Lykiafogu
Üye
- Tepki
- 40
- İsim
- Berkay
- Bisiklet
- Lapierre
Evet arkadaşlar mtb bisikletimi kısa bir süre önce sattım ve yol bisikleti arayışlarına başladım. Forumdaki konuları inceledim, genelde bana uygun fiyat aralığına 2.el xrs 040 - 030 vb. önerilmiş. Ben Salcano'ya pek sıcak bakmadığımdan bu modeller tercih listemde en alt sıradalar. Bütçem de çok yüksek olmadığından 2.el modellere yöneldim( Sanırsam sıfır alabileceğim bir model triban 500 var onunda donanımı microshifte çevirmişler.) ve 2 model buldum Endurance sınıfında olan 2011 GİANT Defy 3 ve Geleneksel Yol Bisikleti sınıfında 2011 Scott Speedster s50. Öncelikle bu modeller hakkındaki görüşleriniz nelerdir. Bisikletlerin donanım karşılaştırması ve resimleri: (link). Fiyatlara gelince 2. el olarak Defy 3 1.250 TL Speedster s50 1.500 TL fiyatında. Ayrıca ginede triban 500 seçenekler arasında. Bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz bisiklet modellerine de açığım. Bütçen ne derseniz: 1500 TL en fazla verebilirim.
Bunların dışında birkaç sorum olacak:
1. Bu bisikletler beni 1-2 yıl götürürmü ? Günde genelde en az 25-30 km sürüyorum, 1-2 yol sonra grup setlerini yükseltebilirim.
2. Ayrıca ferdi olarak yarışlara katılma düşüncemde var. Bu bisikletler yarış koşabilir mi?
3. Giant kadrolarda ömür boyu garanti var diye biliyorum doğrumudur bu?
Bunların dışında birkaç sorum olacak:
1. Bu bisikletler beni 1-2 yıl götürürmü ? Günde genelde en az 25-30 km sürüyorum, 1-2 yol sonra grup setlerini yükseltebilirim.
2. Ayrıca ferdi olarak yarışlara katılma düşüncemde var. Bu bisikletler yarış koşabilir mi?
3. Giant kadrolarda ömür boyu garanti var diye biliyorum doğrumudur bu?