Scudo Sports

bianchi rap

ufuk_abay

Üye
Tepki
9
slmben bianchi rap adlı bisikleti almayı düşünüorum eğer o olmazsa salcano dh262 düşünüorum sizce bu ikisi iyimi? (fiyatı uygun olsun istiorum)

**SALCANO DH 262**

http://images.hepsiburada.com/assets/Spor/500/sporsal100s.jpg

özellikleri

• 26” Çift Amortisörlü MTB
• Shimano TX 30 21 Vites, Hi-Ten Monoblok Kadro
• Zoom Downhill Amortisörlü Maşa
• Çift Duvarlı Jant Alüminyum Aynakol
• Ahead Alüminyum Boğaz, Alüminyum V Fren
• 319 YTL

**BIANCHI RAP**

http://www.velespit.com/b2ares.jpg

Özellikleri

• Ön: Alüminyum 7005, Arka Hi-ten amortisörlü kadro
• Amortisör "HL-Zoom" 1.1/8"
• 26x1.75I alüminyum 36H SL jant
• Shimano Toumey TX Series - 21 Vites
• V-Fren alüminyum
• İtalyan - Selle Royal
• 372.00 YTL

Scudo
ikisinide alma forumda biraz gezin speedbıke var satılık halilöztürk abim de bi bakın ama sakın alma o bisikletleri paranı yazık etme ;)

Beş para etmez bisikletler.Bianchi 20 yıl önceki bianchi değil.Piyasaya ucuz çin malı girince mecburen bianchi , bisan gibi prestijli firmalar fiyatı düşürmek zorunda kaldı.Doğru orantılı olarak kalite de düştü.Sedona Borla'ya bir bak derim ben;)

Bir kere tepelerden aşağı inişler yapmayacaksanız çift amortisörlü bisiklet tavsiye etmem. Neden diyecek olursanız, bununla ilgili forumda bir sürü yerde konu geçmesine rağmen kısaca bahsedeyim. Özellikle orta amortisör bisiklette gereksiz ağırlık yapmakla beraber, her pedala bastığınızda ufak esnemeler yapması sebebiyle güç kaybına düz yolda sizden fazla güç alarak az yol gitmenize sebep olacak. Ayrıca bu bisiklet aluminyum olmadığı için oldukça ağır olacaktır. Size tavsiyem bu fiyatlar kaliteli markaların hafif, kullanımı daha rahat, sizi yormayacak ve kaliteli bisikletlerinden alabilirsiniz. Sedona Borla olabileceği gibi Geotech'teki ekonomik bisikletler mevcut onlara bakmanızı tavsiye ederim. Yada 500 YTL. civarı para vererek tercih seçeneği çok daha fazlalaştırma imkanınız var. Forumları incelerseniz bu konuda size yardımcı olacak konuları bulacaksınız ve detaylı okuyunca en iyi kararı yine kendinizin vereceğine inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun, bol pedallı günler dilerim.

çift amortisör çok fazla enerji kaybı demektir...
ben sedona borla kullanıyorum ve suntour xcm maşası var... orta amortisör dağ inişlerinde kullanılır..

sedona da bulnan ön amortisör aynı zamanda kilitli olduğu için düz yolda bu kilidi kullanarak enerjiden de kazanmış olursun...

bence bu iki bisikletide çöpe at derim hem de bir an evvel...

sedona borla, kron xc1000, xc500, sedona sd serisi senin işini görür hatta ilerisi içinde faydalı olur

arkadaslr gerekli acıklamayı yapmıs haklılarda bu yuzden sana bu fiyat aralıgında en uygun bısıklet sedona borla-dır

bende bianchi hunter var cocukluk ettim aldım
en kısa sürede fazla fiyat farkı olmadan mayısta aldım 400 milyona
nasıl satar ve yerine hem dagda hem yolda beni tasıyacak hafif korn sedona gibi bisiklet bulrum?
yardım edermisiniz?

