Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@hidromek
Aynen öyle aras ı oynatması lazım dı Q7 11de başlamalı idi yönetim de artık şu transferleri bitirmesi lazım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
cumhurbaşkanlığı kupası finalinde keşke maç uzatmadaki Gs'nin attığı golle 1-0 bitseydi de bu utancı yaşamasaydım.
??????
Beşiktaş gibi bir takım üst üste 3 penaltıyı nasıl gole çeviremez. Böyle bir lekesi var mı Beşiktaş'ın tarihinde başka?
??????
Hakem maçın normal süresinde penaltı vermedi vs, bunlar bir yana da 3 penaltı nasıl kaçar bunu kim izah edecek ?

3 penaltının ikisinde hakem Beşiktaş'ın konsantrasyonunu bozucu hareketler yaptı, bunu da gördük. Oryantel oynamadığı kaldı bir tek.

Forveti olmayan bir takım, lig başlayacak, ortada Beşiktaş'ın forveti yok.

Necip; bugün Beşiktaş o kadar vasattı ki bugün sen bile sırıtmadın bu takımda...

Moral sıfır.

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
Arkadaş insan bir tane panaltı atamaz mı? Bu futbolcular hiç mi penaltı çalışmamışlar yani anlamadım.

Galatasaray sezonu Türkiye kupasıyla kapattı, süper kupayla da yeni sezonu açtı. Hem de o haliyle yani.

Olacak iş değil ya. Şimdi Şampiyonlar Ligi nasıl olacak, ben en çok onu merak ediyorum. Kaleci Tolga'nın durumu ne böyle ayrıca? Yahu o kalede biz olsak mutlaka 1 tane de olsa çıkarırdık.

İçimden inş. penaltılara kalmaz diyordum yani ya yenelim, ya da yenilelim diyordum ve maalesef olmadı. Gece gece moral falan kalmadı.

İnşallah yönetim ve futbolcular bu maçtan ders alırlar hoca transfer diyor ortada birşey yok hala sağlam bir forvet olsa maç penaltılara kalmazdi nası sinir oldum ya hiç yakışmadı BEŞİKTAŞ a[emoji35][emoji35]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi cumartesi lig başlıyor,
Alanya maçını takım alırsa "transfere ihtiyaç yok" diyen kafalar çıkar ortaya.
Bu da en tehlikelisi olur.

Bjk Tv'deki maç sonrası yorumlarını izliyorum,
sanki kupayı biz aldık gibi.

Bu sene formam yok bu arada,
tribünde formasız birini görürseniz 417'de, bilin ki o benim:)

Başkan söyledi zaten transferlerin Süper Kupa maçından sonra olacağını, transferin son günlerine kadar bekleyecekler el mahkum. Bu bütçe kısıtlamalarından dolayı takipteyken ellerindeki parayı eskisi gibi savuramıyorlar veya borçlanamıyorlar artık. Bu da yönetimin elini kolunu bağlıyor maalesef. Ancak bu maç bize bir kez daha gösterdi ki acil stoper, (rodolfo'nun durumu ne bilmiyorum ama gerekirse stoperi çift alalım, sağ, sol bekler yeni, stoper yeni, zor bir yıl olacak yine, Allah sabır versin hepimize şimdiden) ve forvet lazım. Sosa'nın acilen takıma katılması lazım. Oğuzhan'ın totosunun inmesi lazım, o yetenek boşa harcanmamalı, kulağı çekilmeli yani.
Şu takıma heyecanına yenik düşmemeyi de öğretmeli hoca artık, Cenk'in topun başına gelişinde bile belliydi kaçıracağı, keza Oğuzhan'da sallamadı bile.
Bugünkü maçtan dersler çıkarabilir, tartışabiliriz fakat tüm sorunlara rağmen bu formayı sahada terlerken görmek paha biçilmez :harika:

Ulan Cenk her penaltı atışında " öküz " gibi abanmak zorunda mısın ? Hiç tekniğin yok Cenk hiç..

Bjk tv deki " deşarz deşarz deşarz" diye diye öldürdü bitirdi beni yorumcu az önce..

şenol hocayı bekliyorum ne diyecek diye

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
Yendik ama sakın bizi aldatmasın. Alanyaspor çok net biçimde iyi hazırlanmamış. Oğuzhan'ın golü müthiş. Bundan sonra Cenk'in yakaladığı iki pozisyondan birisini gole çevirmesi lazım.

