Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ben de de bi iki bisiklet var

sutozu

Aktif Üye
Tepki
92
ritchley XC My Bike
http://img504.imageshack.us/img504/5444/picture0981hr9gj.jpg

Düzenleyen....Tuğrul ...........Lütfen 700 X 545 pixel den büyük resim koymayalım

Eskişehir Parkur Orman

DRAGOMİA F5 Partnerim bülentin bisikleti

http://img68.imageshack.us/img68/5019/picture1416sz.jpg

Eskişhir O.G. Üni. Nokta Cafe
Ayaktaki Bülent bisikletin sahibi, Bisiklette Uçan Erhan Test Rider

Scott G Zero kardeşimin bisikleti
http://img262.imageshack.us/img262/1452/dscf15896fm.jpg
Tek Eksik Maşa Ağustos ayında inş Trail in Fotosu Oladığı İçin gönderemedim

Scudo
kanallari karistirirken bir mtb yarisina denk geldim, parkur dik, bunlar 90 dereceye yakin egimden asagi iniyorlar, haliyle dusuyorlar, ama daha da enteresan olan, seyirciler parkurun inisinde neredeyse bisikletcilerin dibindeler!!!

yani zavallilar, egimden kurtulsalar, seyircilerden kurtulamiyorlar :D

aklima gelmisken anlativereyim dedim :D

Drag F5'teki ön amortisörün markası modeli nedir? Bi de burdan göremiyorum, o bisiklette varsa başka donanım değişiklikleri, onları da yazar mısın bi zahmet.

evet f5 teki o çift köprülü aletin detaylı marka ve model bilgilerini nereden temin ettiğinizi detaylı fotolarını bu başlık altına yada bana özel mesaj veya maille yollarsanız sevinirim benim toplamakta olduğum 4cross bisikletime bu tarz bi maşa arıyorum herşey tamam bi o kaldı...

F5 de şuan modife olarak bikaç değişiklik oldu. şu anki malzemelerini yazıyorum

kadro dragomia F5

deore hidrolik fren kolları ve rotar

göbekler XT 2005 centerlock disk

ayna kol yzzx mekanizmalar deore, lastikler tioga 2,30

maşa rock shocx pcylo 120 mm

ek:
arka amortisör rock shox bar

• Beğen
Tepkiler: OzgurIskin

walla detaylı resmi çeker gönderirim ama şuaralar olmaz sanırım hafta sonuna doğru hallederim maşa o kadar çiddi bişi değil disk bağlantılı biraz agır bi model ama bazı yerlerde ii die bilirim senin toplayacagın kadro hangi marka model onu da yazarsan olup olmayacağını söyleye bilirim sana

selam millet ben antalyadan semih bende aslen eskısehırlıyım ıysallah kısın gelınce sızınle tanısmak nasıp olur herkese selamlar

bisikletler çok güzel yaptıgınız hareketlerde güzel devamını bekliyoruz arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: sutozu
2. fotoğrafı pinkbike ta görmüştüm.çok deli çıkmış,başka aksiyon freeride fotoları varsa bekleriz,triali çok merak ettim,onu da bekliyoruz.

Şunun adı bir düzgün yazılamıyor yaw:S......

Arkadaşlar SCOOT( sıkuut ) değil....>>> SCOTT (SKAT)....

Scoot ayrı şey, Scott ayrı şey ....aaaaa:D:D:D:D

F5'teki o cift koprulu amortisor cok vahsi duruyorrrrrr ama haksizlik canim cekti:D :D :D scott da guzel tabiki ama F5 cok hosuma gitti;)

Eskişehir'i özlemişim. Konu için Teşekkürler Gökhan. Arşivinizden diğer fotolarıda paylaşırsanız seviniriz. Hoş bazılarını pinkbike dan biliyorum.

Arkadaşlara selamlar, kazasız & belasız faaliyetler..

• Beğen
@Özcan

az biraz daha sabır derim özcan hazırlık yapıyoruz

Wauuuwww...Çok tatlı...Türkiye'de XC den başka bisiklet göremeyip,sevdiğim tarzda makine görünce çok seviniyorum...

Gerçekten çok hoş...
Kullanılan disc(sanıyorum deore), jantlar ve kadro boyu hakkında bilgi verirseniz sevinirim...Tam olarak seçemiyorum...Yakında benim TAXI de bu hale gelecek...Az bir şey kaldı...:D

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@sutozu
Bülo pek sabredememiş gibi, basmış fotoyu baksana.. Hakkaten enfes gözüküyor. Maviye karşı zaten zaafım var.. fallaa eakşın :Skull-175
:cool: ellerinize sağlık.

• Beğen
Cok tesekurler! Kadro olculerı hakkında tek bıldıgım oldukca mınyatur ve tam bana gore.bende ufak tefegım zaten:) :) :) frenler deore,butcem ancak buna yettı;)yakın zamanda guzel fotolar gorebılırsın

Geri