Scudo Sports

bianchi toro

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
2
arkadaşlar yaklaşık 5-6 hafta önce bir bianchi toro aldım.ben gayet memnunum ama acaba replay modelini mi alsaydım diye düşünüp duruyorum.aslında benim gözüm sedona'da fakat malum fiyatları uçmuş:(siz toro hakkıında ne düşünüyorsunuz?

TEKNİK ÖZELLİKLER

Kadro 26" YÜKSEK DAYANIMLI ÇELİK SÜSPANSİYONLU
Maşa SÜSPANSİYON "HL-ZOOM" 1"
Jant 26X1.75 P26 ALÜMİNYUM 36H SL
Lastik CST 26X1.95 53-559 SİYAH
Vites SHIMANO TOURNEY TZ SERIES - 21 VİTES
Fren V-FREN ALÜMİNYUM
Sele ACTIVE - FM9000SSM
Ek Bilgi Bu ürünümüzde, KDV bizden kampanyası vardır.
Kampanya uygulanmış fiyatı :

1 Peşin (52,00 TL) + 6 Taksit (52,00 TL) Toplam 364,00 TL dır.
Fiyatlara KDV Dahildir.

Scudo
Hayırlı olsun. Alınmış alınmıştır. Bence bin ve kararı kendin ver. Bisikletin kendisi seni zaten değişim veya devam şeklinde yönlendirecektir. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

hayırlı olsun ama..............
Sedona ya uçmuş diyorsun, 210 tl daha verip yada biriktirip borla alsaydın yada salcano filan yani alüminyum olan model alsaydın bide ağır olmayan değiştirme şansın varsa git değiştir bence ilerde pişman olursun.

vallahi arkadaşlar şimdi bu yorumları okuyunca baya tedirgin oldum:(almasamıydım ya.ama bisiklet gayet rahat rahatsız edici hiçbir yanını görmedim.kötü bir bisikletmi ki bu??

aslında güzel bir kadro bulabilsem kendim toplayacağım ama kadro alacak para:(:(????

hiç bişeyden pişman olmaa bence almışsın sonuçta hiç canını sıkma hayırlı olsun
kazasız belasız

İlerde kadro değiştirdiğin zaman bisiklet 364 ten 700 yakın bir paraya olcak tabi bu en az fiyat çünkü yeni kadronda maşan olmucak yada başka bir sorun meydana gelebilir.Çıkan kadroyu iyi fiyata satman imkansız gibi bir şey...

bende 5 gün içinde toro alacağım. tabiki kron yada sedona almak isterim ama o kadar para veremem. =( KDV indirimi iyi denk geldi. siyah rengi var ondan alacağım. nasıl bir bisiklet? rahat mı_ :S

@melek öztürk

Almayı düşündüğünüz bisiklet 20 kg civarındaki ağırlığı ile oldukça ağır bir bisiklettir. Bisiklet kolay kolay hızlanmaz, sahibini de bir hayli yorar. İsminizden bayan olduğunuzu anlıyorum. Eğer böyleyse bu bisikletle özellikle yokuş çıkarken çok zorlanırsınız. Bisikleti kullanan kişi erkek olsa yine aynı durumu yaşar. Bisiklette bir de orta amortisör var. Bu durum pedale uyguladığınız kuvvetin şiddetini yayın esnekliğiyle ters orantılı değişecek şekilde azaltır. Pedale 30 kg lik kuvvet uygularsınız, bu kuvvetin bir kısmı ortadaki yaya geçer, böylece 30 kg lik kuvvet 25 kg nin altına inmiş şekilde pedale iletilir. Alacağınız bisikletin tek artısı var o da seleye oturma rahatlığı. Manevra rahatlığı namına hiçbir rahatlığı yok. O bisikleti alacağınıza 13.7 kg lik Geotech sherpa yı alsanız çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Fiyatı Delta bisiklette indirimli olarak 370 tl. Aradaki 6.3 kg lik fark size hem taşıma esnasında hem de sürüş esnasında pek çok kolaylık sağlar. Bisiklet Bianchi Toro ya nazaran çok daha çabuk hızlanır ve daha hızlı gider, yokuşları çok daha rahat çıkarsınız. Tecrübelerime dayanarak bunları yazdım. Teklif var ısrar yok.
İYİ PEDALLER

bende bisiklet alacagım ama bana hızlı giden bir bisiklet lazım 0 alacagım...Bütçem 450-500 Tl...60 km hıza rahatlıkla cıkacak uzun yol gidebilecek..Rampalarda küfür ettirtmeyecek bir bisiklet arıyorum?

Sizce ben ne almalıyım?

@Gökhan Atalay

(link)
Size de aynı bisikleti tavsiye ederim.İndirimli olarak 367 tl ye bisikleti alırsınız. Daha sonra Erdoğanlar bisiklettten 2 adet Schwalbe Kojak dış lastik alırsınız. Dış lastiklerin ikisi 150 tl civarında. Toplam masrafınız 517 tl olur. Bisikletin ağırlığı yeni dış lastiklerle beraber 13.7 kg den 13 kg ye kadar iner. Ayrıca yeni dış lastikler tamamen hız yapmaya yönelik olduğu için bisiklet çok çabuk hızlanır, çok da hızlı gider. Antrenmansız değilseniz, iyi beslenirseniz rampalarda küfür de etmezsiniz. Bütçenize göre en iyi seçim bu olur diye düşünüyorum.
(link)
Bisikletin orijinal dış lastiklerini de bisikleti hiç kullanmadan satarsınız. Böylece
masrafınızı biraz da azaltırsınız.
İYİ PEDALLER age,2095

@Gökhan Atalay

(link)
Size de aynı bisikleti tavsiye ederim.İndirimli olarak 367 tl ye bisikleti alırsınız. Daha sonra Erdoğanlar bisiklettten 2 adet Schwalbe Kojak dış lastik alırsınız. Dış lastiklerin ikisi 150 tl civarında. Toplam masrafınız 517 tl olur. Bisikletin ağırlığı yeni dış lastiklerle beraber 13.7 kg den 13 kg ye kadar iner. Ayrıca yeni dış lastikler tamamen hız yapmaya yönelik olduğu için bisiklet çok çabuk hızlanır, çok da hızlı gider. Antrenmansız değilseniz, iyi beslenirseniz rampalarda küfür de etmezsiniz. Bütçenize göre en iyi seçim bu olur diye düşünüyorum.
(link)
Bisikletin orijinal dış lastiklerini de bisikleti hiç kullanmadan satarsınız. Böylece
masrafınızı biraz da azaltırsınız.
İYİ PEDALLER age,2095

ben yalnız o bisikleti almş bulundum. xD gerçekten de bayağı ağır. bayır çıkarken bacakları epey bi ağrıtıyor. benim için çok ta poblem değil aslında. şu an için düzgün gitsin yeter. uzun süre gider bu bana. :D ama ileride mutlaka çok çok iyi bir bisiklet alacağım. şimdi yaşımdan dolayı da diğerlerine yönelmedim. birkaç yıl sonra inşallah bende bi kronun fotoğraflarını koyarım =) öneriniz için teşekkürler:)
SELAMLAR..

Geri