Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BaŞimiza Bela Olamaya BaŞladilar !!!

çamurluk

Aktif Üye
Tepki
39
yaa arkadaşler bu bisklet hırsızlarıyla başımız yavaş yavaş belalanmay başladı cuma günü izmir limanından bisikletimi çaldılar kafayı kırmak üzereyim moreller çok kötü en sonunda bisklete elektirik verecem o olacak bi çözüm bulalım

Scudo
Geçmiş olsun, daha dikkatli olmak gerek, polise hırsızlık kaydını tutturun mutlaka.

geçmiş olsun.hırsızlar kilit milit dinlemez daha dikkatli olmak lazım gözümün görmeyecegi hiç bir yere bisiklet koymam gerekirse bisikletsiz giderimki kafam rahat olsun.

Arkadaşlar farkıdamısın diğer arkadaşlarımızında bisikletleri çalınıyor.Bu bir çete olabili?
;)

geçmiş olsun.inşallah bulunur.bi çözüm şart ama ne fayda...

Geçmiş olsun bu aralar hırsızlık olayları arttı:( .Umarım bisikletin bulunur.

Geçmiş olsun. En kısa zamanda bulursun inşallah. Alarm konusuna gelince. Ben kendim yaptım geçenlerde şu kapı ve pencere kanatlarına takılan alarmlardan. Ama çok görünür oldu ve sabitlemede problem yaşadım. Aynı sistemi daha ufak bir şekilde yapabilmenin yolunu bulduğum zaman foruma koyacağım.

Geçmiş olsun.Olabildiğince bisikletleriniz balkonunuzda olsun.Hırsızlar kilit milit dinlemiyor maalesef.Ufak bir balkon bile yetiyor.

Çok geçmiş olsun:(
İnşallah hiç bir hasar görmeden sapasağlam bir şekilde bisikletinize kavuşursunuz.
Hırsızlara diyecek laf bulamıyorum:boese157: Allah'a havale ediyorum

yaa bide öle bi şeyki arkadaşlar pazar günü izmirde tur vardı koca hafta boyunca ona hazırlandım spor olsun vs o benim ağırıma gidiyo dün onları uğurladım ben izmirde kaldım o bana koyuyor ama ben bu bisiklet hırsızlığı için bişi yapmayo düşünüyorum oda taksicilerin kullandığı CPS sistemi uyduyla izleme bakalım neler çıkacak

Evet geçenlerde benimde başıma geldi hırsız kilidi evirmiş çevirmiş açamamış en sonunda bırakmış gitmiş bende bunun üzerini bisikletimi bodrumumuza koyuyorum ki çalınmasın ben bisikletimi çok sewiyorum çalınırsa üzülürüm

beraber pedallamak dileğiyle

geçmiş olsun ;
kilit kullan dicektim ama yazının devamını okuyunca ağzımda kaldı.yapacak tekşey yanınızdan fazla ayırmamak bence;)

bu arada bisikletim kahverengi sarı yazılı kron xc 4000 dir ön jantı kahverengi arka jantı sarıdır kadro ve maşa tamamen orjinal karon xc 4000 dir arka attırıcı xt dir direk jantlardan tanıya bilirsiniz görenlerden duaynlardan haber bekliyorum hepinize teşekkürler

Geçmiş olsun. Benim babam bisikleti çalınmasın diye evin içine koyuyor bence sizde öyle yapın...

evet bunlar bisikletten anlıyorki çalıyor ama ne yapıyor bu bisikleti anlamayan biri isteyeceği fiyatıda bilemez çok dikkatli olmak lazım geçmiş olsun

Geri