Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bebek çocuk koltuğu almak için yardım

@trainspotting35
ben de aynı sorunu yaşadım. ama vites telinin boşluğunu kadro bağlantısı olan yerde topladım. sonra da aparatı tel ile kadro borusu arasından geçirmeyi başardım ve sorun ortadan kalktı. umarım anlatabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@kaanrevan bagaj gerektirmiyor. Sizin aldığınız üründede montaj kolaylığının farklı olacağını zannetmiyorum. Şimdiden çocuklarınızla keyifli vakit geçirmenizi dilerim.:)

• Beğen
Tepkiler: kaanrevan
@Osman Yener Çok teşekkürler tavsiye ve dilekleriniz için.

@Osman Yener Ben de dün hamax' ın tüm bisikletlere olan modelini aldım ve bisiklete monte ettim. Aslında bisikleti de aynı zamanda aldım desem yanlış olmaz.

Sizlerden bilgi edinmek istiyorum hocam. Resimlerde gördüğüm kadarıyla gerçekten arazide kullanıyorsunuz bisikletlerinizi. Ben dün deneme amaçlı olarak ikizlerimizi tek tek koltuğa oturtup test ettim. Çok hoşlarına gitti, ancak 15 aylıklar daha ve trafiğe kapalı alan olan site içerisinde arada sırada 10 km sınırla geçen arabalar vs. bile beni tedirgin etti.

Ekstradan belki yıllar yıllar önce bisiklet kullanıp, sonrasında bisiklete binmek de bana farklı heyecan katmış olabilir. Ancak gerçekten arkada gözümüzden sakındığımız bebeklerimiz olunca dümdüz yolda bile tedirgin oldum.

Bebekler arkada iken dikkat etmemiz gereken, bizlerin düşünemeyeceği durumlar olabilir. Tavsiyeleriniz bizim için önemli. Bilgi verirseniz sevinirim.

@kaanrevan biz Bilecik gibi küçük bir şehirde yaşamanın avatajı ile ana yollara çıkmadan doğaya, köy yollarına rahat rahat ulaşıyoruz. Yokuş çok oldugu için eşimle çıktığımdada mahalle aralarında dolaşıyoruz. Eşim olmadan tek çocukla çıkarsam kesinlikle araziye giriyorum, çünkü hem ufaklıklar doğayı seviyor hemde görecek merak edecek daha çok şey oluyor. Birazda sallantı iyi geliyorki gezinin sonuna doğru genelde uyumuş oluyorlar .:) Diğer yönden trafikle ilgili çok bir tavsiye veremiyeceğim çünkü sürücü tarafında o kadar ekstrem insanlar varki siz hangi önlemi alırsanız alın bu zatlara karşı yapabileceyiniz birşey yok. Bu nedenle kendim şehirler arası bile dolaşırken çocuklarla bunu yapmaya cesaret edemiyorum. Sizede tavsiyem ya sakin mahalle aralarında dolaşmanız ki inanın hiç keyif vermiyor, yada bisikletleri araba ile uygun sürüş yapacağınız yere taşımanız. Sizdeki çekingenlikte bisiklete hakim oldukça geçer, merak etmeyin.

@Osman Yener konuyu hortlatmış gibi olacağım şimdiden kusura bakmayın.. Benim sorum, bende bu aralar kızım için koltuk arayışındayım.. Bagajım yok kadro bağlantılı düşünüyorum o yüzden.. 1.si ben 49 kiloyum kızım 17 taşıyabilir miyim denge problemi yaşar miyim merak ediyorum. 2.si de kadro baglantililarda esneme oluyor diyorlar.. sizde sürüş esnasında yaylanma gibi bir problem var mı?

@Plazakadını hortlatmak ne demek önemli olan bilgi ve tecrübe paylaşımı. :) Dengeyle ilgili olarak ilk hareket esnasında bir tedirginlik olacaktır ama hareket başladıktan sonra normal bisiklet sürmekten hiç bir farkı yok. Üniversite yıllarında 58 kg olan kız arkadaşım(şimdiki eşim) bisiklet arkasında o zamanlar 70 kg olan beni okula taşırdı. :D Yani kısaca denge ile alakalı bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Esnemeden kastınız koltuğun çocuğun ağırlığı ile bir miktar aşağı yönlü çökmesi ve sarsıntılar esnasında aşağı yukarı salınımı ise evet bir miktar var. Ama bunu sürekli bir salınım olarak düşünmeyin, ön süspansiyonulu bir bisiklet ne kadar salınıyorsa o kadar.

@Plazakadını ben iki evladimida bisiklette tasiyorum, kendi yaptigim uyduruk bir koltuk diyelim.neticede riskli bir us yapiyorum ama denge olsun trafikte ilerleme olsun bir sikinti cekmedim.ama tabiki cok tedbirli olmak lazin..esneme konusunda bir sikinti cekecenizi dusunmuyorum.

