Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlamak İstiyorum, Önerileriniz

Tepki
0
Selam herkese,
Bisiklete başlamak istiyorum. İstanbul Üsküdar'da (Güzeltepe) oturuyorum. Okulum Gümüşsuyu'nda. Okula bisikletle gidip gelmek için bisiklet almayı düşünüyorum. Fiyatları tam olarak bilmiyorum. Aynı zamanda nasıl bir bisiklet seçmem gerektiğini. Çok küçük bir araştırma yaptım, fakat buraya yazarak daha kolay bilgi edinebileceğimi düşündüm.
En fazla 350-400 civarı verebilirim. Boyum 1,77. Ne marka olarak ne de özellikleri olarak pek bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sevgiler.

Scudo
salcano ng 650 yi inceleyerek başlayabilirsin. araştırmaya başladın ya alana kadar forumun bu bölümünden çıkamazsın artık:)

aramıza hoş geldin
alacağın model açışından sana tavsiyeler
ulaşım amaçlı şehir için kullanacağın için 28" cant,
okula gidip geleceğin için çamurluk ve zincir koruma (yoksa ıslak havalarda üstün batar müdür kızar:))
bozuk yollar için önde amortisör
çanta kitap koymak için arkadada heybe
geotech in alize, life,street modellerini bütçen açısından şiddetle öneririm.
Delta bisiklete git bi konuş bence :)

Salcano önerisi için teşekkür ederim. Fiyat düşüklüğü marka hakkında şüpheye düşürse de araştırıcam.
Teşekkür ederim. Bartuğ bey söylediğiniz özelliklerden sanırım kafamda bir portre oluştu. Anladığım kadarıyla istediğim fiyat aralığında sıfır bisiklet bulmak biraz zor olacak. Arkadaşlarım ikinci elleri de alternatif olarak kafamda bulundurmamı tavsiye ediyorlar. Fakat ben piyasayı bilmediğim için kendime güvenemiyorum bu konuda.
Ayrıca bana 200 daha ekle Sedona 711 al diyenler de oldu. Bu durumda ne önerebilirsiniz acaba?

Ben de öyle yap derim.

Aramıza Hosgeldın Bütcen Biraz Dusuk Amaa Bu sporu Yapmaman İçin Gecerlı Bir Sebep Değil.

Salcano NG650 inceleyebilirsin

Sedona Borla 2010 inceleyebilirsin

Salcano Astro inceleyebilrisin

bence temiz bir ikinci el bulun. ben öyle yapmıştım. çok ta iyi etmişim. bu arada hem bisikletten mahrum kalmamış oldum, hem bir sürü şey öğrendim bisiklet ve bisiklete binmek hakkında.

bir işin çıraklığını yaşamak gibi bir şey bu.

Geri