Yok hocam kullanan arkadaşlarım var. Sorun olmuyor. Bağladıktan sonrası sorun. Olay sizin yeteneğinize kalmış. Ben oğlumu 6 yaşında şu an bir yıl hiç bağlamadan taşıdım. O dahi birkaç denemede bulundu düşürmek için.Merhaba dostlar,
Kızım 16 aylık oldu ve çocuk koltuğu alıp gezdirsem mi diye düşünmeye başladım. Bisikletim Giant Escape 3. İnce teker olması ve şehir içinde kullanacak olmam biraz tedirgin ediyor açıkçası. Kendim de çok sık bisiklete binemiyorum onunla birlikte daha düzenli kullanmak istiyorum. Kadroya bağlanan tip koltuk düşünüyorum. Bisiklete uyumluluk konusunda bir sorun olur mu? İnce teker olması bisiklet sürerken denge konusunda sorun çıkarı mı? Bunlar haricinde tavsiyeleriniz varsa memnun olurum
Teşekkür ederim cevabınız içinYok hocam kullanan arkadaşlarım var. Sorun olmuyor. Bağladıktan sonrası sorun. Olay sizin yeteneğinize kalmış. Ben oğlumu 6 yaşında şu an bir yıl hiç bağlamadan taşıdım. O dahi birkaç denemede bulundu düşürmek için.
@Mehmet T. Merhaba Mehmet bey, dilerseniz bende var bedelsiz hediye edebilirim kızınızla gezmeniz için. Bende oğlumla birlikte kullanmak için almıştım 1 kere bindik hoşlanmadı hergele decathlondan yaklaşık 1 ay önce satın aldım, kadroya aparat ile bağlanan model.