E eyup.g Üye Kayıt 18 Ekim 2012 Mesaj 20 Tepki 1 Şehir istanbul-çanakkale 27 Ekim 2012 #1 (link) Bu bisikletin amortisörü kilitlenebilir mi?İnternette aradım taradım bi' cevap bulamadım.Bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.
(link) Bu bisikletin amortisörü kilitlenebilir mi?İnternette aradım taradım bi' cevap bulamadım.Bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.
Semih_ÇELİK Forum Bağımlısı Kayıt 10 Nisan 2009 Mesaj 625 Tepki 342 Şehir Bursa 27 Ekim 2012 #2 suntour un kendi sitesinde 2 çeşit 4110 modeli var sanırım birinde kitleme var birinde yok en iyisi alacagınız firmayı arayıp sormak (link) (link) Tepkiler: eyup.g
suntour un kendi sitesinde 2 çeşit 4110 modeli var sanırım birinde kitleme var birinde yok en iyisi alacagınız firmayı arayıp sormak (link) (link)
E eyup.g Üye Kayıt 18 Ekim 2012 Mesaj 20 Tepki 1 Şehir istanbul-çanakkale 27 Ekim 2012 #3 @semih çelik İlgilendiğiniz için teşekkürler.Yalnız 2. linkteki amortisörde 26'' görünüyor tekerlek boyu.
@semih çelik İlgilendiğiniz için teşekkürler.Yalnız 2. linkteki amortisörde 26'' görünüyor tekerlek boyu.
Semih_ÇELİK Forum Bağımlısı Kayıt 10 Nisan 2009 Mesaj 625 Tepki 342 Şehir Bursa 27 Ekim 2012 #4 evt bende yeni farkettim oysaki city karagorisinin içerisinde çok ilginc. geri kalan seçenekde de kitleme yok gibi görünüyor. Tepkiler: eyup.g
evt bende yeni farkettim oysaki city karagorisinin içerisinde çok ilginc. geri kalan seçenekde de kitleme yok gibi görünüyor.
aertan Daimi Üye Kayıt 5 Nisan 2012 Mesaj 245 Tepki 140 Şehir istanbul İsim ali ertan noyan Bisiklet Ghost 27 Ekim 2012 #5 Ben eşim için dün bu bisiklete bir baktım, (kadın modeline) Maşası kilitlemeli değil. Yalnızca sertlik ayarı var. Tepkiler: eyup.g
Ben eşim için dün bu bisiklete bir baktım, (kadın modeline) Maşası kilitlemeli değil. Yalnızca sertlik ayarı var.
E eyup.g Üye Kayıt 18 Ekim 2012 Mesaj 20 Tepki 1 Şehir istanbul-çanakkale 27 Ekim 2012 #6 Peki,teşekkürler.Büyük ihtimal kilitlenebilir değil.Bisiklet güzel fakat bu çok kötü oldu.Uzun yola çıkmayı düşünüyordum.
Peki,teşekkürler.Büyük ihtimal kilitlenebilir değil.Bisiklet güzel fakat bu çok kötü oldu.Uzun yola çıkmayı düşünüyordum.