Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

benim bianchi hunter var ama sürekli sorun çıkarıyor

evrenselo1

Üye
Tepki
0
arkadaşlar benim bianchi hunter var ama sürekli sorun çıkarıyor bisikleti alalı 3 ay falan oldu aldığım ilk günden itibaren zincir (ön taraf) dişli olmayan yere sıkışıyodu tamam revizyonsuzdu sonra açamayınca servisin yolunu tuttum ve bisikleti revizyona verdim aldığımda sorun devam ediyordu bir süre böyle kullanıyım dedim ama zincir yamulmaya başladı bisikletçiye götürüyordum oda pense ile düzeltiyordu bir süre böyle geçti tabi ben bu arada bisikletçiye gidiyorum vites ayarı falan sonra benim bisikletin arka mekaniz ması millere takılarak taaaaa papuçlara kadar geldi ve sonra fırladı tel olduğundan dolayı vites bir yere gitmedi fakat yerinden çıktı tabi gene bisikletçinin yolu gözüktü bisikletçiye gittiğimde bisikletçi 10ytl ye tamir takacağını söyledi bende tamam dedim ve 2 gün sonra gel dedi 2 gün sonra gittim ve bisikleti aldım zincire öyle bir yağ sürülmüştü ki anlatamam bisiklet öyle fena değildi fakat sıkışmaya devam ediyordu ve bir iki hafta sonra bisiklette 1. vitese aldığım da vites millere takılarak papuçları gördü sonra yine bisikletçi,bisikletçi değişmesi gerektiğini söyledi ve vitesinde 30ytl olduğunu söyledi bu arada vites(Shimano Toumey TX Series - 21 Vites)ben de tamam dedim sonra bisikleti aldım birhafta geçti yani bugün bisikletin arka meknizmadaki üst kısımdaki vitesin üst kısmındaki dişli yolda giderken vites değiştirirken çıktı bende doğru bisikletçiye ve bisikletçi siz bunu sıkmadınızmı dedim oda bunun fabrikadan geldiğini kendisinin sıkmadığını söyledi ve bana yarın al dedi tabi bende tamam dedim arkadaşlar sizce bisiklette mi sorun var bende mi yoksa bisikletçidemi yani servis bana yardımcı olursanız çok sevinirim:eek:

Scudo
Arkadaşım kusura bakma ama bianchi çok yanlış seçim.İlk başta bende düşünüyordum ama aradığım heryer "bianchi artık çok kötü üretiyor, türkiyeyi yıllarca kandırmışlar" diyorlar.O kadar pahalı satıyorlar donanım çok kötü.Satmaya bak derim.

sizde sorun yok kesinlikle. bisikletiniz çok kalitesiz. keşke seçim yapmadan önce forumda biraz araştırsaydınız... ozaman asla bianchi almazdın.... şimdi yapacak tek şey var bütçeniz yeterli olduğunda kendinize yeni bir bisiklet almalısınız. asla bisiklet tutkunuzdan vazgeçmeyin.
eğer yanlış bir seçim yapmamış olsaydınız. şimdi bisikletinizle geziyor olurdunuz...
hoşçakalın...

tamam bianchi için söylenecek fazla birşey yok ama size tavsiyem bisikletin donanımının ayarları ve bazı basit parça işelrinden biraz anlayabilemek için çaba göstermeniz .
ben bairkaç kere kendim üşendiğim için bisikletimin birkaç işini tamirciye bıraktım çok canım sıkıldı. Mesela birseferinde ayna kolu sökmeye üşendim ayna kolun göbeğindeki dişlerin aşınmasına sebep oldular şu an yapamadığım tek iş jant tellerinin ayarlanması onun dığında hiçbir bakım ve donanım değişimini başkasına yaptımıyorum. deltadan bir onarım çantası aldım yola devam umarım en kısa zamanda sorunlarına çözüm bulursun

