Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benim bisikletlerim de bunlar

@can akıncılar

ehh bu durmda onu gösteriyor... :)

Scudo
@İlker ELLİDOKUZOĞLU

Tesekkürler,

Burada bir fiyat söylemek dogru olmaz sanirim, bir servet yatiyor bu dogru... özel mesajla bu soruyu cevapliya blirim... :)

Iskender bey cube gercekten muhtesem bisiklet, herkesin almasini dilerim.

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
Bisiklet envanteriniz çok çok iyi ve belli ki sizde çok iyi toplamışsınız, güle güle kullanınız. Bu arada resimlerin çekildiği (evinizin bulunduğu) yer Giresun mudur, ben de aslen Tirebolu'lu olduğum için meraktan soruyorum..

@murat cömez

Almanyadaki akrabalarımın yakalarına yapışmam lazım :D :D başka türlü ulaşamam Cube'ye

(link)

linkteki bisikletin rublesi sıradışı bir ruble 10-42

Tesekkürler,

evet bende giresunluyum neresi oldugunu söylemek istemiyorum ama aslen yeni yoldanim... siz tireboludami kaliyorsunuz?

Yok peder 53 te gelmiş istanbul'a, haliyle bizde kütüğü orda kalanlardanız ama tirebolu'dan kopmadık, yazın 1 hafta da olsa gitmeye çalışıyorum. hemşerim olarak tekrar hayırlı olsun..

Cube kullanan biri olarak dağ bisikletinde en estetik bulduğum şekle sahip sahip full suspension cube bisikletleri görünce ağzım açık kaldı, harika valla ne denir Allah nazardan saklasın. Eşiniz de ayrıca tebriği hak ediyor bence sizinle beraber bu tip bisiklet ,valla çok beğendim ya:in:

@Sipahi arslanoglu

tesekkürler,

insallah geldignde görüsürüz. buralar bisiklet icin harika yerler.

@Alperen ERTEN
araba garajinda birsey yok 1 VW touranla birde VW Passat var. :)

@Ekrem Yılmaztürk

tesekkürler,

evet ben cube dan baska bisiklet kullanmam sadece downhill de cube tercihim degil. cube geometrisi esime uymuyor o yüzden Trek tercihimiz oldu. :)

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Evet berk bey cube geometrisi cok iyi ve kullanisi cok rahat.

çok güzel bisikletler ilk cube bisikletteki elcikler cube markamı farklı bir markamı

tesekkürler, evet elcikler cube marka.

@Engin ATAL

Neye benziyor :)

Geri