Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Balık Avlama Sporu / Balıkçılık

Scudo

Yaw arkadaş ne kadar özledim denizde olta atmayı. Çupra,levrek,mırmır ve mercan çekmeyi. Şu an İzmirde olta sallayan tüm arkadaşları koranaya rağmen kucaklamak istiyorum. 😍 :koptum:

IMG-20201012-WA0004.jpegIMG-20201009-WA0000.jpeg
@necmeddin bir bunu buldum.. Bir dahakü sefere balık oltadayken çekerim inşallah...Bugün Sarıgerme de attım olta asıl gittiğim dalaman sahili kadar bereketli bir mera değil..Hoş İzmir körfeze göre düşününce buralar çok kısır kalır ama yinede hevesimizi alıyoruz..Bugün hayatımda ilk kez Sokkan yedim, enfes ti...Herkese tavsiye ederim, ticari bir balık değil sanırım ama denk gelirse kaçırmayın...

20 liraya iri palamut bulup 5 tane aldım, düz hesap..İkisini kıvırdık, uç derya kuzusu donup duruuu...
Balığa çıkmak teferruatlı iş, böyle avunuyoruz galiiii ... 😃

@HakanAydn afiyet olsun ağabey. Ya sokkan balığını egede çok tutmuşluğum vardı. Usulünü bilmediğimiz için salardım. Olmadı pense ile kurtulmaya çalışırdım. Aslında lezzetli olduğunu söyleyenler vardı. Ne bileyim çupra ve mercan daha çekici geliyordu. :)

Bugün bende balıktaydım. 2 saat kadar olta attık. 1 tatlı su istakozu yakalayıp saldık. Ağcılar baraj ve göletleri mahvettiler tatlı suda. Kızılırmağa gittiğimde umarım güzel paylaşımlar gelecek, fakat fırsat bulup gidemedim.

Maşallah hocam . Bu sene rekor sende :harika:

@HakanAydn teşekkürler hocam ama baracuda değil turna balığı, tatlısuyun katil balığıdır suda hareketli ne görse saldırır.

@necmeddin teşekkür ederim, evet galiba rekor bende 😄

Baracuda, Iskarmoz, Deniz turnası 245054 dosyayı görüntüle

Teşekkür ederim.
Tebrikler, kızınızada kocaman bir maşallah..
Hayalim kıyıdan büyük balık çekmek (kimin değilki) Ama küçük geliyor diye zayıf takımla gidiyorsun, birde bakıyorsun büyük denk geliyor, takımıda alıp gidiyor maalesef..2 kez başıma geldi..Büyük takımla gitsem bu seferde saatlerce denk gelmiyor, sıkılıyorsun, zaten o arada küçüklerde sürekli yakalanmadan yemi bitiriyor..Ama araştırıyoruz, inşallah dengeyi bulacağız ...

Son düzenleme:
Bu arada balık avı yapan tüm arkadaşlarıma Kamu spotu yapayım 😂😂Lütfen gelecek nesillerinde balık yiyebilmesi için ve doğal türlerinde yok olmaması için limit altı balıkları salalım ihtiyacımızın fazlasını tutmayalım av yasaklarına ve yumurtlama dönemlerine riayet edelim. Reklamlar bitmiştir iyi forumlar 🤣

@Çağdaş78 Komşumuyuz yoksa 😃

😀 Kusura bakmayın zıpkından bahsettiğinizi yeni anladım🤣. Oğlumun ismi de Ömer hatta balkonda oturuyor. Acaba bizim mahalleden birisimi diye şaşırdım. 😀
@H.Hüseyin Kavas ben bile oturduğum yerden şaşırdım . Allah bağışlasın kızın ve zıpkının olduğu resmi büyüttüm. Bir yerde Ömer mi yazıyor diye. :koptum: Egede zıpkınla da dalmışlığım vardı. Ömer denildiğini ilk defa duyuyorum.
İşin tuhaf tarafı benim küçük oğlanın adıda Ömer Muhsin . Pes arkadaş bir zıpkından @Çağdaş78 tüm isimleri döktürdü bize.

Bu arada balık avı yapan tüm arkadaşlarıma Kamu spotu yapayım 😂😂Lütfen gelecek nesillerinde balık yiyebilmesi için ve doğal türlerinde yok olmaması için limit altı balıkları salalım ihtiyacımızın fazlasını tutmayalım av yasaklarına ve yumurtlama dönemlerine riayet edelim. Reklamlar bitmiştir iyi forumlar 🤣
Kesinlikle haklısın. Çocuklarımı da götürüyorum balığa. Torunlarımı da götürmek isterim. Avı adabına göre yapmak zorundayız. :harika:

Geri