Scudo Sports

Bianchi Ultra?

winterwind

Üye
Tepki
0
Selamlar!
Bursa'dan doktor Can Özbek.. Sitenizi bisiklet almaya karar verdiğimde keşfettim ve oldukça da hoşuma gitti.. Bisikletten fazla anladığımı söyleyemem ama çalınmadan önce Bianchi Aspid SX marka bisikletim vardı çok da memnundum.. Şimdilerde tekrar bisiklet sahibi olmak istiyorum. Aklıma gene hemen bianchi geldi ve yeni modellere baktım.. 'Ultra' hoşuma gitti ama aranızda daha önce kullanan var mı? Ağır bir bisiklet midir? (Ya da biraz çocuksu mu??) Bu fiyat aralığını zorlamak istemiyorum.. Başka öneriniz olur mu?

Scudo
Slm bence biraz daha zorlayip orion al cocuksu duruyo gibi kuskulariniz da kalkar..

bianchiden bence bir an evvel vazgeçin... sanırım fiyat konusunda 300 ila 500 ytl arasında bütçeniz var...

bakın şöyle anlatayım bundan 2 ay evvel bende bu siteyi buldum ki bende bianchi alacaktım taa ki burayı bulana kadar.. bianchilerin son derece ağır olduğunu anladım ki sedona borla alana kadar...

sedona borla bence giriş ve ilerisi için component birleştirip yeni bir bisiklet oluşturmak için iyi ve sağlam bir bisiklet.

bianchileri ağırlıkları 18 19 kg arasında sedona borla 12-13 kg arasında yani 6-7 kg fark var.... bu ise size oldukça yorgunluk verebilecek bir düzey...
sedona borla nın fiyatı hiç de öyle çok değil şu an 420 ytl civarında... bence gidin bir deneyin

az daha para katarsanız sedona sd 711-741-761-771 serileri de var..

kron da alabilirsiniz xc500 ve 1000 güzel bisikletler...

ama bianchi almayın 1000 ytlden fazla veremeyecekseniz almayın

Baltazar11 çok güzel anlatmış durumu bir kullanıcının gözünden.

Ancak izni ile ben minik bir düzeltme yapalım. 1000 YTL'den fazla verecekseniz, hiç Bianchi almayın. Çünkü alacağınız bisikletin vites/fren donanımı, kadro teknolojisi, amortisör teknolojisi kesinlikle rakiplerine göre çok geride olacaktır. Aynı fiyat aralığında çok daha üstün teknoloji ve donanıma sahip bisikletler satın alınabilir.

@HaliliOzturk

doğru asla almayın... o fiyatada daha iyisini bulursunuz... sağolasın birader.

benim size önerim:amoeba,whistle,sedona,corratec,kron bu bisikletlerin tüm modellerinin fiyat performans oranı yüksektir verdiğiniz her kuruşu hak eder

Geri