Ricochet
Daimi Üye
- Tepki
- 1.353
- İsim
- A.SÜVARİOĞLU
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dün elime geçen 690TL bedelle aldığım Auhma marka bu arkadaşı ben memnun kaldığım için kısaca size tanıtmak istedim;
Cihaz 4000 mah gücünde ve powerbank olarak kullanıma da uygun.
Pompanın; araç, motosiklet, bisiklet ve top için olmak üzere 4 modu bulunmakta. Bu modlar içinde de bar, psi ve kg cinsinden seçim yaparak istediğimiz birimde hava akışı sağlayabilmekteyiz. Bisiklet subap uyumlu hortum ucu sabit olmak ile birlikte presta için adaptörü de cihazın muhteviyatında bulunuyor. Metal adaptör sağlam ve kullanışlı. Şehir bisikletimin 40 tan 70 e yükselecek psi basıncının tanesini 1:30 dk gib bir sürede başarı ile gerçekleştirdi. Lakin yol bisikletime geldiğinde işler biraz güçleşti onun için. 80 psi dan 110 psi a çıkmak için biraz kasılarak da olsa lastik başına 2:30 dakika gibi bir sürede görevini yerine getirdi. Ama 2 lastik şişimi sonucunda hortum cihaz girişi bir miktar ısınmış ve kanımca küçük bir istirahat hasıl olmuştu.
Ağırlığı 450 gram kadar olan bu küçümen cihaz yanımda taşıyabileceğim skalada da değil kanımca ama yolculuk öncelerimin vazgeçilmezi olmaya büyük aday. Birazdan aşağıya inip motorumun lastiklerine de hava basacağım şayet cihaz için dikkat edilmesi gereken en büyük hususlardan birisi inanılmaz yüksek sesi. Apartman içinde sakladığım motorumu önce bahçeye çıkaramam gerekiyor lakin yeni taşındığım apartmanımdaki komşularım üzerinde ilk intibamı ve gelecek ilişkilerimi böyle yüksek bir gürültü şikayeti üzerine inşaa etmek işime gelmiyor
Cihaz anlattığım kadar, ama merak edilen birşey olur ise deneyip bilgi verebilirim...