sayın İmhoteb, şu anda bulunduğunuz durumu anlayabiliyorum, beyaz eşyacıdan bisiklet alma zorunluluğu. Benzer sorunları üstelik Antalyanın merkezinde, bisikletcilikten de bihaberken ben de yaşadım.
zürey'in dediği gibi çift süspansiyondan uzak durun, muhtemelen şehir içinde ve küçük turlarda kullanacaksınız, önde tek süspansiyon fazlasıyla yeterli.
şimdi 3 adet bianchi kullanıcısı olarak ( Orion, Orion DS, Scarlet)
track modelinden kesinlikle uzak durmanızı öneririm. wap modelini yakından görmedim, ancak uygun bir bisiklet bence. eğer imkanınız var ise yakından görüp kullandığım ve donanım konusunda da daha üst düzey olan Shape modeline bakmanızı öneririm.
(link)
28inç jantlar, önde amartisör yok. şehir ve tur bisikleti. vites donanımı iyi üstelik çok hafif. fiyatı 580tl.
orion ds yi disk frenli olduğundan sizin için önermiyorum, bir parça gereksiz ağırlık.
umarım yakında zevk alarak bineceğiniz güzel bir bisikletiniz olur.
bunların hepsini yazdım ama kadro yüksekliği olarak daha rahat edeceğinizi düşündüğünüz için mi track modelini düşünüyorsunuz?
boyunuz 1.60 ise önerdiğim modeller size muhtemelen yüksek gelecektir. o zaman sepetli ortası açık şehir bisikletlerinden de bakmanızda fayda var. emin olun track modeline göre daha kullanışlılar ve çok zorlu koşullar olmadıktan sonra araziye bile rahatça sürebilirsiz.