Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bence çok güzel ve ucuz

Emre Yönlüer

Forum Bağımlısı
Tepki
2.082
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Trek
A-101 den aldığımız barbunya pilaki ve sarma kaplarının içindekileri yedikten sonra atmıyoruz ve yıkıyoruz çok güzel piknik kabı ve ya outdoor için pişirme kabı olarak kullanıyoruz. Bence çok güzel ve ucuz.....

http://img.tapatalk.com/d/14/05/23/2apegu5a.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/05/23/2uzudydy.jpg
Sizce nasıl??? Yorumlarınızı bekliyorum....

HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Ben kullanılırmı onu bilmem ancak barbunya pilakisi ve yaprak sarması güzel oluyor. Dediğiniz gibi ısıtma kabı olarak da rahatlıkla kullanılabilir.

Dikkat!! : Kenardaki çıkıntıları içe doğru katlayıp kabı o şekilde yıkayın eliniz kesilmesin....!!!

HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek beğenmediniz herhalde...:eek:

Çöpe atmayıp tekrar tekrar kullandığınız için en azından çevreci bir yöntem. Takdir edilesi bir şey yapıyorsunuz bence. Aldığımız şeylerden elimizden geldiğince faydalanmalıyız bence. Hemen çöpe atmamalıyız. Yada en azından geri dönüşümüne önem verip geri dönüşüm kutularına atmalıyız.

kesinlikle güzel bir yöntem.. hatta kampta bir muslukta tekrar yıkıyoruz eve getirip bir dahaki kampa saklıyoruz.. yine kullanalım..:) arkadaşlar dağda her şeye ihtiyaç oluyor.. elimizdeki kaynakları ne kadar verimli kullanırsak o kadar iyi emre beyi tebrik ediyorum...

Gayet güzel ve kullanışlı görünüyor, Bim'dekilerin kabı plastikti ve en son aldığımda içinden böcek çıkmıştı bir daha almamıştım.

@Ömer Dilek

Kapağının olması süper bence,pikniğe kahvaltılık bile götürürsün tek kişilik :in:

• Beğen
Tepkiler: levent koç
Teflon kablar dahi cizildiginde sağlığa zararlı hale geliyor.
Konserve kabının icindeki sarımsı madde ısındığında zararlı hale gelip gelmedigini araştırmak lazım.
Doğayı korumak isterken sağlığımıza zarar vermeyelim.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Anneannem de böyle her şeyi değerlendirir hiç bir şeyi atmaz :) yanlış anlamayın taktir edilesi ve çevreci bir hareket.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Saklama kabı çok pahalı değil ki. 3 tanesi 3 lira. Bunlar sağlığa zararlı olabilir.

bende de süphe oluştu şahsen. kapların, ateşte ısınınca zararlı hale gelme ihtimali var. araştırmak lazım.

Pişirmeye dayanacak bir metal değil bu kaplar. (Barbunyayı o fiyata satamaz öyle olsa) Ateşle temasında yapısını kaybedecek kadar ince. Madem hortlamış, uyarmak lazım insanları.
İllaki kullanmak isteyen olursa içine su koyup yemeğini bu suyun içinde ısıtabilir. Ama ateş ve sıcak gıda temasını önermem kesinlikle.

@BerkEvren Araya tel ızgara gibi bir şey koysak olmaz mı??? :harika::harika:
(Ateş ile kutu arasına)

@Emre Yönlüer
Hocam olay kutunun ısındığında bozulacak olması. Isındığı zaman gıda temasına uygunluğu kaybolacaktır. Ama dediğim gibi gıda ile kap arasına su konabilir. (İkinci bir sağlam kap ile) (Marine etmek diye geçer )

Bu kapların ısıtılmaya uygun olmadığını hatırlıyorum bir malzeme mühendisi olarak, akşam çıkınca üzerini sizin için bir kontrol ederim. Ama tabi ki ısıtma dışında kullanılacaksa sıkıntı olmaz.

geçen gün görmüştüm usb ile ısıtıcılar sogutucular falan var. Bir tane usb powerbank alıp kullanılabilir böyle şeyler.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Geri