Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beldesan'ın dönüşümü

Scudo
@sadık özer son paylaştığın fotolardakinden var :) aslında bağaj bağlantıları sorun yaratmasa eskileri kullanma devam ederim

@sadık özer son paylaştığın fotolardakinden var :) aslında bağaj bağlantıları sorun yaratmasa eskileri kullanma devam ederim

@fadıl pala kardeşim geçmiş olsun yeni bisikletin hayırlı olsun bu arada bu bisiklet işi bende hastalık oldu en kötü üç günde bir çıkıyom dere tepe tırmanıyom yeri geliyor 5-6 saat hiç durmadan pedal çeviriyom önceden gezmek için kullanıyodum şimdi acayip hırs yaptım nerede en yüksek yokuş varsa oradayım düz yol kesmiyor artık hala en sevdiğim yol şile yolu çok iyi kafa dinlendiriyor bu forumda yeniyim iyimiş buralar ya

aklıma gelmişken barış ben itfaiyeci olan

@fadıl pala bagaj aldigin ture göre degisir ama cogu uyar sele borusunun oldugu kisma baglanan bagajlardan secersen sıkıntı kalmaz uyum sağlar

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
@barış barış abi ne haber şile yolundan devam et kefkene kadar oralar cennet inişli çıkışlı güzel yollar var,tura çıkman lazım artık düz kesmiyorsan :D
turun notları burada (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
kalabalık yapmasın diye resimleri kaldırdım

sayfan çok güzel olmuş forumda linkini bol bol paylaş bence

@fadıl pala teşekkür ederim...benden bahsettiğini anlamamıştım, onure ettin beni tekrar sağol...her türlü yardıma açığımdır...

• Beğen
boyadan geldi sanayide bir şey yaptıracaksanız usta kurana bile el basarsa inanmayın başında durun.
şimdi jant örülecek :(

DSC_0571.JPG

Dosyalar

• DSC_0568.JPG
    DSC_0568.JPG
    32,5 KB · Okunma: 304
  • DSC_0569.JPG
    DSC_0569.JPG
    21,3 KB · Okunma: 287
  • DSC_0570.JPG
    DSC_0570.JPG
    31,2 KB · Okunma: 285
  • DSC_0571.JPG
    DSC_0571.JPG
    59,7 KB · Okunma: 291
@D.Mustafa fırın boya yapacam demişti,sadece vernik atmiş,maşanın iç tarafı açıkta astar bile atmamış,kabarçıklar var kadroda tüm bunların bedeli
130 tl

@fadıl pala İşte dediğim gibi olmuş sanırım. Parasıyle bile işini düzgün yapmayan insanlar var. Ne diyeyim. Bir laf var kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış diye. Bence netden biraz araştır ve kaliteli sprey boya ile önce maşa nı düzelt sonra kadronu boyarsın. En azından nasıl yapıldığını öğrenirsin ve restorasyon herşeyi ile senin ürünün haline gelir.

@D.Mustafa yaşananlardan ders almak lazim,ağzım yandı artık ona göre davranacam :)

@fadıl pala Sonuç güzel olacak gibi takipteyim bekliyorum kolay gelsin şimdiden umarım kyk daki arkadaşların da bisiklete merak salar :)

• Beğen
Fuji Touring 2015 vites kollları satın alıp,xlc drop bar gidon ile beldasana takabilir miyim? 28 janta uygun kırmızı jant teli var mı tavsiyeniz?
2015-12-02 20-29-41 Ekran görüntüsü.png

• Beğen
Tepkiler: Mağdurkullanicı
Geri