Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bagaj Deliği Olmayan Bisiklete Bagaj Nasıl Takılır ?

Güncemden

Forum Demirbaşı
Tepki
429
Bisiklet
Giant
Merhabalar arkadaşlar bu hafta da geçen hafta dediğim gibi bisikleti bagaj takmaya uygun olmayanlar için bir video geliyor umarım sizlere biraz olsun yardımcı olabilirim iyi seyirler :) Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin sizin yorumlarınız benim daha iyi şeyler ortaya koyabilmem için çok önemli şimdiden teşekkürler:)

Scudo
@Yiğit Kirazpınar Bu videonun birçok arkadaşın işine yarayacağını düşünüyorum... Sonuçta kadrı değiştirmeden bagaj takmanın en basit ve ucuz yolu :) Emeğine sağlık Yiğitçim :)

Video için teşekkürler,çok faydalı bir konu olmuş :) Size bir sorum olacaktı: (link) Linkteki ürün mü yoksa sizin yaptığınız şekilde mi yapmalıyım hangisi daha sağlam olur?Taşıyacağım en fazla 10-12 kg. paradan çok sağlam olması tercihim.Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Yada hiç uğraşmayıp şöyle bir bagajda alınabilir.
http://i.ebayimg.com/00/s/ODAwWDgwMA==/z/U0AAAOSwd4tTv422/$_1.JPG

Edit: Videoyu arkadaş çekmiş, eline sağlık .

@K.Burak şöyle bir sıkıntı var yalnız resmini attığınız bagaj 150-200 tl benim videoda kullandığım bagaj ise 30-35 tl ;) 35 tlye bagaj alıp birşekilde çanta ayarlayıp o 200 tl ile turunu tamamlayacak olan birçok hevesli ama durumu olmayan arkadaşımız var.

@erendiz çetiner Çok teşekkür ederim:)

@engin1 Sedona 781 aslında çokta hafif değil 1.8 kg olması lazım :)

@Anonim Çok teşekkür ederim :)

@ahmetkya söylediğiniz ürün bence gayet güzel duruyor, gayette salam olur ;)

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
Düşük bütçe ile kadro değiştirmeden.. Daha ne olsun: Bagaj için de inceleme yaparsanız sevinirim.

• Beğen
Severek kullandığım Scott Scale model dağ bisikletimin kadrosunu özellikle tur bagajı bağlamamak için dizayn etmişler ama aşağıdaki kombinasyonlarla bunu aşmayı düşünüyorum, malzemeleri yeni aldım ama henüz daha montajını gerçekleştirmedim, festival öncesi montajı yapmayı düşünüyorum. Zaten bu iki ürün dışındakilerden ciddi bir alternatif üretemedim...

(link)
(link)

video çok güzel.
ama kaliperin olduğu kısıma yani sol arka çatala çözüm ne ?
sağdaki gibi aynı kelepçe olayı orda nası oluyor ? oluyorsa (ki-mümkün değil) bu niye videoda yok?

edit : 1 sorum daha var.
şurdan cevap yazan 1 kişi bile aga sol tarafı napıcaz demezmi ya ?

@kivilcimb videoyu boşuna uzatmamak için o tarafa takmaya gerek duymadım ama ben o şekilde kullandım bir sezon boyunca o bisikleti hiçte sorun olmadı hatta kaliper tarafına çok daha rahat takılıyor, tam kaliperlerin üst kısmına denk geliyor kelepçe, sorun olmuyor yani kısaca ama birdahaki videolarda bu tarz açıklar bırakmıycam haklısın ;)

@Hakan Gencer eğer düşünürseniz topeak markasının sele borusu bağlantılı olanları var mesela gayet rijit ve sağlam ürünler ama fiyatlarıda ona göre

yada şöyle bir üründe düşünebilirsiniz eğer yükünüz çok ağır değil ise

@kivilcimb
Sormaya gerek yok ki bağlantı noktalarının biri maşa biri sele borusu...Kalipere denk gelmesi için biraz durgun zekalı olmak lazım :D
Sattın mı gidon boğazını bu arada dün arada işi bağlamışsın ;)

@Yiğit Kirazpınar bahsi geçen ürünleri inceledim daha önce, maksimum 9 kg taşıma kapasitesi var ayrıca sele borusuna bağlanabilecek ürünleri kesinlikle önermiyorum... Topeak ürünleri cidden güzel, MTX ve RX kilitler pratik ama sele borusuna bağlanan ürünler turdan ziyade şehir içi günübirlik aktiviteler için...

@Yiğit Kirazpınar aynen aslında kesin çözüm ama bu Thule ler çantaları ile birlikte ateş pahası :) benim şu anki çözümüm 4'te 1 fiyata çıktı umarım sonuç tatmin edici olur

• Beğen
@Hakan Gencer
Hocam 9 kg nin üstünde yüklerde deformasyon bağlantı mafsallarında mı oluyor yoksa bagaj gövdesinde mi?

Geri