Tamergügercin
Üye
- Tepki
- 18
- İsim
- Tamer
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Diğer
Merhaba,Günaydınlar herkese, ben de bisiklet serüvenine yeni başlayacağım. Bunu da oğlumla yapmak için çocuk koltuğu düşünüyorum. Açıkçası en uygun fiyatlı Decathlonda buldum biri kadro bağlantılı diğer port bagaj bağlantılı ama stoğu yok internet mağazasında. Şimdi bisikletim zaten port bagajlı olduğundan kadro bağlantılıyı kullansam bahsedilen ufak yaylanmaları ortadan kaldırır mı? Mantıklı bir düşünce midir bu?
Günaydın,Arkadaşlar merhaba. Kadroya monte edilen türde cocuk tasiyici ariyorum. Kur artışından dolayı her ürüne olduğu gibi bu ürün çesitliligine de kıran girmiş. Seçim kriteri olarak güvenlik tabii ki temel unsur olmak ile birlikte bu ürünü üreten şirketlerin asgari guvenlik gereksinimlerini sagliyor olduklarini dusunuyorum zira decathlondan alacagimiz elops marka daha ucuz bir tasiyicinin seyir esnasinda kirilacagini ve kazaya sebebiyet verecegini dusunmuyorum(umarım yanılmıyorumdur). Bu durumda hamax alarak neye daha fazla para verdigimizi merak ediyorum. Bu soru merkezinde bisiklet tasiyici tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Konuyu hortlatayım. Ön ya da arka taşıyıcı koltuk arasında kaldım. Arka koltukta ise kadro bağlantılı ile bagaj üstü bağlantılı arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir kullanan arkadaşlar?