Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bambu pantolon vs tayt

@alper 76 Hocam geldiğinde bir inceleme bekliyoruz sizden.Memnun kalırsanız bende almak istiyorum.Benimde çok bilgim yok bu taylar hakkında

Scudo
Rüzgar geçirmez de var, suyu iten de... Ancak şimdi link atamayacagim. Bu gönderdikleri m bu sınıftaki FP anlamında benim gördüğüm en iyisi.. Yorumlar İngiliz bisikletçilerin yorumları.. MERLİN denokumakda fayda var.
Haftaya gelir görürüz inş

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
@Hüseyinsuna olur dostum neden olmasın bende su anda bib300 decarhlon tahtı var 20 TL te almıştım. Sağolsun bana tüm kişi geçirtti ama gogsume gelen serin rüzgardan memnun değildim. Bu süper göründü bana su anda da fiyatı çok düştü

@Hüseyinsuna geldi dostum
Ancak tam bir hayal kırıklığı oldu. Fotoğrafta gösterilen gelmedi başka bir urun gönderdiler ben de aynen iade ettim. Bekliyorum. Bu arada chainreactioncycles dan bir uzun bir de kisa FUNKİER aldım onu bekliyorum.
(link)
(link)
Gelen maalesef decarhlon bib300 gibi bir kumaşa sahipti. İçinde ped yoktu (olmadığını biliyordum)
Bunda ise çok iyi bir ped var, kısa olani ise anlatmaya gerek yok 17 panel jelli bir tayt. Heyecanla bekliyorum ancak uzun tahtın fermuar sorunu olabiliyormus yorumlar böyle... Daha profesyonel ürünler de var ancak 250 TL bu iş için ben veremem...

• Beğen
İçindeki pedin iyi olmasi daha önceden markayı bilmem, göğüs kısmını sarıyor olması beni etkiledi. Gelmeden kullanmadan bir şey diyemem mersin sıcak memleket burada her durumda memnun eder diye dusunuyorum. %80polyamide oranı teri dışarı atması anlamına geliyor. Önceden aldığım Lusso yu beğenerek almıştım ama alakasız bir urun gelince bende kısası olan FUNKİER e hemen atladim
Haftaya elimde olur 1:82 boyunda 80 kg im. 76-ken de 81 arasındayken de M gayet iyi geliyor. Daha önceden almış olduğum funkier panel 10 dan müthiş memnunum . maalesef tahttan sonra pantalon çok rahatsız ediyor özellikle yol bisiklet i pantasonla vs olmuyor.
Çok profesyonel bir şey istiyor saniz ona uygun birşeyler bakmak gerek bu sanırım en soğuk havalarda içe giyilecek bir iclikle gayet iş görür gibi...bir hafta sonra elimde olur diye umuyorum

• Beğen
taytla düşünce kötü olmaz mı dizler ? yanmaya karşı dirençli motosiklet pantolunu giymek gerekmez mi

@Hüseyinsuna
Bir iki örnek koyayim dedim
(link)-thermal-cycling-bibtights-85452.html
(link)

Bunlar çok soğuk havalar için ve LUSSO odul almış anlaşılan...ama fiyatlar da ona gore....

@DKN
O pantalonla düzgün pedal cevirebilecek misiniz? Siz rahatsaniz sorun yok...

@Hüseyinsuna dostum
Bu kadar bile vermek istemiyorsaniz bence -ben öyle yaptim-decathlon dan bib300 alın içine de kaliteli bir tayt giyerek kullanın sonra durumu değerlendirir bakarsanız.

@alper 76 aynen mantıklı öyle bir kombin yapıp denemek lazım. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Hüseyinsuna
Kisin thermal taytlar tercih ediyorum fakat bunlar birazdaha maliyetli onun yerine kisa pedli taytin icine bir termal iclik veyakadin tayti giyilebilir gercekten iseyariyo

• Beğen
@Hüseyinsuna
Rica ederim forum bunun için... Bib 300 40dklik bir surusten sonra artık sıkıntı yaratmaya başlıyor. Her gün biniste iyi bir tayt giymek bunu ortadan kaldırıyor.
MERLİN ve chainreactioncycles da iyi taytlar iyi fiyatlarda su sıralar. Jel olsun diye kasmaya gerek yok. Kullanan bazı arkadaşlar jelin zamanla özelliğini yitirdiğini ancak kaliteli bir kopuk-sunger yaygın daha uzun ömürlü olduğunu söylüyor lar. Linki attığımız FUNKİER bayağı iddialı ve fiyatı iyi... Askılı ihtiyacınız varsa tavsiye ederim bende askisizi var ve anlattığım şekilde kışın kullanıyorum....

• Beğen
@Hüseyinsuna
Sonunda FUNKİER geldi. Çok beğendim diğerini geri gonderdigime sevindim. Aşırı bir kalınlığı yok öğle aman aman değil. İç kısmı Polatlı ve çok kaliteli ve yumuşacık. Ped süper!! 50€ az bir rakam değil ancak içindeki jelli ped zaten 150 tlden basliyor. Tavsiye ederim. Şimdilik fotoğraf koyamiyorum. ..

@Hüseyinsuna benim 50€ ya aldığım tayt 48 e inmiş... Bana kötü size iyi haber.... :)

• Beğen
image.png Bu taytı decathlon da indirimden 39.99 TL ye aldım ve tüm kış boyunca rahat ettim üzerine eşofman giymeme bile gerek yoktu ama hanım ambargosundan eşofman giyerek çıktım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

@alper 76
Funkier taytın fiyatı 200 TL'nin üzerinde kargoda bir sıkıntı yaşadınızmı?

@Hüseyinsuna Aslında bulabilseniz en iyisi hakiki yün olur kış için....:harika:
Ohh...düşünüce bile ısındım sıcacık...:D:D

• Beğen
@Cüneyt HOCAOĞLU
Hayır kargoda sıkıntı yaşamadım, 50€ 160tl yapıyor bu da gümrük vergisi sınırı olan 70€ =224 tlnin çok altında kalıyor.

Ben hem kısa askili hem de uzun olanı aldım. Toplamı 80€ yapınca 56tl gümrük vergisi verdim ancak her iki ürünü ayrı ayrı olsaydım bu kez zaten iki defa 8er€ yani 16€ toplamda kargo verecektim. Bu da toplamda 50 TL yapıyor yani sadece 6tl gümrük fazladan vermiş ve urun kampanyası geldiği için kargo ücreti vermemiş ve ikinci ürünü de beklememis oldum.

Decathlon un indirimde tatlarından ben de kullanıyorum hatta benim FUNKİER dün denedim bu havalarda sıcak geldi. Ancak o decathlon taytlarina 50 tlden fazla verilmez diye düşünüyorum. O nedenle makul olan bence de ucuzken decarhlon, indirimde veya ihtiyaç duyulduğu takdirde bunun gibileri almak,
@trainspotting35

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Geri