Scudo Sports

bianchi td-1200 alsam mı?

Tepki
5
Bisiklet
Bianchi
http://www.bianchi.com.tr/images/urunresim/2014/large/TDL_1200.jpg

Teknik Özellikler
Kadro ALÜMİNYUM 6061. 1.1/8"YARI ENTEGRE
Maşa 26'' SUNTOUR SF13-XCT MLO 100mm 1.1/8'' MAŞADAN KİLİTLİ
Jant 26" BIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM 32H
Lastik SCHWALBE 26X2.10 54-559 SMART SAM
Vites SHIMANO ALTUS
Fren SHIMANO BRM375 MEKANİK DİSK
Sele SELLE ROYAL 2066URN

Isparta' da 2. el buldum. Temiz bakımlı peşin 500 TL. Bütçem de bu kadar zaten... Sizce alsam işimi görür mü? Profesyonellik beklemiyorum. Okula gidip gelmek için ve toprak yollarda gezi için kullanmayı planlıyorum. Kronik sorunu vs. var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Scudo
Keşke mekanik disk olmasaymış ama genede işinizi görür vites sistemi olsun kadro olsun gayet güzel

mekanik disk olması beni de hayal kırıklığına uğrattı ama ileride imkanlar ölçüsünde hidroliğe geçiş yaparım diye düşünüyorum. sizce 500 tl bu bisikletin piyasası mı? fotoğraftaki bisikletin aynısını buldum. özellikler de farklı değil.

mekanik disk olması beni de hayal kırıklığına uğrattı ama ileride imkanlar ölçüsünde hidroliğe geçiş yaparım diye düşünüyorum. sizce 500 tl bu bisikletin piyasası mı? fotoğraftaki bisikletin aynısını buldum. özellikler de farklı değil.

Fiyat iyi bence, sıfırı 1milyarın üstünde zaten ayrıca mekanik olması sizin açınızdan iyi bile sayılır çünkü profesyonellik aramıyorum demişiniz öyleyse işinizi fazlasıyla görür.
Hidrolik gereksiz masraf olur bence.

bisiklete daha çok vakit ayırabilirsem o zaman hidrolik isteyebilirim :) almaya karar verdim umarım hayal kırıklığına uğratmaz teşekkür ederim :)

Geri