Arif Gören
Daimi Üye
- Tepki
- 57
- Bisiklet
- Carraro
merhabalar , çalıştığım alışveriş merkezine bisikletimle ulaşımımı sağlıyorum . bisikletimi otoparka uygun bir yere park edip kitleyip işime dönmekteydim 1-2 aydır bu şekildeydi , şimdi ise alışveriş merkezi müdürü bisikleti otoparkta istemediğini belirtti , neden falan muhabbetine girince araba çarpabilir ve istemiyorum bisiklet park yerine koymalısın gibi sözler söylendi , bisikleti koymamı istediği yer ise 3 bisiklet park edilebilecek kapasitede vede birbirine kaynatılmış 3-5 halkalık basit ve ortalık yerde üstü acık korunaksız bir yerde , kendisine gerekli bütün açıklamaları yapmama rağmen fikrini değiştirmedi , istenilen yere bıraktığım takdirde bisikletimle oynanabilir , teker sele gibi kolay sökülebilen parçalar çalınabilir ve havalar malum yağmurlu fazla yağmur altında kalmaktan paslanabilir vs... gibi sebeplerden istenilen yere koymak istemiyorum , boyun eğip istenilen yere koymak zorundamıyım yoksa bir önerisi tavsiyesi veya yardımcı olabilecek aydın bir kişilik yardımcı olabilir mi yorumlarınızı beklıyorum karda kışta yağmurda bol pedallar .