Scudo Sports

Başlangıç tercihi

Hastateker

Forum Bağımlısı
Tepki
737
İsim
Osman Özgün Yıldız
Bisiklet
Trek
Merhabalar arkadaşlar yine sorularımla karşınızdayım:D
Forumdaki konularımı okutan varsa bilirler. Yol bisikleti dağ bisikleti kararsızlığındayken Bianchi slr600 tercihini yapmıştım. Halen kararsızlık tercihindeyken dağ bisikletine yöneldim. Neden mi? Demiştim asıl nedeni ama bir de yeni nedeni var :)Anlatıyorum hemen :D
Şu andan itibaren aklıma çok çok önemli bir konu ZANK diye oturdu :D
Ben bütçemin hepsini bisilete ayırmıştım:D kask eldiven pompa kıyafet vs unutmuşum :D babam sağ olsun derler ya hakikaten sağolsun babama bisikleti anlatırken babam demesin mi oğlum bunun pompası yaması yedek tekeri jartı jurtu var... dedim harbiden ya :D babam çok iyi akıl etmişti bu ekipmanlar zaten 200 300 lira tutuyorlardı. Benim Sedona 940 modeli 2370. Uygun ve de fiyatıyla oranlı kaliteli ürünlerin tek adresi dechatlonu hemmen açtım :D
Temel ihtiyaçlar olarak neleri almam lazım?
Sırt çantası taşıma alışkanlığım var. Su yedek eşyalar pompa filan orada duracak diye düşündüm ama matara gibi bisikletin üzerine monte edebileceğim bir şeyler olursa iyi olur. Kadro sele altı çantaları gibi önerilerilerinize açığım
Teşekkürler iyi forumlar

Scudo
@Hastateker şöyle söyleyim ankara'da yaşıyorsun heralde . forumda daha yenisin kayıt tarihine bakarak. ankara içinde yıllardır bisiklet kullanan biri olarak seni tebrik ve takdir ettim. dünyanın en zor şehrinde bisiklet kullanıyorsun . insanlara fikirlerini sorarsan kimi dağ kimi yol bisikleti al diyecek .herkes kendi kafasına göre yorum yapar ve yapmayada devam ediyor. bana sorarsan bisiklet alırken marka ,model önemli değil. bütçen neye yetiyorsa en iyi bisiklet odur.

semçanta ya göz atmak isteyebilirsin. ordaki çantalar hem işlevsel hemde piyasaya göre çok ucuzlar.
sen tura çıkacaksn bisikletle bir de portagaj lazım olacak sana.yakınlardaki bi bisikletçiye gidip fiyat alabilirsin. ben 70 tl ye taktırmıştım. kaska gelince 50 tl den 2000 tl ye kadar kasklar mevcut.yannız alacağın bisiklette bagaj delikleri varmı bilmiyorum.

Geri