Scudo Sports

Bianchi speed 1000 ilk gün sürüşü

Tepki
6
İsim
Maruf Karakaya
Bisiklet
Bianchi
Bugün Bianchi Speed 1000 markalı yeni bisikletime,sadece kapı onundeydim(kardesime dikkat etmem için ).Ve 3 buçuk saat surdum.Bisiklet çok hafif.Yokuslari,normal yolları çıkar gibi çıkıyor.Çok rahat hissettiriyor.Beylikdüzü/Yakuplu'da ki tek bisiklet tamircisine gidip km göstergesi almak istedim.Bisikletçi kapalıydı :(:mad: . Yarın gidip alacağım inşallah.Ben 500 liraya alınabilecek en iyi bisikletin,bu olduğunu düşünüyorum.İyi pedallar.

Scudo
Kiralamada kullandığımız bisikletler olup fiyat/performans ürünü diyebiliriz. İyi sürüşler :)

@marufkarakaya
O zaman bir iki foto at da bisiklet görelim :)

tanısan çok seversin gibi bişe olmuş kazasız günlerde kullan genç dostum nazarlık bir iki foto at tekrar maşallah diyelim

• Beğen
Tepkiler: marufkarakaya
hayırlı olsun öncelikle (foruma yeni üyeyim konu açamıyorum)500-1000tl bütçem var daha sık şehir içinde kullanacağım bir mtb almayı düşünüyorum marka olarak mosso ağır basıyor sizler ne düşünürsünüz? iyi pedallar.

Sen daha ne bisikletler var bir görsen :)

Benim yol bisikletime binsen uçak sanarsın herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: ziyainal
@Tolga Çelebi ben bu paraya en iyisi dedim.@ok1on1 bianchi speed 1000 ve kron xc150 onerebilirim.bi 100 lira daha artarsan bianchi speed 8000 var.

@ok1on1 dostum şehir içinde niye mtb kullaniyosun al bi sehir-tur bisikleti kullan.taşa topraģa girmiceksen mtb alma derim.İyi pedallamalar...

@marufkarakaya
Dostum sele ayarını yapmayı unutma

@ok1on1 dostum ozaman mossonun kitlenebilir maşalı yol bisikletleri var bi göz gezdir derim.

Geri