Scudo Sports

Bianchi 2013 Modelleri

Onur Erk

Üye
Tepki
50
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar işte Bianchi 2013 Modelleri.

Biraz incelemeye fırsatım oldu. Söz yerindeyse "Yakışıklı" bisikletler yapmış bu yıl Bianchi. Fakat donanım olarak sizi ne kadar cezbeder onu bilemiyorum.

10 liralık fiyat farkları var bazı modellerde.Donanım ve fiyat olarak alıcıların kafalarının karışacağını söyleyebilirim.

Söz Sizde...

(link)

(link)

Scudo
Bu afx-9500 bianchi nin amiral gemisi heralde. Ama üzerindeki malzemeler sıradan geldi bana. maşa, jant teker seti falan orta sınıf gibi. Niye biraz daha yüksek donanımlı bi seri çıkarmamışlar anlamadım doğrusu.

İki üç gün önce ben de görmüştüm. Bu yıl çok iddialı modellere yönelmemişler. Herhalde belli bir fiyat oranında kalmayı hedeflemişler. Bu yıl benim dikkatimi çeken, şehir/tur bisikletlerine biraz daha ağırlık vermiş olmaları.

Anlaşılan üst seviye piyasasından çekilmiş heralde bianchi komple :)

Ben de bir Bianchi kullanıcısıyım ama Bianchi'nin durumunun bu sene iç açıcı olmadığını söylemem gerek. Yeni model neredeyse hiç yok. Geçen seneki modellerin aynıları 2013 model diye koymuşlar ve geçen seneye göre fiyatlarda 50-100 liralık artışlar var.

@Ahmet.KOÇ

Aynen ahmet bey size katılıyorum. Çocukluğumdaki bianchi çılgınlığı, üzülerek söylüyorum ki artık yok. Nedenleri tamamen bianchinin pazarlama anlayışından dolayısıyla accellden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 50-100 lira farkı neden koyduklarını hiç bilmiyorum.

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirm. Önyargı diyebilirsiniz ama kalbimden geçen bu. 2013 yılı Bianchi'nin yılı olmayacağı kesin.

hakket bunlar 2013 mü
sanki 4 5 ay önce baktığımda bile aynı bisikler

Olay şudur halk derki bianchi ise kesin kalitelidir, bianchi al gözün arkada kalmasın. Bu işten biraz anlayan da derki bianchi yine yapacağını yaptı bu modeller ne böyle. İşte accell bisiklet demişki zaten profesyoneller bizden almıyordu bizde halktan para kazanmaya devam edelim hatta orta seviye ve alt modellere daha çok yönelelim bizde ekmek yiyelim :)

Bende bir bianchi kullanıcısı olarak bisikletime sövmeyeceğim ama övmeyeceğim de acemiliğe gittim bianchi aldım :D

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
proflar nasıl terci etmesin.. geçen sene giroda 3cü olan bianchi kullanıyordu ki kullanan da var baya

Bence 50-100 tl lik fiyat farkları çok anormal değil. Geçen yıl da fiyatları çok yükseltmemişlerdi. 50-100 tl neden anormal değil derseniz, döviz fiyatları son iki yılda çok yükseldi. Bu yükseliş bisiklet ve parçalarına da yansıdı. 2010 yılında belli bir marka ve donanımda alacağınız bisikleti, bu yıl ancak ciddi bir fiyat farkıyla alabilirsiniz. Bence bunu düşünmüşler. Bu düşüncelerine, yıl boyu sabit fiyat ve uygun taksit imkanlarını da ekleyerek; belli bir fiyat oranına dayalı politika izlemişler. Çok iddialı modellerle çıkmamalarını da ben buna yoruyorum.

@Serkan.ÇABAŞ

İşte sorunda burda zaten. Sen yıllardır bu pazarda en çok bilinen marka ol. piyasanın potansiyelinide gör. Ama sadece orta ve alt seviye malzemeyi piyasaya sür.Bence bu yanlış. Hitap ettiğin kesim büyük oranda alt seviye donanımı tercih eden,gelir seviyesi belli bir zümre olabilir ama markanın prestiji açısından en azından 3-4 model üst seviye bisiklette olmalı kataloglarda. İsmin ve marka statüsünün piyasadaki devamlılığı ürün skalasının genele dağılımıyla olur. Mesela ben şahsen''Tükiyedeki'' bianchi markasını artık tercih etmem. Üst seviye bisikletlerini tercih etmek istesemde yurtdışından falan getirtmek lazım. Çok uzun iş. Kendi kendilerini baltalamışlar açıkçası.

@Serkan.ÇABAŞ

Avrupadaki bianchi modelleriyle accell'in bize sunduğu bisikletler bir değil. Bianchinin Global sitesine girdiğinizde ne bisikletler var göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: aktürkozan
offf offff resmen yol bisikletlerini bakın yol bisikleti diyorum ama aslında şehir bisikleti tek artısı drop bar olması şehir bisikleti seviyesindeki bisikleti YARIŞ bisikleti katagorisine koymuşlar ya "YUH!" dedirtiyorlar

Bir Bianchi kullanıcıyım. Ama açık konuşmak gerekirse tavsiye etmiyorum. Benim gibi bir hata yapıp veletlik sevdam var, illa alayım derseniz, AFX ve TDL serisi alın. Ha bence o da hata ama hatanın iyisi :D Hele bu sene bir baktım ki, piyasada adımız dursun yeter felsefesiyle hareket edilmiş ama bu felsefe çok firmayı sildi piyasadan tabii.

Bende 2 Hafta Önce SLR 500 modelini aldım yarın elime geçicek,pişman olmam inşallah :D

merhaba bende 1 ay önce afx 7001 aldım.daha önce bisiklete hiç bu kadar para vermemiştim.verdiğim fiyata karşı aldığım performans hosuma gitti fakat ileride bir üst sınıf alırsam carrora ya da sedona almak isterim.

Geri