Scudo Sports

Belki bisikletteki ilk hevesiniz, işte Castello Titanio (1994)

Erhan Ertan

Bisikletli Operatör
Tepki
1.076
İsim
Erhan Ertan
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Fixed Gear
IMG-20190915-WA0027.jpgIMG-20190915-WA0040.jpg_20190915_232656.JPG_20190915_232935.JPGCastello Titanio hem de 1994 yılına ait. Fren telleri ve lastikler bile orjinal. Bu mutluluğumu paylaşmak istedim.
Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Scudo
@Erhan Ertan harika görünüyor. Biraz özelliklerini anlatır mısınız? Yerliye benzemiyor. Kadro ve maşa malzemesi nedir?

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Teşekkür ederim.
Bisikletforum'da Castello Titanio hakkında konu daha önceden açılmış. Oradan öğrendim kadarıyla 1990'lı yıllardaki Japonya menşeli Panasonic ve Bridgestone markalı bisikletlerin kadro yapımcısı Tange borular ile Castello Titanio yapılmış.
Titanio ve rengi ilk başta titanyum olabilir mi diye merak ettim, borular çelik. Titanio model ismi mitolojide Titan'dan esinlenerek verilmiş.

Kadro rengi muhteşem. Böyle bir kadro bulsam göbekten vites ve dinamolu ön göbek ile mütevazi bir tur bisikletine çevirmeyi düşünürdüm.

• Beğen
Aynısı arkadaşımda vardı. Mahalle arasında sürer ben de iç geçirerek onu izlerdim. Bir kaç kez kısa mesafe sürmüşlüğüm vardır o kadar. O yıllar acayipti, şimdi çok daha iyilerine sahip olsam da aynı heyecan ve mutluluğu bulamıyorum.

• Beğen
Erhan Ertan kardeşim bir tane aynısından buldum fiyat olarak ne kadar eder acaba teşekkürler

Geri