Hastateker
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 737
- İsim
- Osman Özgün Yıldız
- Bisiklet
- Trek
Merhabalar arkadaşlar yine sorularımla karşınızdayım
Forumdaki konularımı okutan varsa bilirler. Yol bisikleti dağ bisikleti kararsızlığındayken Bianchi slr600 tercihini yapmıştım. Halen kararsızlık tercihindeyken dağ bisikletine yöneldim. Neden mi? Demiştim asıl nedeni ama bir de yeni nedeni var
Anlatıyorum hemen 
Şu andan itibaren aklıma çok çok önemli bir konu ZANK diye oturdu
Ben bütçemin hepsini bisilete ayırmıştım
kask eldiven pompa kıyafet vs unutmuşum
babam sağ olsun derler ya hakikaten sağolsun babama bisikleti anlatırken babam demesin mi oğlum bunun pompası yaması yedek tekeri jartı jurtu var... dedim harbiden ya
babam çok iyi akıl etmişti bu ekipmanlar zaten 200 300 lira tutuyorlardı. Benim Sedona 940 modeli 2370. Uygun ve de fiyatıyla oranlı kaliteli ürünlerin tek adresi dechatlonu hemmen açtım 
Temel ihtiyaçlar olarak neleri almam lazım?
Sırt çantası taşıma alışkanlığım var. Su yedek eşyalar pompa filan orada duracak diye düşündüm ama matara gibi bisikletin üzerine monte edebileceğim bir şeyler olursa iyi olur. Kadro sele altı çantaları gibi önerilerilerinize açığım
Teşekkürler iyi forumlar
Forumdaki konularımı okutan varsa bilirler. Yol bisikleti dağ bisikleti kararsızlığındayken Bianchi slr600 tercihini yapmıştım. Halen kararsızlık tercihindeyken dağ bisikletine yöneldim. Neden mi? Demiştim asıl nedeni ama bir de yeni nedeni var
Şu andan itibaren aklıma çok çok önemli bir konu ZANK diye oturdu
Ben bütçemin hepsini bisilete ayırmıştım
Temel ihtiyaçlar olarak neleri almam lazım?
Sırt çantası taşıma alışkanlığım var. Su yedek eşyalar pompa filan orada duracak diye düşündüm ama matara gibi bisikletin üzerine monte edebileceğim bir şeyler olursa iyi olur. Kadro sele altı çantaları gibi önerilerilerinize açığım
Teşekkürler iyi forumlar