Scudo Sports

bianchi dediğin budur ( tam bir tank )

Scudo
bence iyi bi model.Türkiyedeki bianchilere göre süper:)

ya bu isim hakkını alan şirket geri verse ne güzel olur:)

ne amaçla kullanıcağına bağlı diyorum bisikleti gidipmtb yarışı için kullanıcaksanız tabikide tank denir ama gidip down hıll yapıcaksanız ideal dieyebiliriz o down hıll yapıcak kişide TÜRK olması lazım.

@bmxemir

o bisiklet downhill deil endurodur onla 10-20 mtden atla kırılacağı garantidir ;)

@yighitjan

İsmi kapmış bir kere piyango bence o geri vereceğine bianchi geri alsın daha güzel olur.

Bisiklet oldukça güzel. Üzerinde XT Kompenant var, Mavic jantlar var Michelin tubeless (dublex) jantlar var. Daha ne olsun ki

bu bisiklet nerde bizim çocukluğumuzde gördüğümüz bianchi nerde çok süper bişi....

@soneryen

Michelin lastikler diyeceğime tekrar jantlar yazmışım. Yeni gördüm özür dilerim.

@soneryen

bız daha tourney kullanalım :S
bunların fıyat lıstesı ne alemde acaba ben bulamadım da

:D gerçekten çok güzel ama eğer dikkatli bakabilirsen fazla yüksek mezafeden atlayamayacağını ve rotor büyüklüğüne de bakarsan enduro olduğunu anlarsın downhill demek bu demek değildir.. arkadaşım

beş kuruş vermem ona ben.one lan ölee.bişeye benzemiyoo..ben bisiklet alcam dağ bisikleti bianchi veya coratech hangisi daha iyi....uzun yol ve şehir içi için...

@tuninger_haa

Model ismini Google' a yazıp arat. Satan şirketlerle ve dolayısıyla fiyatıyla karşılaşırsın..

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@sakallı adam

corratec ile bianchiyi karşılaştıranı ilk defa görüyorum :D tabiki corratec hangi model olursa olsun

ayrıca yukarıdaki lanlı lunlu cümle ne öyle köy kahvesinde arkadaşlarınlamı muhabbet ediyon :boese157:

hoca kusura bakma sana demedim onları..hani insan kendi kendine sölenir ya o şekilde o lan lar felan.. senlik bişey yok kusura bakma.

peki ya korrateck ile kron hangisi olur sence en iyisi..fiyatları 600 ile 800 arası olanlar yani.yoksa okadar açılamam boluruz vllaa.

@sakallı adam

CORRATEC 2008 X-VERT MOTION öneririm . 54 lira fazla sınırıdan ama ii makinadır ;)

gürkan kardeş ne güsel öneri yapmışın ama bence bide nasıl bişi istediiini sölese daaa ii olurdu dağ pisleti demekle bitmiyyy

:p

Geri