Scudo Sports

Bianchi Nero

Tepki
24
Bianchi Bisiklet konusunda insanların önyargı ile yaklaştıkları bir marka olmasına rağmen,kimse bu önyargının reel bir sebebini açıklayamadığından :D, yerli malı yurdun malı, içi dışı pek bi havalı diyerek Bianchinin Manisadaki fabrikasında dizayn edilip, sadece Türkiye için üretilen NERO modelinden aldım.

Alım kararımı etkileyen temel kriterler: Kilitlenebilir amotisörlü önmaşa, kadroda disk için kulakçık bulunması(belki ilerde hidrolik diske çeviririm:rolleyes: ),tüm bu eklentilere rağmen makul denebilecek ağırlığı, kadro geometrisi,renk sadeliği (36 yaşındayız çok cafcaflı yakışmıyor) ve pek tabiiki fiyatı oldu.

Kullanımla ilgili olarak olumlu/olumsuz ancak ilerleyen günlerde kullandıkça bildirimde bulunabilirim

Ama Kilosu tatrıda bir kalibrasyon hatası yok ise 13.5 kg civarı..Tartım fotosu ve pek çok konuda fotoğrafı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz..

(link)

Benim internette bulamadığım ama arayanların çok işine yarayabileceğini düşündüğüm dişli oranları:
Arka ruble :11-13-15-18-21-24-28-32
orta dişli 48-38-28

Kadro Alüminyum 6061 HF / Entegre Maşa Yatağı
Maşa 28"RST NEON ML 1.1/8" SİYAH
Jant 28/622X19 BYTE ÇİFTKAT ALÜMİNYUM SİYAH 36H
Lastik 700X38C 40-622 C-1118 SİYAH
Vites SHIMANO DEORE / ACERA 24 VİTES
Fren ÖN -MEKANİK DİSK "SHIMANO" BRM416A ARKA: V-Fren SHIMANO ABRM422 SİYAH
Sele SELLE ROYAL 5053HRC

Scudo
Ben de önce hayırlı olsun diyeyim ardından bisikletinizin verdiğiniz linkteki tıklamadan görünmeyen :) resmini buraya ekleyeyim arkadaşlar da görsün.
Sağlıklı ve kazasız sürüşleri dilerim. (Arkadaşlara not; Verilen linkte ayrıntılı resimler mevcuttur)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Öztekin
Hayırlı olsun güle güle kullanın, XC500'ü almadan önce araştırdığım ve ön yargılar yüzünden almadığım modeldi. Ama bisikletimden de memnunum. İnşallah siz de memnun kalırsınız.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Fotoğraflarını da alsak iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Öztekin
Sağolun..BEn de ağırlık konusundaki önyargılarımı yenince, yakında zam gelecek diye de duyunca neden daha fazla ödeyeyim dedim. Lastik deseni ve donanım da fiyata göre gayet iyi çıktı.

Dİski çıkardım biraz daha hafifledik...:)

@MuhammedErkan

Bisikletiniz hayırlı olsun kazasız sürüş temenni ediyorum.
Bianchinin trekking olan bu modelde şu olsaydı daha iyi olurdu diyeceğim bir kaç görüşüm var.:)
Bundaki vites 8'li tourney değilde üzerine bir kaç para masraf ile full deore 9lu olabilirdi. :)
Ön fren disk olmasının frenlemeye % de kaç avantaj sağlar bilmem ama dezavantajı ağırlıktır. Trek bu tür modellerde V brake kullanıyor. :in:
Bianchi umarım böyle bir model çıkartırda alırım :) ......

Geri