati markası

Tepki
28
Selamlar...
2 hafta önce yolum sirkeciye düştü
dedim ki "gelmişken kendime km saati bakayım ".
ilk hedefim sigma 509, 1009, ve ciclo sport'un benzer fiyatta olanları idi.

sonra bir dükkana girdim assize diye bir markayı önerdi satıcı. "abi bunlar taiwan malıdır çin malı gibi dandik değildir" falan dedi 15tl verdim aldım.

aslında kaliteden yine ödün vermeyeceğim illa ki gidip sigma veya ciclo alacağım fakat bu markanın ne kadar ömürlü olduğunu ve beni memnun edip edemeyeceğini merak edip test etmek istedim...

Acaba Assize markalı km saati kullanan var mı? varsa izlenim ve görüşlerinizi yazabilir misiniz?

NOT= her türlü yoruma açığım isteyen "beş para etmez bir saat almışsın" bile yazabilir yeter ki görüş olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: Togursamsun
Scudo
15 TL'lik bir cihaz yerden yere vurulsa da göklere çıkarılsa da bence aynı. En iyisi sizin cihazı bir süre kullanmanız ve cihaz hakkında olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizi bizlerle paylaşmanız.
Örneğin bende marka olarak kendini kanıtlamış Sigma'nın üst düzey modellerinden 2006BC modeli var. İnan ki çok az kaldı bir gün sinirden çekiçle kıracağım cihazı. :violent-s

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
ben bu ürünü 2 sene kadar kullandım. ara ara sapıtsada işimi gördü diyebilirim. ben sanırım 12 tl gibi bir fiyata alıştım, fazlasıyla parasının hakkını verdi.

Bu ürünü ben de kullandım yaklaşı 1 sene. gittigidiyordan almıştım. 12 tl civarıydı.
1 sene kadar sonra hızı ölçmemeye başladı. sensörün kablosunda kopukluk olduğunu tespit ettim ölçerek. uzun bir süre evde bekledi, yeni bir sensör bulduğumda ise cihazı bulamadım kayboldu resmen :D yenisini alcaktım ama vazgeçtim şimdi kendim yapıyorum bi tane.
aldığın ürün gayet kullanışlı. güle güle kullan.

cateye getiren bir babayiğit dağıtımcı çıkmadı gitti. bulabilirseniz ondan alın. assize ı ben kullanmadım ama hediye ettim. heves eden çocuklar için babalarının bütçesini sarsmayacak alternatif bir ürün. iş görür zira bu tür sayaçlarda kullanma kılavuzunda yazar +/- yüzde 10 hata payı vardır. 10bin km de yapsanız aslında ya 9000 ya da 11bin km yapmışsınızdır. yani o 2bin km tolere edilebilen bişi değil uzun kullanımda.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Caner Can Pehlivan
Bunu bi ara bende kullandım, diğer ucuzluk mallara göre daha iyi. Sorun çıkartmadı.

Bende kullanmıştım yıllar evvel :) Eğer sadece hızımı ölçsün günlük yaptığım yolu göreyim vs. diye düşünürseniz sorun olmaz alabilirsiniz.. Zaten 15tlye de daha iyisini alamazsınız.. 2 sene sigma Bc 1606L kullandım çok memnundum tavsiye ederim onuda. Şimdi Polar S720i kullanıyorum çok daha memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
Görünen o ki günü kurtarma adına iyi bir ürün. :)
Bozulana kadar devam, sonrası sigma 1009 veya ciclo sport :)

Arızaları bellidir. Ya kabloda kopukluk olur ya da kafanın takıldığı yerdeki iletken pimler oksitlenir. Ölçüm yapmamaya başlarsa bu noktaları kontrol edin.

Benim kullandığım 3 farklı modelde hep çap giriliyordu ayar bölümünden. Bu da yeterince hassas ölçüme izin vermiyor tabi. Atıyorum siz gerçekte saatte 30km hızla gidiyorken, alet 28-29 veya 31-32 gösterebiliyor yaptığınız ayara göre. Ve bu sapmayı ayar yaparak azaltma gibi bir şansınız yok.

Bahsettiğim arıza durumlarında tamiratı (kopuk teli onarmak ve/veya oksit temizleme işlemi) kendiniz usanmadan yaparsanız, uzun süre kullanabilirsiniz.

Kötünün iyisi diyebileceğimiz bir model en azından çin malı değil demiş satıcı ama bence ne kadar ekmek o kadar köfte diye düşünmek gerek sigmanında modellerinin çinde üretildiği düşünülürse çokta çin malı tayvan malı diye düşünmemek lazım.

Bende 6 ay kullandım. Daha sonra sapıtmaya başladı.
Bende uzun bir turun sonunna doğru parçaladım. Şimdi SİGMA BC1609 kullanıyorum. 1 sene götürür sanırım koşullara göre.

Merhaba,
Ben de 411 modelini kullanmıştım. Şu an Sigma 509 kullanıyorum kısa süre sonra da kablosuz 1609'a terfiye niyetliyim.
Yeni kullanıcılar için iyi ama bir Sigma ergonomisi yoktu bu modelde.

Kazasız ve keyifli turlar

five

Arkadaşlar bu marka dan bende almış bulundum bunun ayarları Vs nasıl yapılıyor bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Cateye Velo Wireless+ aldım n11'den. 100 lira. Olumsuz bir şeye rastlamadım araştırmalarimda. Sonrasında ciclo'ya terfi edeceğim inşallah.

Akıllı telefona geçene kadar 4 yıl kullandım.Parasının çok üstünde hizmet etmekte

Assize iyi bir f/p urunudur, ama kablolusunu almaniz gerekir. Kablosuzu sapitiyor.
Ben 2 yil kullandim, sonra bisikleti satarken beraberinde km saatini de verdim, 1,5 yildir da sorunsuz o kullaniyor. Gayet guzel bir urun.

1,5 yıldır kullanıyorum assize as-825 i görevini yapıyo ama yüksek hızlarda biraz sapıtıyor

En son mesajın ardından 4 sene geçmiş. Uygun bütçeye 100 TL'yi açmayacak şekilde km saati modeli araştırıyorum . Assize markası gözüme çarptı . Yakın zamanda alan kullanan var mı ?

Geri