Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Road070 Disk Frenli (Klasik bisan kadro)

Bisanist

Üye
Tepki
95
İsim
Anıl
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar. Bisikletim 1998 üretimi Bianchi Road070 hizmet bisikleti. Bisan olarak bilinen kadroya sahip. Ekstra olarak mekanik disk fren ve rulmanlı Men Join göbekli Kron XC 250 Neo Pro jantları taktım. Orjinal frenleri cantilever (terazi) tipiydi. Elcikler çok sertti, kaç kere kaza atlattım.

Dişli oranları ile de oynama yaptım, Mtb gibi her yere girebiliyorum ve yol bisikletini aratmayacak atiklikte kullanabiliyorum. Niye buna biniyorsun diyenler oluyor, elimde 2 adet mtb 2 adet yol bisikleti var fakat bunun yeri bende ayrı :)

JaG8Pj.jpg

ZZqj8z.jpg

ojmqLo.jpg

br0p8Y.jpg

M0Z29a.jpg

br0pMb.jpg

Scudo
Vallaha süper görünüyo,,,, kıskandım kazasız sürüşler

@vintage_cyclist
Neden sildin yorumunu cok merak ettim, keske kalsaydida bende görseydim. Gerci beni engellemisin galiba, sana neyaptigimida bilmiyorum ama ilk yaptigin yorumuda göremiyorum.
Sen soru sordun bende adam gibi kimseyi kirmayacak sekilde cevap verdim. Siz bunu yapamadiniz.:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Anıl Demir harika olmuş gerçekten tek kelime ile kazasız belasız sürüşleriniz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Bisanist
Beğenmenize sevindim. Geçenlerde ufak bir kaza sonucu gidon elimde kaldı. Değiştirecektim fakat gidonun borusu maşaya kaynamış sökemedik, biraz zorlayınca maşa bacakları yamuldu. Büyük uğraşlarla disk kulağı kaynattığım maşa çöp oldu. Projeyi geliştirme zamanı geldi sanırım

Çok hoş ama jantlar yazısız olsa daha da hoş olabilirmiş.

Çoook uzun bir aradan sonra yeni yüzüyle tekrardan Adana sokaklarında 😅 Mercedes dağ grisi boyası, 35 derece amoeba boğaz, hidrolik disk fren ve 3 kollu alaşım jantlarla nasıl sizce?

IMG_20221218_004232.jpg
IMG_20221218_004111.jpg
IMG_20221217_164343.jpgIMG_20221217_130724.jpg

Son düzenleme:
Çoook uzun bir aradan sonra yeni yüzüyle tekrardan Adana sokaklarında 😅 Mercedes dağ grisi boyası, 35 derece amoeba boğaz, hidrolik disk fren ve 3 kollu alaşım jantlarla nasıl sizce? 298559 dosyayı görüntüle298558 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın hocam çok janti olmuş tekerinize taş değmesin. Bence güzel bir iş çıkarmışsınız custom bisikletleri her zaman severim sizin bisikletinizin de çok ayrı bir havaya sahip duruyor.

Bu arada memlekete selamlar :)

Geri