Scudo Sports

bianchi speed alacağım

eon1907

Üye
Tepki
5
İsim
emre
Bisiklet
Bianchi
merhabalar speed 1000 almak istiyorum adreline alıcaktım ama vazgeçtim sizce hangisini almalıyım yarın almaya gidicem

Scudo
Speed 1000 sanki biraz daha profesyonel gibi geldi bana

evet kritik soruyu soruyorum bisikleti nerede kullanacaksınız

Bizim burda bisiklet kulubu var köyleri dolaşıyoruz ortalama 50 60 km 1 günde ama yollar asfalt yeri gelincede toprak ama genellikle asfalt bence iş görür gibi geliyor ama bilmiyorum ne düşünüyorsunuz

Bende 4000 kullandım. Kadrosunun çelik (4000de aluminyumdu) ve vites kolları dışında bir farkı yoktu 1000den. 7000km kullandım 2014 modelini. 2016 modeli ise belki ufak tefek iyileştirmeler vardır. İş görüyor görmüyor değil fakat durum müsaitse biraz daha üst model almanızda fayda var.

Fiyat konusunda sıkıntı yokda çok kullanmıycam için 700 tl yi aşmak istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: stfazli
@eon1907 Bence 50-60 kmlik turlar yapacaksanız az binecek değil gibi görünüyorsunuz. İleride yetmeyip tatmin etmezse değiştirmeniz daha masraflı olacaktır.

2014 modelini kullandım.ya 2. elini alın 300e falan.ya da o paraya 2. el daha yüksek bir şey alın.gerçekten fiyatını hakketmiyor ve 200 300e bulabileceğin 2. el bisikletler aynı konforda performansta olacaktır.

Teşekkürler herkese yarın yine yazacağım

Dun kuzenime speed bin bende salcano ng650 aldim ilk gün testi bianchi daha iyi hizlaniyor ve daha atik. Ondeki suspansiyon bianchi cok daha yumusak. Frenler ikisinide ben ayarladim kesinlikle bianchinin frenleri daha iyi.

50 60 km'lik turlar ayda 1 ise bisiklet yeter ama haftada 1 ise o bisiklet ise yetmez bütçeyi 1000 tl ye yaklaştırıp başka birşeyler almalısınız

yollar toprak ve asfalt ikilisinden ibaret ise taşlık ve sert inişler yoksa bence dağ bisikletine de gerek yok

hayırlı olsun diyelim foto da atarsın artık detaylı

Çok teşekkür ederim.Bayramdan sonra fotolar gelecek inşaAllah

@eon1907

Çok mantıklı bi yaklaşım bence.
Aynı durumdaydım ve o civarda bi bisiklet bakıyodum. 6 ay falan oluyo Kron Xc1000 aldım. Niye kron aldım niye 1000 aldım ve hatta niye Tx varken Xc aldım hala şaşıyorum. Aldığımdan beri sürekli tur planlıyorum, planım iptal oluyor ve sürekli bi meşguliyet. Toplamda 20km binememişimdir. Balkonda yatıyo öylece. Önümüzdeki iki ay boyunca haftasonları olmak üzere iki şehir dışı tur planlıyorum bakalım çıkabilecek miyim.
Şu sıra da yol bisikleti düşünüyorum. Servise götürüp ilk bakımını yaptırıp takas için bakınırım foruma.

İyi ki adrenaline almak hatasına düşmemişsiniz :) Umarım kazasız belasız kullanırsınız.

Geri