Turker.E
Daimi Üye
- Tepki
- 208
- İsim
- Türker
- Bisiklet
- Cube
Merhaba arkadaşlar sizden yardım alma amaçlı bu konuyu açtım.Ben 2 yıl önce kayseride Bianchi Speed 1000 (Beyaz) modelinde bisiklet aldım.Kullanımı gayet hoşuma gidiyordu fakat bisikletimin bazı eksikleri olduğunu düşünmeye başladım ve internette bazı araştırmalarda bulundum.Örneğin bisikletime ön ve arkasına mekanik fren taktırmayı düşündüm biraz araştırdım en ucuz mekanik fren 200TL.Koltuğu değiştirmek istedim en uygun jel koltuklar 30 TL civarında .Yani en az 230 lira gibi bir masraf çıkıyor ve aklımı kurcaladı.Bisikletçinin tekine gittim kayseride isim yapmış bir tanesine ve bana '' o bisikleti sat yaptığın masrafa değmez.onu sat üzerine para koy istediğin bisikleti alirsin.masraf yapılacak bir bisiklet değil sendeki bisiklet zaten bisikletlerin fiyatıda arttı 300 liraya satarsın 200 daha koyup 500'e istediğin özellikte daha kaliteli salcano alirsin '' dedi.kendisi salcano bayisiydi belkide bianchiyi kötülemeye çalıştı belkide doğru söyledi.Dolandırıcı esnaf çok olduğu için sözüne pek güvenemedim.Bisikleti kullanma amacım eğer kayseride geziler olursa katılmak.Havuza falan gidip gelmek günlük kullanım amaçlı.Bu bisiklet bana yeter mi ? yoksa bunu satıp daha üst model bir bisiklet mi almalıyım ? Ya da bisikletin özellikleri uygunsa neler yapabileceğim hakkında fikir verirseniz sevinirim.Saygılar iyi forumlar