Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Benfica maçına 417 Blok 1.sıradan biletimi devir ediyorum. Gişe fiyatına, 260 TL. isteyen varsa özelden yazabilir. Kadıköy'de buluşup devir yaparız

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02 ve Groims
Scudo
Maçın daha 10. dakikasında karşı takımın kendi kalesinden 40-45 metre ileride defans kurduğu kabak gibi ortadaydı zaten. Hadi oyuncular beklemiyordu böyle bir oyun, şok oldu tamam da hoca da mı şok oldu? Erken müdahale edebilirdi hoca ama bekledi, adamlar senin oyun alanını daraltmışlar, pas yaptırmıyorlar, eee müdahale et! Takım bambaşka bir senaryoya hazırlanmışken beklerken de 3-0 oldu doğal olarak. İkinci yarının başındaki pozisyon gol olsa 4-0'dan dönmek imkansız olacaktı ve maçın dönüm noktası da -hocanın müdahaleleriyle birlikte- sanırım o pozisyon oldu. Lakin her ne olursa olsun gecenin sonunda ecel terleriyle birlikte bize bu keyfi yaşattıkları için hepsine helal olsun, hoca dahil hepsi alkışı ve saygıyı sonuna kadar hakediyor.

Periscopetan son 20 dakikayı canlı izledim,
yetmedi trt spordan banttan son 30 dakikayı izledim,
bant yayında bile 4. gol gelecekmiş gibi ayaktaydım!
Müthiş bir geceydi,
bayrağımı astım bile!!
Goooooooooooooooollllllllll

Gooool Golllll Golllllllllllllll

Beraberlik tahminim de tutmuş oldu :)

upload_2016-11-24_8-3-40.png

Arkadaşlar 0-3 olduğunda ben maçın 3-3 biteceğine canı gönülden inanıyordum. Bu inanç inanın ilk yarı bittiğinde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarda da vardı. Beşiktaş taraftarı olarak artık tüm gücümüzü, düşüncemizi moral motivasyona vermemiz gerek. Takım oldu artık. İskelet tamam, TD tamam. Bu iskeleti sağlam tutmaya bakmamız gerek.

Renkliler ve basının her türlü bizans oyununa karşı ayık olmamız gerek.
Benfica maçından daha önemli maçların olduğu haftalara girdik. Başakşehir çok ama çok kritik bir maç Süperligin kırılma maçı. Atanan hakeme dikkat etmemiz gerek. Bir galibiyet bizi koparır, Diji kutu satmayı bitirir, Samsun maçındaki gibi 4 kırmızı kartlık maç ya da benzeri katliam maçlarını görebiliriz...

Biz taraftar olarak, basını, hakemi, Sansal'ı yeneceğiz inşallah, inanalım yeter.

upload_2016-11-24_8-8-50.png

La Vittoria Sara Nostra !

Gerçekten başımızda öğretmen olan bir teknik adam olunca etkisini fazlasıyla görüyoruz açık ve net. Gururla İYİKİ BEŞİKTAŞLIYIM diyorum dün gece ki maçtan sonra bir daha:harika:@Kerem Groims aynen hocanın dediği gibi kadıköye lider gitmeliyiz mutlaka

aynalarda gördüğümsün
ağladığım güldüğümsün
aynalarda gördüğümsün
çözemezler kördüğümsün sen
bir de bir kuş gökyüzünde
bak ne diyor son sözünde
yıkılma öyle
haydi kalk ayağa
yürü Güneşe ...

Şu tsyd kupası şampiyonluğu kovalayan takımlar için gereksiz, boşuna enerji kaybı.
Zaten kadromuz sıkıntılı, bir de böyle amaçsız turnuvalarda yıpratmayalım oyuncularımızı.

Maç saati bile fazla iddialı, 13.30, 16.00 tamam da 20.30 ne alaka

@BarisBJK Yedek çıkılır. GS ile FB kapışsınlar. Birinden biri 5. olur yine bu sene

Bu derbinin sonucu ne olur bilinmez ama Beşiktaş,Beşiktaş gibi oynarsa karşısında ki rakip,sistem,hakem ne,kim olursa olsun farketmez..Ayrıca şu da var tabi Sergen Yalçın'ın dediği gibi;”Beşiktaş ile Fener arasındaki rekabet bitmiştir.Ne zaman Alex ya da Anelka kaleye geçer Fener bizi İnönü’de 10 kişi ile yenerse o zaman tekrar başlar…”

Dosyalar

• 6c7e161f2f3ff9a30ab284f25076feea.jpg
    6c7e161f2f3ff9a30ab284f25076feea.jpg
    53,3 KB · Okunma: 11
Kiev maçı tahminim Beşiktaş 1-0 kazanır.

Ne yapıp edip kazanmalı takım.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@BarisBJK Çok zor maç, havalar kötü keşke ilk maç Kiev'de, ikinci maç burada olsaydı. Ah bir de Caner ve Talisca olaydı iyiydi! Yine ce enseyi karartmamak lazım...

Beşiktaş 2-0 D.Kiev diyorum. Kiev güzellik yapar belki bize. Benfica Napoli berabere kalır kesin ama bizim gol attığımızı duyarlar ise o zaman ortalık karışır. Erken gol bulmamız ve napoli maçını karıştırmamız gerek.

@biozalp Olsun kötü günde de yazalım, maç böyle bitsin, şu andaki takımın performansını düşündüğümde 4-0 maç sonucu ve etinden sütünden yararlanamadığımız abubakar ve beck dışında cezalı oyuncu bırakmayalım yeter

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri