Scudo Sports

Bianchi shark ?

akgulcemal

Forum Bağımlısı
Tepki
754
Bisiklet
Focus
Yaklaşık 10 yıl önce bu bisikleti almıştım kırmızı boyalı 21 vites 24 jant.Yıllardır çok büyük sorunlar çıkarmadan bana hizmet etti.Bu yaz salcano 255 srd aldım ama bianchi me kıyamıyorum atamıyorum.Sizce bu bisiklet orjinalmi? Yenileme yapıp full altus donanım yapmaya değermi? Bisikletin altında barkod seri numaraları filan var ama silik bir şekilde:( Kadroda sağlam ne dersiniz ???

Scudo
@akgulcemal

Bianchi Shark yanılmıyorsam 1994-2004 yılları arasında üretildi. Bu modelin önceleri 26 jantlık modeli de vardı, sonradan 24 janta çevrildi. Bianchi nin 2003 den önceki modelleri şimdiki modellerinden çok daha sağlam ve dayanıklıydı.(Özel seri bisikletleri hariç). Bisikletinizin yıllarca çok büyük sorunlar çıkarmayışının en önemli sebebi budur. Bahsettiğin bisikletin orijinal olup olmadığını sormuşsun. Orijinalden kastın İtalyan yapımı olup olmadığı ise, bisiklet İtalyan yapımı değil. Bisikletini full altus ile modifiye edersen 250 tl nin üzerinde masraf edersin. Bunu da kesinlikle tavsiye etmem. Bisikletinin ufak tefek arızaları varsa yaptırıp satarsın, elde ettiğin parayla Salcano bisikletine aksesuar alırsın.
İYİ PEDALLER

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
Geri