Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bell kask mı Giro kask mı ?

Murat Ceyhan

Aktif Üye
Tepki
23
Yakın zamanda yurtdışı bir alışveriş sitesinden alacağım birinden birini

ya giro indicator yada bell ukon veya presidio veya xlv

aranızda herhangi birinden kullanan görüşlerini bildirebilecek birileri var mı ?

Scudo
Kaskı kesinlikle denemeden almamanızı öneririm. Keza bende ebay üzerinden bir giro kask satın aldım tüm ölçümleri doğru yaptığıma hala eminim fakat gelen ürün başımı bisikleti yarım saat kullanamayacak kadar sıkıyordu... Nihayetinde eğer alacağınız ürünler burada bir yerde satılıyorsa en azından gidip bedeninden emin olun...

Boyutlar için universal yazıyor. s m diye ayrım yok.
gidip denemek iyi olur ama önce modeli belirlemek lazım

bende ukon var. memnunum fakat giriş seviyesi bir kask olduğu için diğerlerine göre daha iri ve ağır. kafanın mantar gibi gözükme etkisi daha fazla yani. :) ama güzel bir kask bi şikayetim olmadı.
gerçi şimdi scott'un wit-r modelini aldım ben de yurtdışından. estetik ve hafiflik olarak çok daha iyi. bütçeyi biraz yükseltirseniz tavsiye ederim.

En fazla 40-50 $a çıkacağım.O bile oldukça fazla.
giro skyline'ı da ekledim listeye.Hepsinin fiyatları birbirine yakın hangisini alsam acaba?

indicator kullanıyorum, 70 - 80 liraya mı ne almıştım. ben pek memnun değilim.

Bence de denemeniz gerek ne kadar olcerseniz olcun insanlarin kafa yapisi farkli. Bazi markalar oval kafalara olurken, bazilari yuvarlak kafalara tam oturuyor. Pek standarti yok gibi bence.

• Beğen
Tepkiler: gok
Diğer markaları bilmem ama Giro'da universal boyut şöyle : Tüm kasklar aynı boyda, arkada ensenin hemen üstüne gelen kısımda AcuDial denen bir sistem var. Kaskın sıkılığını buradan ayarlıyorsun.

Geri