Scudo Sports

bianchi vega hakkında

emreayan

Daimi Üye
Tepki
61
mrb arkadaşlar 2003 ün yazında bi hata ederek bianchi nin vega modelini aldım ve pişman oldum çünkü çok ağır 4 sene düz kadro kullandıktan sonra bu bisiklet beni hayli zorladı,benim asıl sorunum ise sele borusuyla onu tutan kadro uzantısının kaynak yerinde çatlak oluştu şu an çatlak pek ilerlemedi ama benden daha ağır birisi binse ve bi çukura girse kadronun işi bitecek sizce bunun için ne yapabilirim,kadro kırılana kadar beklesemmi yoksa bu şekilde bianchiyle görüşsemmi kararsız kaldım,lütfen yardımcı olursanız sevinirim herkese teşekkürler......

Scudo

Öncelıkle garanti kapsamı içindeyse servısle konusmanızda yarar var.

Bırde servıs dışı ise kaynak( oksijen) kaynağı ne kadar saglıklı olur ve nereye kadar götürür bılemıyorum yaptırmakta fayda var dıyorum..eğer kullanacaksanız?? :rolleyes:

Kadro nuza yapılabilecek en son çare verim alamıcaksanız yeni bir kadroya geçmenızı tavsıye ederim...saygılar.

teşekkurler...

Bence kırılana kadar beklemeye hiç gerek yok, çünkü zaten çatlamış. Çatlak bi kadroyu kullanmak kesinlikle tehlikeli. Tahminimce servise götürmenin bi sonucu olmayacaktır çünkü müdahele edilip de tamir edilebilir bir parça değil kadro. Kaynak vs gibi bir müdahele tehlikeli yaratabilir, eski sağlamlığı da kolay kolay veremeyecektir. En iyisi bisiklet garanti süresi içinde ise halen, direk satın aldığın yere başvurmandır. Bir de Bianchi'ye güzel bir mail at. Kibar ama sitemkar olsun :D

teşekkürler arkadaşlar garanti süresi geçeli çok oldu önce bi servisle görüşüp,daha sonra bianchiyle görüşcem bu arada benimle yakından ilgilenecek bi bianchi servisi varmı sizin bildiğiniz...arkanızdan rüzgar ayağınızdan spd eksik olmasın

kızlıtoprak'taki Velespit Bianchi satıyordu diye biliyorum. belki servisidir de.

Biz Bianchi satmaz olduk ama hala servisliğimiz devam ediyor..
Gürsel-Yeşil Bisiklet

Geri