Yazdıklarınızı okuyunca gittiğiniz bisiklet tamircisinin de bu işi fazla bilmediği hissine kapıldım açıkcası.

kaliteli bir bisikletçi bulmaya çalışın,biraz daha profesyonel,ayrıca tourney arka attırıcının fiyatı o kadar olamaz,ben 7-8 dolar diye biliyorum.

hepinize teşekkür ederim saolun bugün biskletçiden bisikletimi almaya gittim bisikleti aldım ve bisikletçi yüzüme baktı (yani para istiyo)hiç oralı bile olmadım bisiklete bindimhızlı bir şekilde evin yolunu tuttum ama o an bisikletçinin surat ifadesi çok komikti sanırım bisiklet seçiminde hata yaptım ama olsun önemli deil bisikletçi bianchinin servisi kayseride yaşıyorum ve sanırım başka yerde servis yok şimdi servisi olduğu halde normal bisikletçiye gitmem garip olur ama bisikletin sorunlu olabileceğini düşünüyorum bisikleti fabrikaya göndermek için ne yapmam gerek yani üretim hatası varsa diye çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

bisikleti nerden aldıysan oraya bir sor önce onlar yollayabilirler

merhaba kayseride olduğun yeni dikkatimi çekti ızdırabını anlayabiliyorum ve galiba gittiğin bisikletçide arzu bisiklet bende kayserideyim bisletim benimde bianchi ama o adama hiç emanet edemiyorum çünkü bu işi iyi bilmiyor benim tavsiyem bazı şeyleri kendin yapmaya çalış
ben mesela jant ayarı dışın da bi çok işimi kendim hallediyorum

ben ali izmirden yazıyorum bianchi 125 cc hantur motosiklet almak istiyorum nasıl bir motordur bilmiyorum diğer motorsikletlerle kıyasladım en cazib olanı bianchi hantur 125 cc lik tavsiye edermisiniz teşekürler.

@alihunat

Karıştırdınız herhalde, aramızda muhakkakki motor ile ilgilenen arkadaşlar var ama bence bu sorunun yeri bu forum değil.

biz de kardeşime aptallık yapıp hunter aldık.ilk 2 ay kusursuzdu.sonra gıcırdamaya başladı.nedeni ise arka attırıcının janta girmiş olması!!!bir iki kere düştü ve hemen yamuldu.bianchi kusura bakmasın ama piyasadaki 70ytl'lik bisikletler bile daha kaliteli desem kimse şaşırmaz.bu yaz hem bana hem kardeşime trek alcaz da kutulcaz bu baş belasından.o bisikleti yakmayı düşünüyorum bu yaz,bisikletçiye git gel sıktı!sorun 200000000..%bianchide.hiç almayın en azından çift amartisörlülerini çok sorun çıkarıo.ve de garanti kapsamına hiçbirşey girmio ve sürekli para!1 yılda bisiklete verdiğiniz parayı servise veriyorsunuz.sonuç ise yaklaşık 800ytl masraf ve sıkıntı.onun yerine alırım trek,kron gibi düzgün marka!biraz uzattım ama geçen yaz bu bisiklet beni çok uğraştırdı.tavsiyem sizlerin de de bu hataya düşmemeniz

vallaha kardeş ne deyim bilmiyorum ama bence aldıgın yere git bisikletide götür adamın kafasına fırlat derim :boese157: :boese157: :boese157: o problemler bisikletten kaynaklanıyodur zaten hunterler biraz garip bende hunter alacaktım ama son anda karar degiştirip stratos sf aldım çokta memnunum sadece ii bi kaza geçirdikten sonra attırıcı mahvoldu onun yerine altus alacagım onun dışında problem yok zaten bence en kısa zamanda kurtulmaya çalış geçmiş olsun şimdiden

• Beğen
Tepkiler: t-genc
sağol neffret.bu yaz kurtuluyorum ondan!

Geri