Scudo Sports

bianchi slr 200

olel85

Aktif Üye
Tepki
0
kadro: bianchi slr 200 7005 aliminyum
maşa:aliminyum orjinal bianchi slr 200
aynakol:cyclone
arka attırıcırjinal shımano
ön aktarıcırjinal shımano
jant setirjinal bianchi
fites kolları ve fren kolları:dual sistemdir marka sora dır.
gidon ve gidon boynu:ameoba dır.
fren ayakları:alhonga kartuşlu fren papuçları vardır üzerinde
sele borusu:fsa marka
furç takımı:fsa marka
ruble:8 lidir.
karbon spacer vardır üzerinde
arkadaşlar bisikletin bakımını sayın bursalı bisikletçimiz hasan şen (hansss) yapmıştır.Herhangi bir problemi yoktur.Kadroda en ufak çizik bile yoktur.çok temiz bir bisiklettir.KADRO BOYU 52 DİR.

fiyat 700 tl dir yanında spd pedallarda verılecektir.Bu arada bisikletin ağırlıgı 10.5 kg dır.

işte resimler

http://img686.imageshack.us/img686/4797/dsc00812jn.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/4356/dsc00816d.jpg

Scudo
arkadaşlar kusura bakmayın fiyat 700 tl dir yanında spd pedallarda verılecektir.Bu arada bisikletin ağırlıgı 10.5 kg dır.

arkadaşlar şuan için bisiklet komple olarak satıştadır.Takas düşünmüyorum.700 tl fiyat günceldir.

:) devam ilan güncel bu arada değerine yakın bir cep telefonu ya da ps3 ile takas olur

devam ilan güncel bu arada değerine yakın bir cep telefonu ya da ps3 ile takas olur arkadaşlar bisikletle ilgilenen beni arayabilir 05334199146

@taner-ince üstteki mesajı düzgün okursan sevınırım arkadaşım

nokia e65+sonyericsson k 810i faturalı garantili ? düşünürseniz yada ikisinden biri telefonun artı para

@marenostrum eşer k 810 i bir sorun yoksa olabilir + para ne verebilirsin bir yazarsan yada ararsan sevınırım05334199146

k 810i hiçbir sorunu yoktur kesinlikle telefon tamir bile görmemiştir kutusu faturası ve kutu içinde ne varsa gönderilir sıfırdan farksızdır garantisi devam etmektedir özelliklerini biliyorsunuzdur 3.2 kamera felan var telefon + 300 verebilirim bu konuyu telefonla görüşmek isterdim fakat dakikam dolduğu için arıyamadım uygun bir zamanda aramayı düşünüyorum telefonda daha iyi konuşuruz.

@marenostrum

arkadaşım telefonu ne zaman aldıgını öğrenebilirmiyim birde zaten telin sıfırı yok en guncel fiyat 380tl bu telefon için oda kullanılmamış sonuçta senin tel 2,el oldu sana yapacagım en güzel şey telde hakketen sorun yoksa tel+500 tl cevap beklıyorum

Geri