şampiyonlar liginde bu kadro ile korkarım gol bile atamayız transferler biran önce açıklanmalı anca adabte olur zaten yeni transferler

Forvet, Forvet arkası ve stoper şart. Ölücü başkanımız sezon başlasın elde kalan çürükler içinden en iyilerini alır geliriz mantığında. Ha bir de Boyko neden alındı sahi?

Cenk beklentilerin altında kaldı, geçen seneki Gomez tehdidi sanırım onu iyi kamçılamış. Her nekadar çabalasada halen çıtasını yükseltip 1.sınıf bir golcü olamadı. İyi bir forvet, ama daha fazlası olmadı, olamadı. Umarım olur...

Alanyaspor ölçü alınacak bir maç kesinlikle değil. En korkunç kısım bence defans hattı, sezon başladı kim oynayacak belli değil, yedek YOK ! Çok şükür geçen sene şu Marcelo yu biri bulmuş getirmiş... Defans hattındaki transfer politikası tutmadı. Bu zamana bırakılmamalı defans işi. Golcü bir nebze daha kolay aşı tutar, fakat defansın birlikte oynama süreci çok daha sancılı.

Defans hattı için hata edildiğini düşünsemde, yönetimin transfer politikasını eleştirme hakkını görmüyorum kendimde. Borçlar ortada, gelirler ortada, Fifa ensede... Ki geçen senelerde ince ince işlenen transferler de göz önüne alınırsa, çok olumsuz işler yapıldığı söylenemez. Kalan kısa sürede takımımız için en iyilerini bekliyoruz...

Bence Fikret Orman'a kızmamak lazım resmen enkaz devraldı 4 senedir o enkazı düzeltmeye uğraşıyor bence transfer politikası doğru parayı savurmadan yapıyor geçen sene atiba 1 m euro ya oynuyordu senelerdir birşey oynamayan İsmail'in maaşını 1,1 m a çıkardılar beğenmedi yol verdiler bence gereksiz bir Gökhan Gönül diye tutturup dünyanın parasını ona verdiler yazık ettiler onun yerine cavanda bizde çok iş yapardı üstelik yarı parasına oynayacaktı.Oyun olarak ta haliyle geçen seneye göre biraz akıcılıktan uzaktık zamanla düzelir diye düşünüyorum bence atibanın yanında tolgay ilerde de oğuzhan oynamalı

Hayırdır ? neden rahatsız oldunuz? Merak ettim doğrusu
Ben daha Vodafone Arena yı göremedim :(

Öncelikle tartışmasız bir çok yönden en fazla yara alan (haksız cezalar,durmadan tekrarlanan hakem hataları,tecrübesiz bir yönetimin yol açtığı maddi manevi yaralar vs.gibi) Beşiktaş oldu ve bunlara rağmen ayakta durmasını bildi bu takım renkdaşlarım..Ve sonuç olarak şuan son şampiyon olan bizin kadrosu şuan bence bütün Türkiye ligi takımlarından çok daha iyidir..Yapılan transferleri gönderilen oyuncuları tam yerinde buldum ben..Gideceğim diyen oyuncuyu zorla tutmak zaten olmaz,ondan alabileceğimiz en iyi parayı alıp yolladı başkan bu iyi oldu..Alabileceğimiz harcayabileceğimiz paranın en iyilerini aldık bence,almaya da devam ediyoruz,bunun da verimini en iyi sahada göreceğiz hep birlikte inş..Stadımızın avrupada,taraftarımızın ise dünyada eşi benzeri yok!..Hal böyle olunca eksiğimiz bulunan defansa ve forvete de gerekli adamları aldık mı bu sene avrupada da ses getiririz bence arkadaşlar..Yeter ki adil maçlar olsun,emek hırsızları çıkmasın karşımıza..Hani derler ya düşmanın bile adil olmalı bu hayatta diye,o hesap işte bu da,tek fark onlar düşman değil rakip hepsi bu..Bu yılda bizim yılımız olsun temennilerimle,nice yıllara hep birlikte büyük Beşiktaş taraftarı sizlerle..

Zaten aynı yorumu taliscada yaptı geçen sene hakem hatasından Bayerne kaybettik diye şu UEFA denetiminden kurtulalım o zaman daha çok ses getireceğimıze inanıyorum yönetimi sonuna kadar destekliyorum birde şu tolga ya çare bulsa şenol hoca

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri