Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bebek çocuk koltuğu almak için yardım

Scudo
@Tamergügercin Evet Konyadayım. Siz de İstanbuldasınız sanırım. Konuyu dağıtmamak için özel mesaj yollamak istedim ama gönderemedim. İstanbulda akrabalarım var.

Günaydınlar herkese, ben de bisiklet serüvenine yeni başlayacağım. Bunu da oğlumla yapmak için çocuk koltuğu düşünüyorum. Açıkçası en uygun fiyatlı Decathlonda buldum biri kadro bağlantılı diğer port bagaj bağlantılı ama stoğu yok internet mağazasında. Şimdi bisikletim zaten port bagajlı olduğundan kadro bağlantılıyı kullansam bahsedilen ufak yaylanmaları ortadan kaldırır mı? Mantıklı bir düşünce midir bu?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ozgurb ben kadro bağlantılı tercih ettim. Yaylanma, çocuğun konforu için gerekli. Direkt bagaj üzerine gelecek şekilde monte etmemenizi tavsiye ederim

Kadro bağlantılı kullanıyorum çok güvenli.

@elric1982 konfor açısından dediğiniz mantıklı heralde ben de o şekilde alırım. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Günaydınlar herkese, ben de bisiklet serüvenine yeni başlayacağım. Bunu da oğlumla yapmak için çocuk koltuğu düşünüyorum. Açıkçası en uygun fiyatlı Decathlonda buldum biri kadro bağlantılı diğer port bagaj bağlantılı ama stoğu yok internet mağazasında. Şimdi bisikletim zaten port bagajlı olduğundan kadro bağlantılıyı kullansam bahsedilen ufak yaylanmaları ortadan kaldırır mı? Mantıklı bir düşünce midir bu?
Merhaba,
kadro bağlantılı olanı yaklaşık 3 yıl, Salcano Astro bisikletimde kullandım. Çok şükür, hiçbir sorun yaşamadım. Konfor konusuna katılıyorum. Ancak, naçizane bir önerim olacak: Yol biraz uzayınca Çocuk uyuklamaya başlıyor, emniyet kemeri ile bağlasanız bile boynu kıvrılıp, kafası yana ya da öne düşüyor. Boyun sağlığı için sıkıntı olabilir. Bu konuya bir boyun yastığı ve kucağına yumuşak, kalınca bir yastık vb. bir şeyle çözüm bulmak gerekebilir. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Arkadaşlar merhaba. Kadroya monte edilen türde cocuk tasiyici ariyorum. Kur artışından dolayı her ürüne olduğu gibi bu ürün çesitliligine de kıran girmiş. Seçim kriteri olarak güvenlik tabii ki temel unsur olmak ile birlikte bu ürünü üreten şirketlerin asgari guvenlik gereksinimlerini sagliyor olduklarini dusunuyorum zira decathlondan alacagimiz elops marka daha ucuz bir tasiyicinin seyir esnasinda kirilacagini ve kazaya sebebiyet verecegini dusunmuyorum(umarım yanılmıyorumdur). Bu durumda hamax alarak neye daha fazla para verdigimizi merak ediyorum. Bu soru merkezinde bisiklet tasiyici tavsiyelerinizi rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: bisikletlianne
Arkadaşlar merhaba. Kadroya monte edilen türde cocuk tasiyici ariyorum. Kur artışından dolayı her ürüne olduğu gibi bu ürün çesitliligine de kıran girmiş. Seçim kriteri olarak güvenlik tabii ki temel unsur olmak ile birlikte bu ürünü üreten şirketlerin asgari guvenlik gereksinimlerini sagliyor olduklarini dusunuyorum zira decathlondan alacagimiz elops marka daha ucuz bir tasiyicinin seyir esnasinda kirilacagini ve kazaya sebebiyet verecegini dusunmuyorum(umarım yanılmıyorumdur). Bu durumda hamax alarak neye daha fazla para verdigimizi merak ediyorum. Bu soru merkezinde bisiklet tasiyici tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Günaydın,
ben satın aldığımda Polisport Boodie fiyat olarak en uygunu idi. Yukarıda da yazdığım gibi, yaklaşık üç yıl kullandım. Sonra da bir online satış uygulamasından sattım. Bir sorun/sıkıntı bildirilmedi. Tavsiye ederim.

Peki katlanır bisiklete bebek koltuğu bağlayarak kullanan var mı bu konuda bilgi almak istiyorum. Katlanır bisiklet de Weeride ile ön tarafta taşımak için sanırım zor olur diye düşündüm fakat ön tarafta taşımak beni daha güvende hissettiriyor. Henüz araştırmaya yeni başladım o yüzden direk sizlere sormak istedim. Teşekkürler.

@Hamdi bayrak çocuğunuza koltukta otururken ellerini içerde tutmasını öğretmeniz ve kask taktırmanız önemli. Ben ve eşim 2 şer kez elde olmayan nedenlerle arkamızda çocuk varken düştük fakat yukarıdaki kurallara uyan kızımız kazaları çizik bile almadan atlattı. Bir de çocuk koltuğu takıldığında arkada çocuk varken bisikletin ağırlık merkezini arkaya doğru kaydığını hatırlatayım. Kazasız belasız mutlu sürüşler.

Konuyu hortlatayım. Ön ya da arka taşıyıcı koltuk arasında kaldım. Arka koltukta ise kadro bağlantılı ile bagaj üstü bağlantılı arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir kullanan arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
decathlondan bagaj üstü bağlantılı alabilirisn. 3 yıldır kullanıyorum . memnunum

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Merhaba, cumartesi gunu polosport arka kadro baglantili aldık bisiklete takip cikarmasi cok kolay ve çocuğum sevdi. 2 kere bindik memnun kaldik, gayet konforlu. On tarafta olanini istiyordum gördüğüm kadari ile cok küçüktü. 12 kilo kızım icine sığmadı.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Konuyu hortlatayım. Ön ya da arka taşıyıcı koltuk arasında kaldım. Arka koltukta ise kadro bağlantılı ile bagaj üstü bağlantılı arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir kullanan arkadaşlar?

Kızım için Thule Ridealong almıştım, oldukça konforlu ve güvenliydi. Sele ile arasındaki yatay mesafe ayarlanabiliyor, koltuğun açısı da yine belirli bir ölçüde ayarlanabiliyor(Arkaya yaslanma dik hale getirme şeklinde). Kadroya monte edilen parçası kilitlenebiliyor. Böylelikle koltuk anahtar olmadan bisikletten ayrılamıyor. 22kg a kadar kullanıma izin veriliyor. Biz fazla kullanamamıştık bisiklet ile gezmeyi sevmediğinden. İmkanınız olursa almadan önce markadan bağımsız test etmenizi öneririm. Her çocuk sevmeyebiliyor.

Geri