Bak, az önce letgo'da ne buldum! (link) / Mila tarafından yüklendi. Cocuk koltuğu var burda bir bakın.

@Osman Yener çok teşekürler hepinize.. hazır bilen birilerini bulmuşken şunu da sormak istiyorum. Salcano excel var bende. Çelik kadro demişlerdi taşır herhalde değil mi?

@Plazakadını Ben mosso wildfire dağ bisikleti ve Kron xc 150 ye bağladım sorun olmadı ki bunlar alüminyum kadrolu bisikletler. Çocuğunuz 17 kg olduğu için yüksek kg lı koltuklar tercih edin kullanım ömrü artsın. Daha sağlam olmasını istiyorsanız alttan portbagaj ile destekleyebilirsiniz. Ben oğlumla bir kere düştüm. Bisiklet yolunda yürüyen bir aile yüzünden. Çocuğunuza mutlaka kask ve eldiven alın oğlum eldiveni sayesinde elini yere koyarak kendini korudu ve eline hiçbirşey olmadı sadece gezi amaçlı kullanılacaksa ve çocuğunuzun yaşı 4-5 civarı ise upload_2017-3-15_8-46-49.jpeg bu tarz bir ürüne yatırım yaparsanız daha iyi olur.

Şöyle de bir alternatif mevcut, arkadaşım bundan alıp kullanmıştı, memnun olduğunu söyledi. (link)

20160501_160420-800x600.jpg

@Tunafish
iyi günler acaba 23 kğ üstü taşıma kapasiteli çocuk koltuğu var mı

22 kg üstü koltuk bulunmuyor römork alternatif olabilir konforlu ama ücreti yüksek ve biraz daha geniş her yerden geçmiyor.

5 yaşındaki çocuk ne ile taşınıyor yardımcı olabilir misiniz?

@zuckoynes Merhaba,
çocuğunuz 22 kg. altındaysa çocuk koltuğu kullanabilirsiniz. 23-45 kg arasındaysa çocuk için bisiklet römorku kullanabilirsiniz. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba dostlar,
Kızım 16 aylık oldu ve çocuk koltuğu alıp gezdirsem mi diye düşünmeye başladım. Bisikletim Giant Escape 3. İnce teker olması ve şehir içinde kullanacak olmam biraz tedirgin ediyor açıkçası. Kendim de çok sık bisiklete binemiyorum onunla birlikte daha düzenli kullanmak istiyorum. Kadroya bağlanan tip koltuk düşünüyorum. Bisiklete uyumluluk konusunda bir sorun olur mu? İnce teker olması bisiklet sürerken denge konusunda sorun çıkarı mı? Bunlar haricinde tavsiyeleriniz varsa memnun olurum

Merhaba dostlar,
Kızım 16 aylık oldu ve çocuk koltuğu alıp gezdirsem mi diye düşünmeye başladım. Bisikletim Giant Escape 3. İnce teker olması ve şehir içinde kullanacak olmam biraz tedirgin ediyor açıkçası. Kendim de çok sık bisiklete binemiyorum onunla birlikte daha düzenli kullanmak istiyorum. Kadroya bağlanan tip koltuk düşünüyorum. Bisiklete uyumluluk konusunda bir sorun olur mu? İnce teker olması bisiklet sürerken denge konusunda sorun çıkarı mı? Bunlar haricinde tavsiyeleriniz varsa memnun olurum
Yok hocam kullanan arkadaşlarım var. Sorun olmuyor. Bağladıktan sonrası sorun. Olay sizin yeteneğinize kalmış. Ben oğlumu 6 yaşında şu an bir yıl hiç bağlamadan taşıdım. O dahi birkaç denemede bulundu düşürmek için.:)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet T.
Yok hocam kullanan arkadaşlarım var. Sorun olmuyor. Bağladıktan sonrası sorun. Olay sizin yeteneğinize kalmış. Ben oğlumu 6 yaşında şu an bir yıl hiç bağlamadan taşıdım. O dahi birkaç denemede bulundu düşürmek için.:)
Teşekkür ederim cevabınız için

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Mehmet T. Merhaba Mehmet bey, dilerseniz bende var bedelsiz hediye edebilirim kızınızla gezmeniz için. Bende oğlumla birlikte kullanmak için almıştım 1 kere bindik hoşlanmadı hergele:) decathlondan yaklaşık 1 ay önce satın aldım, kadroya aparat ile bağlanan model.

@Mehmet T. Merhaba Mehmet bey, dilerseniz bende var bedelsiz hediye edebilirim kızınızla gezmeniz için. Bende oğlumla birlikte kullanmak için almıştım 1 kere bindik hoşlanmadı hergele:) decathlondan yaklaşık 1 ay önce satın aldım, kadroya aparat ile bağlanan model.

merhaba Taner bey. Çok memnun olurum

Geri