Nasıl bir yardım bekliyorsunuz tam anlamadım ama şöyle yapabilirsiniz. Bahsettiğiniz bisikleti forumda pek tercih eden olacağını sanmıyorum etrafınızda almak isteyen birileri olursa ona satabilirsiniz ama oldukça ucuza gitme ihtimali var. Belki ucuz olduktan sonra burada tercih eden arkadaşlar olabilir.

bunu 300 milyona satsam 100 lira katıp 400 e bir bisiklet alabilirim?
ne dersiniz?
sizz ne tavsiye nedersiniz bu fiyata =sedona -kron-ne olabilir?
bu fiyata

@bisiklet_yetenek

forumu araştırırsan dediğin aralıklarda çok iyi bisikletler bulursun....

sedona kron ne olaiblir demişsin ikiside olur....

sedona borla
sedona sd serisi biraz pahalıdır
amoeba scud
kron xc500, xc1000

parana göre çook mevcut

drag da güzel bisiklet

oylede bulundugum şehirde yok
internte guvenmiyorum
bu asitede bulunan arkadaslar varmnıdır bilen satan
2 incşi el de labilir
ne dersiniz?

@bisiklet_yetenek

ben çoğu alışverişimi internet üzerinden yaparım.. sorun bunu hackerlerın karışacağını zanneden zihniyetin yanlış kavratılmasında... ilk önce hacker senin bilgilerine ulaşmak için zaman kaybetmez.. bir diğer şey ise... alacağın firmanın sunduğu hizmetlerin ve referanslarının sayısıdır... bence erdoğanlar bisiklet ile temasa geçebilirsin... veya hiç güvenemiyorsan... bir gün atla arabaya git al gel... en güzeli... bana yakın olduğu için eskişehirden arabamla aldım geldim... ama daha uzak olduğu zaman netten alıyorum...

bence ikisinide alma çift amotisörle dağa çıkamassın ben sana bianchi ve salcano alcaksan bisiler öneriim....

salcano ngf27 bianchi istiyosan orion ds

ORION DS Teknik Özellikler
Kadro : Alüminyum 7005
Maşa SUNTOUR" XCT 1.1/8"
Jant : RD-26/559x19 Strong II Alüminyum siyah 36H
Vites : Shimano Altus - Toumey TX Series - 21 Vites
Fren : Ön: Disk YJ-849 + Rotor 160 mm mekanik, Arka: V-Fren alüminyum
Sele : İtalyan - Selle Royal

bisiklete burdan bakabilirsin. (link)

fiyat: 600 milyon

SALCANO NGF 27

26” MTB
Shimano Deore LX 27 Vites
7005 Alüminyum Kadro
RST CAPA T7 Yükseklik Ayarlı Amortisörlü Maşa
Ahead Alüminyum Boğaz
Shimano V Fren
Shimano Komple Tekerlek Seti

Fiyatı: 1,199 .00 YTL

BİSİKLETE BURDAN BAKABİLİRSİN :(link)

@bisiklet_manyagı

bianchinin alınmaz olduğunu cümle alem biliyor ve ayrıca salcano için o kadar fiyat vereceğine ki adamın parası zaten 400 ytl daha iyi bisiklet alınaiblir..

ayrıca bianchi demişsin 600 ytl demişsin...
acaba donanımını topladın mı kaç para yapıyor 200 ytl yaparsa çok derim.

bianchiye dava acabilitrmiyim?
donanım parasını karsılayamıyorsunuz diye
nasıl e-mail atabilireim
saglam bi email atmamda yarrdımcı olurmusunuz
artık hukuki mucadele baslamalı
lütfen biri napmam konusunda yardım etsin?
bisiklet 20 kg:(

@bisiklet_manyagı

bu fiyata göre üzerindeki sistem çok yetersiz o fiyata gidip xc2000 al hem kronun olur hemde elinde birazda olsun paran kalır kronun üstündeki sistem ise cabası !!!

Geri